eşinizle kavga sonrası nasıl davranıyosunuz

oha

ben senin neden hep dışarıdan yemek ısmarladığını şimdi anladım çilen çokmuş bacım
belkide ondan yani adam evdeyken hib bi is yapamıyoru ya böyle sacmalık varmı adam 7 de ise gidiyo diye 7 ye kadar yatıyo benıde yanında yatırıyo o uyuyamazmıs bensız ulan ben hep senlemi oynıcam diyroum senin gibi yoktur baska bu ne azgınlık bugun bagarmaktan sesım kısıldı ona artık sürekli elleme sıkma yapma

Ben çok üzüldüm inan. Yeni mi evlisiniz

üst kat komşu konusu gözden düştü sayende ayşe ☺☺☺

ayşe ayşe can ayşe sen bize neler ediyorsun böyle
asıll kavga bizde valla alt komsuma sormak lazım ınan gece 3 4 5 esim sürekli uyandırıyo saglıklı uyku uyuyamıyroum insan sürekli sürtünerek uyurmu ya icime atat ata varya gırtlagını sıkıcam geliyo bende anca bagrarak icimi döküyorum gece 2 mesela uyumusum ne güzell sürekli bi saldırma sonra sabah 7 de aynı sey esimi yataktan cok attım defol git diyee

ay kahkaha attım ayşe yaacınla dalga geçiyorum ama komik geldi

acaba ızgarasına,köftesine,dürümüne şap mı atsan

Işin zorbacım
Yemeğine şap at
Nediyeyim şimdi.
Herşey dozunda güzel.
eşinin hormonları fazla çalışıyor galiba.

hiç duymadım böyle şey işi yorucu değil zaar

ay kahkaha attım ayşe yaacınla dalga geçiyorum ama komik geldi

acaba ızgarasına,köftesine,dürümüne şap mı atsan
aynısını ben diyorum yemeklerine sap atıcam seninde yada seyini kopartıp eline vericem diye oda diyo koparda sende kurtul bende :) gülermisin aglarmısın yaa

Ben evli degılım ama bugun söyle bır olay oldu, erkek arkadasım ben arabadayken mesaj attı cevap veremedım aradım, o da konuşamıyorum su an dıye yazdı sonra da on tane mesaj nıye cevap vermıyorsun, neredesın, kımınlesın, ne yapıyorsunuz, ???, !!!, ee???, neyse, ok, (arada bır de location atmıs), saglık olsun, neredesın???, ..., hala cevap yok???. Ben de arabadan ınınce mesaj attım, park edıyordum yazamadım dedim. Ok, saglık olsun, sonra gorusuruz artık, sız keyfinize bakın, ben de sınırlendım ıyı o zaman dedım o da ok dedı ben de tamam dedım o da ok gorusuruz dedı. Sımdı görüldüğü gibi ben Haklıyım, ıkı dk cevap veremedim dıye saçmaladı bır de trip attı. Ben de sınırlendım yanı. Bır bucuk saat sonra ıs yerinin oraya gıttım neredesın ıs yerının onundeyım dıye, evdeyım bekle geliyorum yanına dedı barıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…