Esir edildim. Şükretmeniz İçin Yazıyorum. Ve artık yaşamak istemiyorum...

Dayaktan yüzünüzün kemikleri kırılıyor ve bunu eve gelen doktor hallediyor.bak ayrıca o hizmetciye de bi kıl oldum ben asansör olayını size iyilik yapmak için söylüyor ama esir olduğunuzu ailenize bir şekilde söylemiyor..:KK12:

Ya bu sitede bir premses limoncumuz vardi birde suzi cikti:63:
Gerci limoncu fransaya tatile gitti ama suzi cati katinda.mapusmus:KK12:
Suzi ip adresinden evini bulur polisler istersen haber verelim kapina cevik kuvvet dayansin:işsiz:
Hem kocan seni ilk dovdugunde evdne gitmis bir hafta sen niye gitmedinde bekledin gelsin yarim kalan dayagini tamamlasin diyemi:KK11:

Her alosveriste en az 20.000 harciyormus ne aliyormus acaba her cikista araba felanmi aliyorduki ben fakirim bilemedim yani.sali pazarina gitse tanesi 5 tlden tsort alir oda eder bir tir tsort o paraya.suzi buralardaysan aydinlat bizi zenginler ne alir ne yer ne icer:deli:

Sizofrenmisim bi rahatsizligin var mi? Kendi kendine uydurdugun o kadar belli ki anlatamam sana bitane kulaklari cinlasin is arkadasim vardi senin gibi her gunu bir olaydi kendi de inaniyodu isin kotusu

Neyse kizlar suzi cati katinda mupusmus bizde fazla cosmayalim mune ablada bizi mapusa atar.:)

Arkadaşlar öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Ben psikoloji öğrencisiyim. 3 arkadaşımla Araştırma metodları dersi için bir yarı deneysel araştırma yapmamız istendi. Yani quasi experimental da deniyor. Benimde aklıma burası geldi. Quasi experimental nedir diye bakarsanız bulabilirsiniz netten. Hepinizin tepkilerini tek tek okudum. Psikolojide sorumluluğun yayılması diye bir durum var. Sosyal psikoloji temelli bir kuramdır. Yani kısaca zor durumda ki birine kaç kişi destek oluyor kaç kişi de olaya müdahil olmak yerine nasılsa biri yardım eder diye düşünüyor üzerine çalışan bir kuram. İnsanları buna iten nedir vs. Gerçekten hikayeye üzülen varsa da onlardan özür dilerim. Dalga geçenler inanmayanlara da teşekkür ediyorum tabi ki bu da beklediğimiz bir tepkiydi zaten. Üç kişi yazınca hikaye de karışıklıklar olmuş olabilir :) Ama ben bu foruma ara ara bakarım. Hepiniz çok içten ve çok samimi insanlarsınız. Böyle bir kadın dayanışması olduğunu bilmek çok keyifli. Ben aynı zaman da kadınlarla,şiddet ve travma üzerine çalışmalarda co-therapist olarak görev alıyorum. Eğer hesabım kapatılmazsa tüm bunlardan sonra,gerçekten samimi olarak gelenlere yardımcı olmak çok isterim. Hakkınızı lütfen helal edin. Sizlerin varlığını bilmek beni kadınlar adına umutlandırdı.

Arkadaşlar öncelikle sizlere teşekkür ediyorum. Ben psikoloji öğrencisiyim. 3 arkadaşımla Araştırma metodları dersi için bir yarı deneysel araştırma yapmamız istendi. Yani quasi experimental da deniyor. Benimde aklıma burası geldi. Quasi experimental nedir diye bakarsanız bulabilirsiniz netten. Hepinizin tepkilerini tek tek okudum. Psikolojide sorumluluğun yayılması diye bir durum var. Sosyal psikoloji temelli bir kuramdır. Yani kısaca zor durumda ki birine kaç kişi destek oluyor kaç kişi de olaya müdahil olmak yerine nasılsa biri yardım eder diye düşünüyor üzerine çalışan bir kuram. İnsanları buna iten nedir vs. Gerçekten hikayeye üzülen varsa da onlardan özür dilerim. Dalga geçenler inanmayanlara da teşekkür ediyorum tabi ki bu da beklediğimiz bir tepkiydi zaten. Üç kişi yazınca hikaye de karışıklıklar olmuş olabilir :) Ama ben bu foruma ara ara bakarım. Hepiniz çok içten ve çok samimi insanlarsınız. Böyle bir kadın dayanışması olduğunu bilmek çok keyifli. Ben aynı zaman da kadınlarla,şiddet ve travma üzerine çalışmalarda co-therapist olarak görev alıyorum. Eğer hesabım kapatılmazsa tüm bunlardan sonra,gerçekten samimi olarak gelenlere yardımcı olmak çok isterim. Hakkınızı lütfen helal edin. Sizlerin varlığını bilmek beni kadınlar adına umutlandırdı.

Kıvırma.

Eğer tahmin ettiğim üniversitedeysen Quasi-experimental ve Araştırma Yöntemleri lisans dersidir. (En son 2. sınıfta veriyorlardı)

Yüksek lisansa gelip zaten quasi-experimental"ı öğrenmediysen nasıl kabul etmişler şaşarım :KK70:
Standartları daha yüksekti zamanında vah vah.

Ayrıca halen aynı öğretim görevlisi veriyorsa o dersi, o profesörün de sosyal psikolojiyle bir ilgisi yoktu ne ara sosyal psikolojiye geçmiş 3-4 sene içinde :)

Ek: lisans diploman olmadan co-therapist olarak nereye çalışıyorsun? Ya da co-therapist olduğunu mu sanıyorsun :KK70: Veya seni psikolog ünvanın olmadan çalıştıran kurumun adresini ver, TPD'ye şikayet edeceğim.

Co-therapistmiş :KK70: sdfgh

Zor durumdaki birini bu hikayeyle yansıttınız ve insanların da buna neden yardım etmediğini mi anlamaya çalıştınız yani?:KK76:

X