- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
iste sorunda bu 7 senelik olucaz nerdeysee
azgın teke akrep
ayşe naber?
kavga sonrası cinsellik daha bi tutkulu,coşkulu olabiliyoüstüne bir de köfte dürüm neyim ısmarlarsanız daha ne
cocuk yok canım insallah olur kısmetÇoluk çocuk yok mu
Eşinin işi rahat mı
Hep bu halde iseniz gezme tozma da yoktur sizin hayatınızda
Ahhh Aysem aynı yastayız evlilikte:) konuş eşinle illa kı anlayacaktır. Herseyın vaktı Olmalı benım gözümde. Ne o öyle yataktan çıkarmamalar fln.. Bence her konuda hayatınızı düzene sokmanız lazım ... Ishal ve Basura gelince sureklı dısardan yedığın için boyle olduğunu düşünüyorum.iste sorunda bu 7 senelik olucaz nerdeysee
sürekli ishal olmak bagsura sebeb veriyoKış günü üşütüp ishal olunur da basur bilemedim
yok onu diyorum ya bagzen kendı yapıyo bana bakarak o anda ben bagrıyorum tabı sinirdenayşe sende olmaz de istemiyorum de her saldırdığında yapmak zorunda mısın canım seninki de can
yaa alıskanlık kalmıs nerdne bilemedim bende :))bağzenler çoğalıyor bağzen be ayşemseni çok sevdim ayol ben. Konularının aktif takipçisiyim çok tatlısın
cocuk yok canım insallah olur kısmet
hafta sonları gezme olur gezmeden yana sıkıntım yok yeterki para olsun gezdırır ama mesela han ne cevremde gördüm nede arkadaslarımdan duydum mesela arabadayız sürekli elleme halinde senin ... yerim hani 18 yasında ergen degilsinye be kardesim yada mesela bugun annemle kardeism geldi kahvaltıya sofrada bile gözlerini patlatıyo gögüslerime deli olucaktım bi vurdum alttan ayagına
bizim kavgalarımızın cogu o cinsellik istiyo ben istemedigim icin cıkıyo zatenKavga ettiğimizde genelde yalnız kalmak isterim. Biraz içimde sakinleşmem gerekiyor çünkü. Eşimde tam tersi harala gürele tartışalım ister
Fazla küs kalmıyoruz biz de. Ama barıştığımızda da hoopp hadi sevişelim olmuyor yani
Barışmak için sevişmek kullanılıyor gibi geliyor bana öyle. Sorun yarım kalıyor. Tam anlamıyla çözülmesi gerek ki soru işareti kalmadan yaşansın bişeyler.
yok onu diyorum ya bagzen kendı yapıyo bana bakarak o anda ben bagrıyorum tabı sinirden
Eşimle çocuk olduğundan beri sık sık tartışıyoruz.çocuklu hayata alışamadık henüzhanımlar sorun bizdemi acaba esinizle kavga ettiginiz zaman nasıl davranıyosnuz hemen barısıyomusunuz
ben küs kalamıyorum cünkü esim cok sırnasıyo sürekli cinsellik muhabbeti var ve bu beni cok sıkıyo
hani burda okuyorum eslerine karsı soguk duran bayanların esleri yanına gelmiyo bizimki tam tersi bu kadarda olmaz ki 14 saat calısıyosun nerdeyse bu ne performans
Ayy çok özel oldu sankiim kızyok onu diyorum ya bagzen kendı yapıyo bana bakarak o anda ben bagrıyorum tabı sinirden