eşinizle kavga sonrası nasıl davranıyosunuz

iste sorunda bu 7 senelik olucaz nerdeysee

Tatlım dikkat et kendine basur ilerlemesin muhakkak doktora görün verdiği kremleri kullan ve gerçekten Allah yardımcın olsun paki demin de sormuştum seni ters ilişkiye mi zorluyo çünkü ishal ve basur olmaz yani normalde olmaması lazım (((

Çoluk çocuk yok mu
Eşinin işi rahat mı
Hep bu halde iseniz gezme tozma da yoktur sizin hayatınızda
cocuk yok canım insallah olur kısmet
hafta sonları gezme olur gezmeden yana sıkıntım yok yeterki para olsun gezdırır ama mesela han ne cevremde gördüm nede arkadaslarımdan duydum mesela arabadayız sürekli elleme halinde senin ... yerim hani 18 yasında ergen degilsinye be kardesim yada mesela bugun annemle kardeism geldi kahvaltıya sofrada bile gözlerini patlatıyo gögüslerime deli olucaktım bi vurdum alttan ayagına

iste sorunda bu 7 senelik olucaz nerdeysee
Ahhh Aysem aynı yastayız evlilikte:) konuş eşinle illa kı anlayacaktır. Herseyın vaktı Olmalı benım gözümde. Ne o öyle yataktan çıkarmamalar fln.. Bence her konuda hayatınızı düzene sokmanız lazım ... Ishal ve Basura gelince sureklı dısardan yedığın için boyle olduğunu düşünüyorum.

Kavga ettiğimizde genelde yalnız kalmak isterim. Biraz içimde sakinleşmem gerekiyor çünkü. Eşimde tam tersi harala gürele tartışalım ister
Fazla küs kalmıyoruz biz de. Ama barıştığımızda da hoopp hadi sevişelim olmuyor yani
Barışmak için sevişmek kullanılıyor gibi geliyor bana öyle. Sorun yarım kalıyor. Tam anlamıyla çözülmesi gerek ki soru işareti kalmadan yaşansın bişeyler.

öfff bu kadarı çok itici ama

bizim kavgalarımızın cogu o cinsellik istiyo ben istemedigim icin cıkıyo zaten

Tedavı mı olsa esın bılemedım ki.. Ne denır böyle duruma kızlar? Benım anlamadığım bu adam hep mi böyleydı?

Eşimle çocuk olduğundan beri sık sık tartışıyoruz.çocuklu hayata alışamadık henüz

Aşırı cinsellik düşkünü kadınlara nemfoman deniyo da erkeklere ne deniyo bilemedim ama kesinlikle bi sorun sen sistit de. çok olursun ıslaklık problemi yaşayabilirsin bu kadar sık olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…