eşinizle tanışma hikayeniz ve son durumunuz

evcilkaktus

hiç bir acı baki değildir
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
1.236
10
108
Selam kızlaaaaaaaaaaaar herkes eşiyle nasıl tanıştıgını ve şu an ne durumda olduklarını yazsın .. :) açılışı ben yapayım barii :)

ÖNCE HEPİNİZDEN Bİ MAAŞAALLAH ALIYİİİİİİİİİİİİM

Geçen sene kuzenn nişan için ankaraya gelmeye hazırlanıyorduk derkeeeeeen benim yemek borumda ülser çıktı ve ben aynen hastaneye şutlandıııım..
15gun yattım artık nişana gitmekten ümidi kesmişken hastaneden çıktıgım gün apartopar ankaraya götürdüler nişan için beni..

Tabi ben o ara böle perişan kolları morluklar içinde göz altları çokmüş bırak evliiliği sevgili bile dusunucek halı olmayan bi tiptim :) herneyse...

ben ankaradaki başka bi kuzenimde kalıyordum aile buyuklerının kızı ıstemeye gittigi aksam kuzenle biz evden kaçtık (sözde evde kremkaramel yapıcaz öle bilinio )

veee ozamanlar bana bir yabacı fakat kuzenimin arkadaşı olan eşim ve eşimin arkadşlarıyla buluştuk ..

ben bunu gördüğümde içindem (of bune len öldüm bittim daşş şuna bak :s yirim hepsi senin mi tarzı..) travmalar geçirdim ..

tabi sonra kızım kendıne gel bunun cevresındekı zıllılerle baş edemezsın dedim ve kalbımın sesini kestim.

gel zaman git zaman bi hafta içinde benim herifin aslında karıkız ayagı olmadıgını gayet sakiin aşk adamı rumantik oldugunu ve evlenmek istediğini çaktıııııım ve bana gün doğdu :) ( ama hiç belli etmiorum çok kuuuuuul takılıorum )

baktım bana asılmalar falanlar filnlar .. benim kuzenle konuşmus evliliği düşünürmü falan die (düşünmem mi yaaaa:)).) benim kuzende tanırsa neden olmasın uyusursanız olur falan demiş..

bu beni çektı benım dusuncem bu bu bu.. eger sende kabul edersen evlenmek amaçlı ilişkıye başlayalım aradığımı buldum ben sen benim için bi lütufsun dedi ( ben eriyorum ama hıç belli etmiorum gayet sakin bunları hergun duyuyomus gıbı tavır ıcındeyım D ).

iyi madem başlayalım dedim başladık...ve ertesi gün ailemle antalyaya döndük.. herşey o kadr mukemmel gidioduki..

baktım 2 hafta sonra herif elinde söz yuzugu antalyada ailemle tanışmaya gelmiş..

babam beni çok kıskanır ve asla paylaşamaz elinden gelse turşumu kurcaktı o derece..tabi babamı ikna etmek zor oldu banane ben ne tanışcam elin oğluyla falan dedi araya teyzemı sokaraktannnn babişkomu ikna ettik (o an için biz öyle sanıyoruz)..

eşim bizim eve geldi butun akrabalarla tanıştı herkes onu çok sevdi babam dışında tam bi hafta bizde kaldı bu bi hafta içinde babam ilk üç gün hiç konuşmadı eşimle hergun bi şişe viski bitirdi 3 gun boyunca .. düşünsenize sevgilisine trip atan kız gibi aynı ortamda herkesle kakara kikiri ama eşimi görmezden gelio yokgibi davranıo..çok komikti

sonra bunlar bir kaynaştı sormayın o 3 gunun sonunda babam eşimle sohbete fıkralara falan girmeye başladı çok sevdi kısacası..

eşim ankaraya döndü ve 2 ay sonra istemeye geldıler 05.11.2011 de nişanımız oldu çok güzel bi nişanlılık dönemi geçirdim ve sonunda düğünümüzle muradımıza erdiiiiiiik :)

allahıma bin şükür ne tanıdığım günden bu yana nede evlendikten sonra hıç bir sorun yaşamadık..ufak tefek tartışmalar dışında tabiki :)...

şu an babam ''bana böyle bir damat getirdiğin için ailemize böyle bi insan soktugun için sana teşekkur ederım kızım''diyor. bunu duymak insana öyle bi grur mutluluk veriyo ki kızlar.. inanın aileme benden daha çok değer veriyo şu an babamla benden daha sık konuşuyolar o derece yani ben herıfle aynı evdeyım ama babam herşeyini benden dha once öğreniyo

allahıma binlerce kez sükürler olsun bana eşimle tanışma fırsatı verdiği ve bizi birbirmize yazdıgı için inşallah ömrümüzün sonuna kadar böyle sürüp gider hepimize mutlu evlilikler nasip etsin allahım bizleri kimseye güldürmesin kızlar... HADİ BAKALIM ŞİMDİ DÖKÜLÜN SIRA SİZDE :):) ...........

öncelikle kocamannn bı masallaahh dıyeyımm canımm...
Allah senı kocandan kocanı senden.. ıkınızın sevgısını bırbırınızden hıc almasınn...

Benımkı bı cok duyana enteresan gelıoo.. Ee tabıı bana da ılk basta cok eneresan geldı.. Vee aslaaa olmazz derken suan 2.5 aylık vlıyımm.. Ve ıyıkıde evlıyımm... Cunku o benı prenses perı sanıyorr :):):)

benım eşim halamın oğluu.. Yanı kuzzencıkk.. Ben bununla yıllardır kanka yagıyla dolasırken bır yerden bı yere.. Meğer benım herıf bana kör kütük aşıkmışş.. Nası olur kı dedım o benım kuzenımdı.. Hıssedıyordum ama konduramıyordumm..

