yaaa düsün igrenmelik yani sürekli bi aclık hic normal degil onun yüüzndne ben sanki bagrıyomusum isetmiyomusum gibi oluyo esim kendini haklı cıkarıyo ya sende haftada 2 3 desene tamam ama hergun 2 3 istemiyorum ya insanın keyfi her daim olurmu arkadasım yapmısım cayımı suan o hayat benimi izliycem hadi simdi ee zaten sabah yaptım gündüz yaptım ee gece nesii simdi gitti yatak odasında netten bakıyo arkadas tabi yapamıcak biliyorum gece yıne uykumun icine ediceköfff bu kadarı çok itici ama
Eşinde libido tavan yapmışbizim kavgalarımızın cogu o cinsellik istiyo ben istemedigim icin cıkıyo zaten
allahtan erken bosanma varda 5 dakkada gidiyo ama o 5 dakka da insnaı deli ediyoAşırı cinsellik düşkünü kadınlara nemfoman deniyo da erkeklere ne deniyo bilemedim ama kesinlikle bi sorun sen sistit de. çok olursun ıslaklık problemi yaşayabilirsin bu kadar sık olunca
kaç yaşındasın ayse,aynı ergenler gibi yazım tarzın
yaaa düsün igrenmelik yani sürekli bi aclık hic normal degil onun yüüzndne ben sanki bagrıyomusum isetmiyomusum gibi oluyo esim kendini haklı cıkarıyo ya sende haftada 2 3 desene tamam ama hergun 2 3 istemiyorum ya insanın keyfi her daim olurmu arkadasım yapmısım cayımı suan o hayat benimi izliycem hadi simdi ee zaten sabah yaptım gündüz yaptım ee gece nesii simdi gitti yatak odasında netten bakıyo arkadas tabi yapamıcak biliyorum gece yıne uykumun icine edicek
nasıl yani netten ne bakıyoyaaa düsün igrenmelik yani sürekli bi aclık hic normal degil onun yüüzndne ben sanki bagrıyomusum isetmiyomusum gibi oluyo esim kendini haklı cıkarıyo ya sende haftada 2 3 desene tamam ama hergun 2 3 istemiyorum ya insanın keyfi her daim olurmu arkadasım yapmısım cayımı suan o hayat benimi izliycem hadi simdi ee zaten sabah yaptım gündüz yaptım ee gece nesii simdi gitti yatak odasında netten bakıyo arkadas tabi yapamıcak biliyorum gece yıne uykumun icine edicek
yaaa düsün igrenmelik yani sürekli bi aclık hic normal degil onun yüüzndne ben sanki bagrıyomusum isetmiyomusum gibi oluyo esim kendini haklı cıkarıyo ya sende haftada 2 3 desene tamam ama hergun 2 3 istemiyorum ya insanın keyfi her daim olurmu arkadasım yapmısım cayımı suan o hayat benimi izliycem hadi simdi ee zaten sabah yaptım gündüz yaptım ee gece nesii simdi gitti yatak odasında netten bakıyo arkadas tabi yapamıcak biliyorum gece yıne uykumun icine edicek
onu her erkek gibi istiyomus o öyle diyo ama onu yapamaz iste alır cebıne koyarım üsümekten sürekli ishal oluyorum ya o yüzden bagsur oluyo migdemde yemek daha tam tuvalet kıvamıda gelmeden diyim katı olmadna ishal oldugu icin bagsur oluyo doktora gittim bi kac kere kanadı doktor dedi iste ishal olma sakın ayaklarını üsütme dicektim ahh ayaklarım olsa gene ii heryerim buz ouyoTatlım dikkat et kendine basur ilerlemesin muhakkak doktora görün verdiği kremleri kullan ve gerçekten Allah yardımcın olsun paki demin de sormuştum seni ters ilişkiye mi zorluyo çünkü ishal ve basur olmaz yani normalde olmaması lazım(((
ona göre normalmıs demislerki kadını bos bırakmıcaksın dedim hangi akılsın o aklı verdi sanaTedavı mı olsa esın bılemedım ki.. Ne denır böyle duruma kızlar? Benım anlamadığım bu adam hep mi böyleydı?
27 be canım ne ergeni herkez belli tip yazıcak diye bi kaidemi varkaç yaşındasın ayse,aynı ergenler gibi yazım tarzın
Ahh yaa şimdi bu denır mı? Olmadı aysenazz22.allahtan erken bosanma varda 5 dakkada gidiyo ama o 5 dakka da insnaı deli ediyo
vakti zamanın da aynı senin gibi yazan biri bizi keklemişti de,onu hatırlatıyorsun bana27 be canım ne ergeni herkez belli tip yazıcak diye bi kaidemi var