• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle kaç yaşında tanıştınız?

15 yaşında tanıştık ,
23 yaşındayız ve 5 ay kadar sonra evleniyoruz :KK68:

16 yasimdaydik tanistigimizda 22 de okul bitince ewlendik 3 yildir ewliyiz

Eşinizle veya müstakbel eşinizle kaç yaşında tanıştınız, ne kadar süre sonra evlendiniz/evleneceksiniz :) söz sizde hanımlar :) bu arada ben bu başlığı dün açmıştım ama sanırım alakasız bir yere açmışım, eskisi silinirse iyi olur, burdan devam edelim teşekkürler :KK66:
8 harizan 2013 de tanistim 18- 19 yasinda iken (tam hatirlamiyorum yasimi)
12 temmuz 2013 çikmaya basladik (18-19) :)
31 temmuz 2014 nisanlandik.. :) (yas 19)

2 sene sonra dügün insallah :)

:nazar:13 yasındaydım öyle konusuyordum 17 yaşinda evlenmek üzere oldugumu fark ettim.24 yasındayım şuan 7 yıl bitiyor bu sene evleneli:-)

Çok sağol....kendi kızım bnim yaşimda evlenmeye kalksa izin verirmiyim bilmiyorum valla hatta asla diyorumda büyük konusmamalıyım diye susuyorum.
Çok küçükmüşsün gerçekten benden de küçüksün :) O yaşta evlenmesin kızın zaten canım o yaşta çocuk olunuyor hala.

19 yaşında tanıştık ve çıkmaya başladık, 26 yaşında nişanlandık ve gelecek ay 26 yaşındayken evleniyorum =)

20 yaşında tanıştık 23.5 ta evlendim eşimle aramda 5 yaş var
27 yaşında anne olucam inşallah:nazar::anneadayı:

hehe 10 yaşımızda tanıştık :) 24 ümüzde sevgili olduk 30 umuzda da evleniyoruz.....teeeee ortaokuldan arkadaşız biz :)

20 yaşında tanıştım biricik sevgilimle... 3 yıldır birlikteyiz, mayıs 2016 da evleniyoruz kısmetse :KK68:

15te tanıştık lisede:KK16:23te nişanlandık:KK48: 24 yaşındayım 25 e evleniyoruz kısmetse :21::21::21:

Back
X