Ben yanlış mı yapıyorum,yaptım? Biz evlenirken eşimin ailesinden yardım görmedik sadece annesi gücü yettiğince eşyalarımızı aldı onun dışında eşim kredi çekti de öyle evlendik. Fakat annesine de borçlandı bir miktar,mobilyamızı kayınvalidemin kartından çekmiştik onu ödüyorduk 1,5 yıldır. Her neyse...şöyle bir olay oldu,geçenlerde kayınvalidemler bizdelerdi,benim eşim de işinden ayrılacak şu sıralar sıkıntıdayız bir süredir annesine borcunu ödeyemiyor,kayınvalidemin de paraya ihtiyacı var kartları dolmuş,neyse bizdelerdi bana döndü kv dedi ki eşim için'' bak gördün mü kredi kartı borcunu benm üzerime yıktı'' dedi güldü şakayla,eşim çok bozuldu çok sinirlendi. 3 gündür sinirliydi çok zoruna gitmiş annesinin benim yanımda öyle demesi. Bugün de kv yine bendeydi kendi kredi kartını sordu,(kartı bizdeydi),yok dedim eşimde olduğunu söyledim o da '' bak yine dolduracak'' dedi,ee ben de gittim bunu eşime dedim ve eşim annesine patladı,sürekli ne soruyosun neden para konusu getiryosun diye,geçen de karımın yanında borcunu bana yıkacak dedin falan filan herşeyi saydı annesiyle kavga ettiler. Sonra akşam eşim eve geldi yine telde kavga etmişler annesi bana da kızmışmış,benim oğlunu doldurduğumu ima etmiş...ne yani ben söylemese miydim? ben de sinir oluyodum bu borç olayına,o da konu edince eşime söyledim,bundan 5 ay kadar önce de kv min yeğeni ( biz yaşıtız ve görüşüyoruz) bana '' yani anlamıyorum bi insan nasıl oğlundan para alır,borcu var deyip duruyor '' falan demişti ki kartını ödemek için oğlundan alacağı aylık miktarı bekliyor falan.bunları anlattı kız bana,''garipsiyorum oğlunun ona olan borcunu söyleyince''dedi. Ben de eşime anlatmıştım bak annen kuzenine borcunu söylüyor falan kuzenin de garipsiyor hoş karşılamıyor diye.ben de sinir oluyodum çünkü,iyi ki bi vereceğimiz var. Ben de duyduklarımı eşimle konuşurum. bugün de tartşma esnasında bu gündeme gelmiş,işte ben dolduruyomuşum falan off uzun oldu arkadaşlar,ben de diyorum acaba eşe herşey anlatılmaz mı? ama sinir oluyodum ne bu böyle paso para-borç mevzusu. Doldurdumsa doldurdum yaa. bilmiyorm nasıl yapmak gerek siz herşeyi konuşur anlatır mısnız eşinize? onun ailesiyle ilgili olsa bile?