- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
belkide ondan yani adam evdeyken hib bi is yapamıyoru ya böyle sacmalık varmı adam 7 de ise gidiyo diye 7 ye kadar yatıyo benıde yanında yatırıyo o uyuyamazmıs bensız ulan ben hep senlemi oynıcam diyroum senin gibi yoktur baska bu ne azgınlık bugun bagarmaktan sesım kısıldı ona artık sürekli elleme sıkma yapmaoha
ben senin neden hep dışarıdan yemek ısmarladığını şimdi anladım çilen çokmuş bacım
belkide ondan yani adam evdeyken hib bi is yapamıyoru ya böyle sacmalık varmı adam 7 de ise gidiyo diye 7 ye kadar yatıyo benıde yanında yatırıyo o uyuyamazmıs bensız ulan ben hep senlemi oynıcam diyroum senin gibi yoktur baska bu ne azgınlık bugun bagarmaktan sesım kısıldı ona artık sürekli elleme sıkma yapma
asıll kavga bizde valla alt komsuma sormak lazım ınan gece 3 4 5 esim sürekli uyandırıyo saglıklı uyku uyuyamıyroum insan sürekli sürtünerek uyurmu ya icime atat ata varya gırtlagını sıkıcam geliyo bende anca bagrarak icimi döküyorum gece 2 mesela uyumusum ne güzell sürekli bi saldırma sonra sabah 7 de aynı sey esimi yataktan cok attım defol git diyeeüst kat komşu konusu gözden düştü sayende ayşe ☺☺☺
ayşe ayşe can ayşe sen bize neler ediyorsun böyle
belkide ondan yani adam evdeyken hib bi is yapamıyoru ya böyle sacmalık varmı adam 7 de ise gidiyo diye 7 ye kadar yatıyo benıde yanında yatırıyo o uyuyamazmıs bensız ulan ben hep senlemi oynıcam diyroum senin gibi yoktur baska bu ne azgınlık bugun bagarmaktan sesım kısıldı ona artık sürekli elleme sıkma yapma
Yok dalga geçmemiş aynenazcım hani ne alaka dıye düşünmüş.yaaa dalga gectin ama yasaayn bilirr
ne sansssŞuan yapdığım gibi tirip atarımGeçen 1 hafta konuşmadım ayrı yattım
Abla alemsin.ayşe naber?
kavga sonrası cinsellik daha bi tutkulu,coşkulu olabiliyoüstüne bir de köfte dürüm neyim ısmarlarsanız daha ne
asıll kavga bizde valla alt komsuma sormak lazım ınan gece 3 4 5 esim sürekli uyandırıyo saglıklı uyku uyuyamıyroum insan sürekli sürtünerek uyurmu ya icime atat ata varya gırtlagını sıkıcam geliyo bende anca bagrarak icimi döküyorum gece 2 mesela uyumusum ne güzell sürekli bi saldırma sonra sabah 7 de aynı sey esimi yataktan cok attım defol git diyee
aynısını ben diyorum yemeklerine sap atıcam seninde yada seyini kopartıp eline vericem diye oda diyo koparda sende kurtul bende :) gülermisin aglarmısın yaaay kahkaha attım ayşe yaacınla dalga geçiyorum ama komik geldi
acaba ızgarasına,köftesine,dürümüne şap mı atsan
iste sorunda bu 7 senelik olucaz nerdeyseeBen çok üzüldüm inan. Yeni mi evlisiniz
aynısını ben diyorum yemeklerine sap atıcam seninde yada seyini kopartıp eline vericem diye oda diyo koparda sende kurtul bende :) gülermisin aglarmısın yaa
12 14 saat calısıyo sabah 7 aksam 8 9 yanii ve sürekli indir kaldır öyle masa basıda degil yanii ne yiyosun diyorum valla deli enerjisihiç duymadım böyle şey işi yorucu değil zaar
azgın teke akrepeşinizin burcu ne acaba merak ettim
bağzenler çoğalıyor bağzen be ayşemvalla bagrıyom cagrıyom kendi kendine yap diyorum bagzen