8 harizan 2013 de tanistim 18- 19 yasinda iken (tam hatirlamiyorum yasimi)Eşinizle veya müstakbel eşinizle kaç yaşında tanıştınız, ne kadar süre sonra evlendiniz/evleneceksiniz :) söz sizde hanımlar :) bu arada ben bu başlığı dün açmıştım ama sanırım alakasız bir yere açmışım, eskisi silinirse iyi olur, burdan devam edelim teşekkürler
Ende çıkmaya basladığımız zamanı yazıyoruz sandim bizde ben doğunca tanıstık komsuyuz çünküYok bizde akraba evliliği yapılmaz :) İlkokul arkadaşıyız :)
Ben hepiciğini yazdım :) doğduğunda sayılmaz o zamanı hatırlamıyosunEnde çıkmaya basladığımız zamanı yazıyoruz sandim bizde ben doğunca tanıstık komsuyuz çünküaltlı üstlü
Aaaaa 3 yaş diyelim beraber fotomuz varBen hepiciğini yazdım :) doğduğunda sayılmaz o zamanı hatırlamıyosun
Öyle olsun bakalım Allah bir yastıkta kocatsın inşallah :)Aaaaa 3 yaş diyelim beraber fotomuz var))
Çok sağol....kendi kızım bnim yaşimda evlenmeye kalksa izin verirmiyim bilmiyorum valla hatta asla diyorumda büyük konusmamalıyım diye susuyorum.Öyle olsun bakalım Allah bir yastıkta kocatsın inşallah :)
Çok küçükmüşsün gerçekten benden de küçüksün :) O yaşta evlenmesin kızın zaten canım o yaşta çocuk olunuyor hala.Çok sağol....kendi kızım bnim yaşimda evlenmeye kalksa izin verirmiyim bilmiyorum valla hatta asla diyorumda büyük konusmamalıyım diye susuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?