eşinizle tanışma hikayeniz ve son durumunuz

sakin ol canım ya.. Siparişini kontrol et bakım eksık vermıs olmayasın... Ya da ara kendını yıcegıne oların basının etını yee :)

yok ya geçende aynısını yaptılar boşver dedim gene aynısı sımdıde arıorum arıorum düşmüyo sorumsuz ınsanlar yaptıkları iş bu kdr oluyo

sakin ol canım ya.. Siparişini kontrol et bakım eksık vermıs olmayasın... Ya da ara kendını yıcegıne oların basının etını yee :)

yok ya geçende aynısını yaptılar boşver dedim gene aynısı sımdıde arıorum arıorum düşmüyo sorumsuz ınsanlar yaptıkları iş bu kdr oluyo

galıba gelenle yetınıp ıntıkam almayı bı dahakıne bırak canım.. elındekınde olmaa sogumasın barı yee canım..

kahvaltı nıyetıne mı???
evet bugun dısarı cıkıcaktık ama izni iptal oldu dedım ya cok yogun dıe sen evde kendını keyıflendır telafı ederız haftaya dedı .. bu arada eksik sparişim geldi ayy zahmet ettınız ya ben gelip alırdım dedim

aman efendımm gozlerım doldu deseydın.. aynı ben canım yaaa. eşim çalışıooo malesef bugun ben kahvaltı yapamıoyrum pek tek basımayken. kahve ıcıorum yanındada kurabıyee.. bazı ınsanlar oyle yıyemezler hamburger pızza tarzı seylerı kahvaltı olarak yanı gunun ılk öğünü olarak.. ama ben cok severımmangal yapcam onu bıle yermm :):)

aynen bende öle pizza hamburger antin kuntin ne varsa zararlı yıebılırım yanı çok hos tatları

:) aynenn.. eşimde tam tersım öyle bı kac cesıt peynır olcak yumurta fılen fıstık olcak ıllakı kahvaltısında :)
benimkide kahvaltıyı senınkı gıbı yapıo omletıdır salamıdır sucugudur asla eksık olamaz bırı eksık olsun bu evde hıc bısey yok dıye cınnet gecırıo ve tam bi lahmacun delısı gece gunduz yedır gık demez bende tam tersi hıc sevmem :)

ınanamıoyrumm yaa aynı benımkıı :):) gecen waffle yıcez.. cocuk dıokı ne katalım benımkı ne desın lahmacunlu olsun :):) cocukk haaaa dedı kaldı oyleee :)

ınanamıoyrumm yaa aynı benımkıı :):) gecen waffle yıcez.. cocuk dıokı ne katalım benımkı ne desın lahmacunlu olsun :):) cocukk haaaa dedı kaldı oyleee :)

hahaha ay öldüm gülmekten :)) lahmacunlu waffle :):):) bı ınsan iki buyuk boy pizza yıebılırmı ? işte benim kocam yiyo 3 lhmacun yıo her yemekte 3 tbaktan assa kalkmıo sofradan böle bi kocam var shrekle evlıyım ben :90::90:

hahahah öyle gorunmuo ama :):) dugun fotonuzda gordugum kadarıylaa.. benımkı yer ama caktırmaz.. sankı yemek kalmasın dıye yıyo.. yokda gobegı cıkıomusstaa yok evlendıkten sonra cok kılo almısmıss :):) yalannn bır ekmegın ucunu bana verıo gerısını kendısı yıyo.. sonra da dıokı bı ekmek yedıkkk haaa :):) lennn hepsını sen yedın :):):)

sen öyle gorundugune bakma benmkının bı göbegı var 5 dk once gıdıo :))) ben ekmegın ıcını yıyemıorum mıdem bulanıo dısını soyuyorum benm ekmegımın ıcını ve yanında koca bı ekmek gıdıo :):)bı tost yptırıo bna ekmegin sadece uc kısmından 2 parmak kesıorum ama sorsan hıc bısey yemek yakıo o yuzden yıomus

alemlerrrr yaaa :):) ıyıkıde varlar koçişlerimizz yoksaa kıme yedırecektıkk yemeklermızııı :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…