- Konu Sahibi evcilkaktus
-
kesınlıkkkllleeeeeeeeee :):) benı fotograf cekmeye calısıolardııı benım dudaklarım tıtrıoduu... ama sonra delı gıbı oynadımm.. hıc ama hıc oturmadımm.. esımede dıorum keske bı daha bı daha olsa dugunumuzzz :)
aynennnn :) oynamayı bilmeyen ben oyle bı dokturdum kı annem bile şaştı kaldı halıme :)) 5 dk durmadım yerımde gelinligim kabarıktı arkası uzundu basan basana eve gelıp gelınlıgı cıkardıgımda bı baktım ucları param parca hep yırtılmış :):):):):) cok guzeldı ama ya keşkebıdaha olsa da bıdaha oynasak dedıgın gibi :)
benımkısınınde tarlatanı cıktı... baktı arkadasım pesımden kosusturuoo tarlatanı yerıne takmak ıcınnn... :):) votka-redbull da ıcmıstımm.. benı durdurabılene ask olsunn :):)artıkkk kardeslerımızın, cocuklarımızın dugunlerıne ınsallahh...
hahaha :) amin darısı butun bekarların başına bende susuzluktan ölüyodum oynadım oynadım tam masaya oturdum kuzen geldı al al ıç meyve suyu dıe ben butun bardagı bı dıktım tabı şarapmış ben o kdr kendımden geçtımişim ki ne verseler götürcem bi an yutkunamadım zehir gibi geldı sonrada gulme krızıne gırdı tabı bızımkıler :):):) çok hoştu ya :)
cok iyi yaa :):) cok guzel anılarr :):) o anda su gıbı akıp gectı zaman.. sonra sonra hatırlıo ınsan... cok daha fazla farkına varıoo yasadıgı guzel anları :):)
çok alakasız olucak ama mercımeklı kofte yapıcam kocama yesıl sogn ve maydonoz bıtmıs evde gıdıp almaya üşenıorum :)))
yarına ertele o zaman :) gelırkende eşinden iste... ben hep oyle yapıyorumm... konusurken yemegımı yaptım bende :) rahatım sımdııı :)
yok ya kaç gundur dogru duzgun bısey ypmıorum adamcagızı sevındırım yakıyamam koçişime ben hemen alıp gelıorum :):)
hadı bakalımmm.. gelınce senden tarıfını ıstıyorummm mercımeklı koftenın olurmnu???
anc gelebildim nlcn'cım kocacımla meşguldümde ehem ehemşimdii tarife geçelimmmmmmmm
2su bardagı kırmızı mercimegi 4 bardak suyla 1 tencerede güzelce haşla mercimekler sararıp suyunu cekince kapa altını ve içine 1 su bardağı bulgur ekleyip kapağını kapat beklet hiç açma 20 dk..
1 çay bardagı sıvı yağın içine 2 sogan dogra(küp küp) iyce öldür..soganlar ölünce 2 yemek kaşıgı salça ekle bırazcıkta öyle kavur..
ne kadar koymak istiosan damak zevkine göre yeşil soğan ve maydonozu ince ince dogra(sadece yeşin bölümlerini)..
20 dk sonra tenceredeki mercımek ve bulduguru iyyyce yogur bırbırıne iyice karıssın..sonra o salçalı soganlı yagını ekle bıde ıyce onla yogur..
sonra gene damak tadına göre tuz kimyon ve pul biber ekle birde öyle yogur..son olarakta dogradıgın yeşil sogan ve maydonozu ekle ve bı de bunla yogur:):):)
mercimekli koften hazıııır:) simdi sekil ver çiğ kofte gibi şekillendir eline yapısıosada elini çok hafıf ıslat öyle şekil ver ama çok ıslak olmasın elin çamurlaşıyo cunku ..
