• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket eşinizle aranızda kaç yaş var?

• Konu Sahibi Konu Sahibi er_ca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşinizle aranızda yaş farkı nasıl?

• Ankete Katılan
    364
eşim benden 6 yaş büyük ama 10 yaş var sanki aramızda..
dış görünüş olarak değil ama çoook olgun..
bende şımarık..
öyle öyle anlaşıyoruz..küçük olmak hep iyidir bence daha bi şefkat oluyor el üstünde tutuyor..

eşim benden 8 yaş büyük ama ilk başlarda zor oluyordu falan o daha olgun herşeyi biliyordu falan şimdi eşitiz artık anşaşıyoruz çok şükürr:32::32::32::32::32::32::32::32::32:

eşim benden 5 yaş büyük
ben 25 eşim 30 yaşında ama ikimizde yaşımızı göstermiyoruz
liseli çocuklar gibi evcilik oynuyoruz işte:1:

eşim benden 1 yaş büyük bence aradaki yaş farkı ile evlilikte mutlu olmak ve iyi anlaşmak arasındaki ilişki kişiye göre değişir ben mesela kendimden 10 yaş büyük biriyle yada küçük biriyle yapamazdım eşimle aramızda bir yaş var ben 25 o 26 birbirimize çok denkiz bir elmanın iki yarısı misali Allah a şükür çok mutluyuz:69:

Son düzenleme:
10 yaş...
yoksa tüm saçmalıklarımı bu kadar olgunlukla karşılayamazdı ve boşanmış olurduk heralde :26:

eşimle aramda 4 yas var yanı esım benden 4 yas buyuk... iyi anlasıyoruz benım guldugum her seye oda gulebılıyor ben bunu yaslarımızın yakın olmasına baglıyorum 10 yas falan olsaydı arada bu kadar ıyı anlasamazdık dıye dusunuyorum o zaman sankı boyle daha resmı bır ılıskı olurdu....

eşim benden 8 yaş büyük :16:
geçinip gidiyoruz :9:

Back