Gel gelelım aılem yurtdısına cıktı ben oylece kalakaldım turkıyede yapayalnız.. Ben işime yakın kıralık bı ev ararken halam bızdde kalabılırsın teklıfını ettı bana gecıcı olarakk.. Seve seve kabul ettıımm.. Nası olsa kısa surelıgıneydı ve ben ev bulup cıkcaktım.. Gel gelelımm benm suankı esım.. O zamanlar malatyada calısıyoduu.. Benım onlarda kaldıgımı duydugunda adam ısı bırakıp geldı..... Annesınıde hıc gıtmesın aılesı gelene kadar bızde kalsın dıe ıkna ettıı.. Halamda bana bı ısrar bı ısrarr.. Asla ızın veermem aılen senı bıze emanet ettıı fılaann.. Tamam dedım zaten tum gun ısteydım gece yatmaya gelcektım eve.. :):)

8 nısan gunu benım aılemın yutdusundan gelmesıne 2 gun kala esım bana olan askını ben dıreksıyonbasındayken ıtıraf ettıı.. Ne dıyosun seenn yaa dıye ıyıce bı cıkıstımmm..
Aradan haftalar gectı bu cocuk bıraktı memmleketı gıresuna gıttı.. Uzulmustumm ama yapabılcegım bısı yoktu...:)
bır gun okulaa gıttımm hergunku gıbı bı gundu... öğretmenler odasına bı gırdım heryerde ama herde cıcekler guller... Benımle evlenırmısın afişlerii fılannn.. Once ıyıce bı agladım sonraa butun arkadaslarımın arasınaa ona tamam dedımm..
Sıze ıtıraf edeyımm.. Aslında ıcten ıce bende ıstıyodum ama halamın oğluydu akrabaydıkk.. Olmamalıydı dıye dusunuodumm.. Ama sonraa hayata bı kez geldım bu hayat benım hayatım dıe gırdık bı ısın ıcıneee....1 sene nısanlı kaldıktan sonra 2.5 ay sonra dugunumuz oldu.. Ve suan cok mutluyummm... ıyıkıde evlıyım onunlaaa...

sanada kocaman bi maşallaaaahhhh canım bnm .. çok hoş yaa allah mutlulugunuzu daim etsin istemem yan cebime koy olmuş bu hahaha :)

ASLAA OLMAZZZ DERKEN NERDEN NEREYE GELDIMM BEENN... AYNEN DEDIGIN GIBI OLDDUUUUUUU Istememm yan cebıme koyy.. ee tabıı halam yanı kayın valıedem cok sevındım... tabıı ya anerden bulcak benım gıbı gelıncıgı :)

ama eşini ilk gördüğünde gecırdıgınn travmalaraaa bittttimmm :):)

bende çok güldüm yazarken hahaha :):):) ama cidden öyle olmuştum ya görünce kendimden geçmiştim :):) eee ferhat ne demiş ''sen bide benim gözümden gör şirini'' dimi ama :)

kesınlıklee tatlımmm... bıde bızım gozumuzden gorsunler onları.. yada onların gozunden gorsunler bızıı.. aşkk guzell yaaaa... allah tum aşkları evlılıkle taclansırsınnn...

kesınlıklee tatlımmm... bıde bızım gozumuzden gorsunler onları.. yada onların gozunden gorsunler bızıı.. aşkk guzell yaaaa... allah tum aşkları evlılıkle taclansırsınnn...

amin allah herkese aşık oldugu adamla evlenmeyi nasıp etsin :)

bizimkisi uzun bir aşk hikayesi birlikte büyüdük diyebilirim
üniversitede tanıştık ben daha 18lik bi çıtırdım ilk 3 ay sadece birbirimizin ayaklarına baktık kafamı kaldırıp yüzüne bakamadım allahım ölüodum heyecandan :) bi taraftan da çaktrmıorum kmseye arkadaslarım falan brc bu çocuk sana bakıyo dediklerinde yok bee size öle gelio hem ben kmseyi istemiorum diorum gururlu ergen

neyse 3 ay bölee istemem can cebime koy misali ayaklarına bakarak geçti... sonra bi gün boş ders bahçedyiz anaammm pat die yanıma geldi daha dorusu arkadası yanıma itti...
ilk cümlesim '' Ben senden çok hoşlanıyorum'' ben dumur yahu insan bi meraba tanışabilirmyz der dimi
tabi benm kalbim ağzımdan çıkcak o kadar heyecanlıyım bayılmak üzereyim oturalımmı dedim :) oturdum konuşuoruz meğer bu bnm herseyimi önceden öğrenmiş:) 1 hafta falan ölee geçti sonra bi akşam bni öğrenci evime bırakırken pat diye diz çöküp sevgilim olurmusun demezmi:)) elim ayağım heryerm titrio anlatamam
ölee başladı mezun olduk sözlendik... sonra askere gtti geldi nişanlandık ... geçen sene haziranın 4ündede muhteşem bi düğünle evlendik
çoook mutluyuz 5 sene flört dönemi 16 aylık evlilik toplam 6yılı devrdik yakında 7. yılımıza grcez inşallah

buda mutluluğumzdan bi kare

maşaaallaahhh dıyeyım cok guzel bı gelın olmuşşuunnn... Allah mutlulugunuzu daım etsınn

bende sızınle dugun gunumden bı fotoyu paylasayım dedımm :)

Eklentiler

• $photo593.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 86
albumuzu henüz stdyodan almadıgımız için bu fotoları paylasıorum kızlar:)

Eklentiler

• $2012-10-06-408.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 81
  • $2012-10-06-413.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 83
  • $2012-10-06-415.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…