- 11 Aralık 2013
- 300
- 186
- 34
- Konu Sahibi Mihmandar_34
bizimki su tasarrufu yapalım gel diye götürüyor beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kitap okunmaz ve konuşulmazmış kiEvet ben de ilk duyduğumda çok şaşırdım yatak odası sadece uyumak ve sevişmek için diye bir yorumu da var, konuşup kitap okumak sakincaliymis.
çok güldüm canım ya :)bizimki su tasarrufu yapalım gel diye götürüyor beni
Uyumak ve sevişmek asıl amaç olmalıymış.Neden kitap okunmaz ve konuşulmazmış ki
Anladım teşekkür ederim.Uyumak ve sevişmek asıl amaç olmalıymış.
Eşlerinizle birlikte banyo yapar mısınız hanımlar?
Bizim dusakabin oldukça küçük tek kişi bile zor sığıyor, mümkün olmuyor yani..
Bir evlilik terapisti eşlerinizle dusa girmiyorsanız evliliginizle ilgili büyük problemler vardır diyor.
Öyle düşünmesem de size de danışmak istedim.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bende alakasi yok sacmaEşlerinizle birlikte banyo yapar mısınız hanımlar?
Bir evlilik terapisti eşlerinizle dusa girmiyorsanız evliliginizle ilgili büyük problemler vardır diyor.
Çocuk olana kadar hiç yalnız yikanmadik diyebilirim. Çocuktan sonra zaten saftim kaydı bu sefer çocuksuz yikanamiyorum
Eskiler der ya hani yikandik bu gece beraber olduk filan öyle birşey kastedmis olabilirmi öyle evlilik terapisti mi olur bizde birlikte yikanmiurouz ama sağlıklı bir evlilik ilişkimiz var banyo yapmak şart değil diyirumEşlerinizle birlikte banyo yapar mısınız hanımlar?
Video budur.
Ben de adamı dinledikten sonra duştan soğudum yav, nasıl oldu bu iş:)Videoyu izleyince adama hak verdim ben.
eve jakuzi almıştık keyif yaparız diye. İlk zamanlar girdikde beraber.
Ama eskidikçe bana pis geldi. Şimdi sadece yılda 1..2 kez duş için birlikte giriyoruz. Bu videodan sonra ayda1 olmalı diye düşünüyorum. (Çocuktan fırsat kalırsa tabi.)
Videoyu izleyince adama hak verdim ben.
eve jakuzi almıştık keyif yaparız diye. İlk zamanlar girdikde beraber.
Ama eskidikçe bana pis geldi. Şimdi sadece yılda 1..2 kez duş için birlikte giriyoruz. Bu videodan sonra ayda1 olmalı diye düşünüyorum. (Çocuktan fırsat kalırsa tabi.)
Dar alan daha iyi sanki yakinlasabilmek için:):)Sanırım bütün sorun duşa kabinde, nerdeee o eski banyolar yokluğun gözü kör olsun. Evde hamam varda ben mi yapmadım.