Anket eşinizle aranızda kaç yaş var?

• Konu Sahibi Konu Sahibi er_ca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eşinizle aranızda yaş farkı nasıl?

• Ankete Katılan
    364

er_ca

6-11-2012
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
6.205
59
158
39
genel olarak eşlerimizle kaç yaş fark var?

yaş farkı bizi ne derece de etkiliyor? olumlu olumsuz cevaplarsanız çok sevinirim::)

Eşim benden 3 yaş büyük. Çok fazla yaşa takılmam, yanında mutlu, huzurlu ve gülümseyerek durabileceğiniz birisi varsa o iş tamamdır :) Uçurumlar korkutur beni sadece; kadın 20 adam 40 mesela , 10 yıl sonra adam köşe yastığı gibi bıraktığın yerde uyurken kadın zıp zıp en heyecanlı zamanını yaşayacak. Ya da tam tersi, kadının çok büyük olduğu durumları da sevmiyorum; şimdilerde çok moda ya işte ondan.Kadın 50 yaşında , adam 20. Sonra aldatıldım, ee ne olacaktı, bayramda seyranda eli öpülecek yaş farkı var aranızda daha ne bekliyorsun ki :) Herkesin uyumu kendinde olur sonuçta ama bence büyük uçurumlar biraz riskli.

nişanlım ama 4 ay sonra eşim olacak Allah'ın izniyle. benden 3 yaş büyük.

benimde eşimle aramda 7.5 yaş var:) 8 yaş gibi işte...

şuan ben 24 o 32 yaşında:) çok mutluyum oda yaşını pek göstermiyor. aramızda düşünce uçurumları da olmuyor. hayat görüşümüz aynı sayılır.

3 yas var aramızda kocişim 3 yas büyük bendennnnn

eşim benden 20 yaş büyük,çok mutluyuz,8 seneyi aşkın süredir evliyiz,9 senedir birlikteyiz.Yaşıtım bir insanla asla yapamazmışım her zaman bunu söylerim

eşim benden 7 yaş büyük ama benim ruh ikizim....bence yaş farkları hiç önemli değil önemli olan hayata bakış açısı

Eşim 4 yaş büyük benden.Erkekler geç olgunlaştığı için büyük olması tercih.
İlgili olması bakımındanda küçük olması gerek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…