bu kadarrrr yanındada kıvırcık&limon ooooooohhh missss kocacım parmaklarını yedi valla :):):)
.erçi burda başka bi topikde daha yazmıştım amma yine yazim barı:)
benim kızkardeşim benden 4 yaş küçük ve benimle lisedeb arkadaş olan bi çocukla çıkıolardı çocugu tanıorum neyse bu çocugunda bi abisi var ve benden tam 8 yaş büyük ve polis bende o ara ünide okuorum benim kızkardeşimle sevgilisi konuşuolar falan benim ablamla senin abini tanıştıralım die kışın tatilde eve geldim kardeşim abla işte bi çocuk var benimkinin abisi polismiş işte ama senden sekiz yaş büyükmüş falan didi bende ıyys assla ve katta olmaz didim kibilir keldir göbeklidir ıyyyyy beni elalemin evde kalmıs adamlarınamı layık buldun falan diorum kardeşime neyse konu kapandı sandım ertesi gün kardeşim pc de bi foto gösterdi bana abla bak nası die kim kız bu yoksa siz ayrıldınızmı bu adam senden çok büyük olmaz çıkma sakın bununla falan dedim
kardeşimde yok abla yanlış anladın bu benimkinin abisi dedi ollllmazzzz dedim ve evde kaldığım hergün ısrar etti neyse yazın oldu kardeşim hala abla bak nolur bi kere konuşun falan dio bunalttı artık iyi tamam olmıcanı ben sölim bari offffff sıkıldım sendende yılışık sevgilindednde onun evde kalmış abisindede dedim:)
eşimde o ara izine gelmişti neyse ayarladık bi yer buluştuk hoş sohbet muhabbet falan ayrıldık eve geldim hooop telefon
bana demesinmi''şimdi biz senle konuştukya hemen evlencez die bişe yok yani kendini hazırlama böle şeylere olcak die bişe yok'' çıldırdım sen beni ne sanıosun bea buluşalım die yırtındır kaç aydır die meğer eşiminde haberi yokmuş onada baskı yapıolarmış biz bi gün konuşmadık telde sonra aradı beni işte öle demek istemedim bida görüşelim falan die özür diliceksen tamam dedim özür dilicek die gittim ve benim bekledim gibi kel göbekli falan biri diildi gayet fit biri çıkmıştı karşıma ertesi gün yine buluştuk telde konuşmaya devam ettik o şırnakta görev yapıodu bende antalyada okudum:) sonra okul bitti kpss ye hazırlandım atanma derken aradan . sene geçti evlenelim demeye başladı bna en baştan umutlanma flaan demiştiy yalvarttım resmen ''hemen umutlanma ama olabilir dedim''lafını yedirttim sonrada evet dedim:)
29/01/2011 tarihinde nişanlandık tam 1.5 yıl nişanlı kaldık:) hayatımın en berbat dönemiydi.... derkeeeeeeeeeeennn 25/06/2012 tarihindede evlendik:) şu an o kadar mutluyumki iyiki evlenmişim:) şu an bebek die yalvartıorum''hemen umutlanma olcak die bişe yok diede hala laf sokmaya devam ediorum:) nişandan sonra gezmeye çıkmıştık ordaki fotomuzu ve fotomuzla düğünümüzdeki fotomuzuda paylaşıorum kızlar:)
Eki Görüntüle 526122
Eki Görüntüle 526123
ee tabıı kuzummm ılgılenmek lazım kocişlerlee :):) bende anca yatırdım benımkını :):):) afıyet seker olsun sıze canım... cok tesekkur ederım tarıf ıcın hemen kopyala yapıstır yaptım.. dılan'dan mercımeklı kofte dıe kaydettımm pc'me.. mutlaka yapcamm... cok merak edıodum mercımeklı kofteyı.. kocasına supruzz :) dıe yapcak bı bayandan aldıgım tarıf ıllakı guzel olcaktır dıe dusundumm.. ellerıne saglık...
yap yap yedir koçışıne ama çok yemeyin bizde şişkinlik yaptı gerçi erittik
ben geldımmmm.. günaydınn ...
gunaydın canım .. Sınırımden kuduruyorum ya yemek sparısı verdım netten burger a eksık getırmısler delırdım mahvedıcem onları bu 3.cu artık sabrım taştı adamlar yakında menuyu getrmeyıde unutcak delirdim yaArayıp çatır çatır çekısıcem simdi !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?