- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
- Konu Sahibi evcilkaktus
-
ama eşini ilk gördüğünde gecırdıgınn travmalaraaa bittttimmm :):)
kesınlıklee tatlımmm... bıde bızım gozumuzden gorsunler onları.. yada onların gozunden gorsunler bızıı.. aşkk guzell yaaaa... allah tum aşkları evlılıkle taclansırsınnn...
bizimkisi uzun bir aşk hikayesi birlikte büyüdük diyebilirim
üniversitede tanıştık ben daha 18lik bi çıtırdımilk 3 ay sadece birbirimizin ayaklarına baktık kafamı kaldırıp yüzüne bakamadım allahım ölüodum heyecandan :) bi taraftan da çaktrmıorum kmseye arkadaslarım falan brc bu çocuk sana bakıyo dediklerinde yok bee size öle gelio hem ben kmseyi istemiorum diorum gururlu ergen
neyse 3 ay bölee istemem can cebime koy misali ayaklarına bakarak geçti... Sonra bi gün boş ders bahçedyiz anaammm pat die yanıma geldi daha dorusu arkadası yanıma itti...
Ilk cümlesim '' ben senden çok hoşlanıyorum'' ben dumurYahu insan bi meraba tanışabilirmyz der dimi
Tabi benm kalbim ağzımdan çıkcak o kadar heyecanlıyım bayılmak üzereyim oturalımmı dedim :) oturdum konuşuoruz meğer bu bnm herseyimi önceden öğrenmiş:) 1 hafta falan ölee geçti sonra bi akşam bni öğrenci evime bırakırken pat diye diz çöküp sevgilim olurmusun demezmi:)) elim ayağım heryerm titrio anlatamam
ölee başladı mezun olduk sözlendik... Sonra askere gtti geldi nişanlandık ... Geçen sene haziranın 4ündede muhteşem bi düğünle evlendik
çoook mutluyuz 5 sene flört dönemi 16 aylık evlilik toplam 6yılı devrdik yakında 7. Yılımıza grcez inşallah
Buda mutluluğumzdan bi kare
Eki Görüntüle 526021
maşaaallaahhh dıyeyım cok guzel bı gelın olmuşşuunnn... Allah mutlulugunuzu daım etsınn
bende sızınle dugun gunumden bı fotoyu paylasayım dedımm :)
sende çoook gzel olmuşsun
cıtır gelınnn :):):) cok sekersınızzzzzzzzzzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?