Eşinizle / sevgilinizle yaşadığınız çılgınlıklar... hadi kızlarrr toplanın :)))

altınoluğa bir çok kez kaçamak yapmıştık daha havalar ısınmadan denize girmiştik ama çok güzel günlerdi şimdi bile oturur konuşuruz yine kaçsak mı diye :KK61: gerçi artık aynı evdeyiz ama heyecanı bir başka oluyor :KK66:

onu çok özlemiştim ve telefnda konuşurken gözlerim dolmuştu özlemimden. ben ankarada o trabzondaydı. kar kış kıyamette günübirlik trabzondan ankaraya gelmişti deli yarim bana sürpriz yapmıştı :) sınavlarının ortasında yollar bile kapalıyken, uçak bileti alcak parası yokken 12 saat süren otobüse atlayıp gelmiş, sırf çok özlediğimden bi kaç saat görüşebilelim diye yanımda kalmış ve hemen tekrar yola çıkmıştı..

ey gidi aşk :KK69:

Cok sey var ama birden aklima gelen: Restoranta yemek yedik gecenlerde, hava güzel olusundan disariyada masa koymuslardi... Neyse yedik ictik, kalkmayi düsünüyoduk artik, ben lavobaya gidim bi dedim. Geri geldim, hadi hayatim hesabi ödeyelimde kalkalim dedim. Oda önce bi otur sana bisey dicem dedi. Ben saskin saskin oturdum tabi. Varmisin, hesabi ödemeden kacmaya dedi gayet ciddi bi sekilde. Manyakmisin sen dedim olurmu öyle sey felan. Hadi ya gel dedi... Yok ben hayatta yapamam dedim. Restoranta islek yerde, büyük cadde var arabalar felan geciyo... Kendi kalkti ben oturuyorum daha. Tuttu kolumdan hadi kacalim dedi, ben halen manyak manyak konusma felan diyorum.. Sürükleye sürükleye götürdü beni caddenin öbür tarafina... Dursana sen dedim, kendime dogru cevirdim yüzünü, beni kandirdin demi dedim, ben lavabodayken ödedin hesabi demi dedim... Güldü pis pis :KK53: yazarken bile siritarak yazdim simdi :)

Çok var ama aklıma birden ilk günlerimiz geldi :)
Biz aynı okuldayız ve ilk ayımız birbirimizi çok özlüyoruz dersler bile geçmiyor artık onların dersi bedendi ve bizimkide edebiyat tenefüste ayarlamıştık 15 dk sonra gel ben sınıfta olcam seni bekliycem dedi bende derse girdim ve 15 dk sonra öğretmenimden karnım ağrıyor çıkabilirmiyim diye çıktım ve sınıfına gittim oda elinde gülle beni bekliyordu şaşırdım oturduk ama müdür yardımcısının odasıda sınıfın hemen yanındaydı çok korkuyorduk ingilizce hocamız kemal hoca bizi çok sever o sınıfa bakmaya gelmişti bizi gördü bişey demedi bizde hocaya siz müdür yardımcısının oraya gidip kapıyı hafif kapatırmısınız dedik hocada kabul etti ve biz sevgilimle sınıftan koşarak çıkcaktık sevgilim elimden tuttu birlikte koştuk müdür yardımcısı görmesin diye sonra ben gülmeye başladım falan çok güzeldi gerçekten :)

yeni evliydik.eşim iş için Ardahana gitmişti.2 hafta falan ayrı kaldık.ben annemdeyim o zaman.eşimle konuşuyordum akşam yarın evimize gideceğim temizlik yapmaya dedim.biraz da ağladım çok özlemiştim onu o da ağladı.Sonra neyse ertesi gün evimize gittim annemle.mutfağın camını siliyorum eşim tlefon açtı ne yapıyorsun diye ben de evimizdeyim cam siliyorum dedim.neyse telefonu kapattım 2 saniye geçmedi zil çaldı eşim karşımda ben de bir çığlık Allahım nasıl mutlu oldum birbirimize sıkı sıkı sarıldık.annem de benim gitmem lazım deyip bizi yalnız bırakmıştı canımın içi.

Nişanlımla sevgili olduğumuz zamanlardı.Ben Alanya'da yaşıyorum,nişanlım İstanbul'da yaşıyor.İstanbul'da ortak arkadaşlarımız var,onlar tatil için Alanya'ya gelmişti.Nişanlım iş yoğunluğundan dolayı gelemeyeceğini söylemişti.Başta bana sürpriz yapacak diye düşünüyordum.Arkadaşlar arabayla geldiler,baktım gerçekten o yok.Dedim demekki doğru söylemiş işleri yoğunmuş.Gece telefon çaldı,ortak arkadaşlarımız(bu arada erkekler ve o zamanlar bekarlardı) Bushra biz evin önündeyiz acil aşağı gel,2 tane çok güzel kız bize bi şeyler söylüyorlar ama biz anlamıyoruz Ruslar galiba gel yardımcı ol,kızlara rezil olduk dediler:KK9:Aşağıya indimki şimdiki nişanlım o zamanki sevgilim karşımda,koşup boynuna atlamıştım hemen.Bana sürpriz yapmak için kendisi uçakla gelmiş:KK9::KK9::KK9:

Atladık arabaya..kırdık direksiyonu nereye giderse..:KK55:
Harika bir gündü :KK16:

doğum günümde akşam yemeğe gidelim dedi hazırlan bende giyindim şıkır şkır topuklu ayakkabılar....
yolda arabada sorun var dedi kenara çekti...bi baktım denizin kenarında kocaman bir ateş kalp şeklinde amn allahımmmm ayağımdaki ayakkabılarla koştum baktım arkadaşı pasta mumlarımı yakmaya çalışıyor yanmadı tabi:))...gülmekle karışık bi manyaklık geldi....sahilde doğum günümü kutladık elbiselerle denize atlamıştık ....
müzikte var tabi fonda şahaneydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..kıymetlim bnmmm ........

:KK70: beni kıyafetlerimle havuza atmıştı :KK70: çok çılgıncaydı dimi :KK70: kesin çılgındır sonra kendinide atmıştı evin havuzuna tabi :KK34:

doğum günümde akşam yemeğe gidelim dedi hazırlan bende giyindim şıkır şkır topuklu ayakkabılar....
yolda arabada sorun var dedi kenara çekti...bi baktım denizin kenarında kocaman bir ateş kalp şeklinde amn allahımmmm ayağımdaki ayakkabılarla koştum baktım arkadaşı pasta mumlarımı yakmaya çalışıyor yanmadı tabi:))...gülmekle karışık bi manyaklık geldi....sahilde doğum günümü kutladık elbiselerle denize atlamıştık ....
müzikte var tabi fonda şahaneydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..kıymetlim bnmmm ........

bnm ki odun herhalde nişanlım insan bi romantiklik yapardı saf gibi havuza attı :KK70:

hepınızın cılgınlıkları cok guzel arkadaslar=) bır ık tanede ben anlatım kıstı havada fırtına kar vardı asırı dereceydı ama yollar kapanmıstı kımse dısarı cıkamıyodu buz gıbıydı hava ozaman sevgılım baska sehırde okuyordu bıkac gunlugune gelmıstı goruselım dedık ve gorıustuk kımse yoktu yollarda ve o karda fırtınada motorla gezmıstık sonra hasta oldum tabii:KK9::KK43: çok ozlemıstık bırbırımızı napalım=) hatırlayınca gulumsedım bıan.=) hım bıde bıkac kere gecenın 3ünde gizlice evın onune cıkardım gelırdı 5dakka gorusurduk gıderdı=) :KK4:hehe:KK8:

X