- 21 Nisan 2011
- 1.450
- 1.133
-
- Konu Sahibi bikucukyildiz
Onun vucudunun kusursuz olduğunumu düsunuyosun ? Hepimiz insaniz hic birimiz dizilerdeki gibi degiliz evde. Kasmayin kendinizi esinizin gozunde zaten dunya guzelisinizHerkese huzurlu geceler
Yaklaşık 2 hafta sonra nikahım var. Ve sizlere danışmak istediğim ufak dertlerim.. Normal gündelik hayatımda süsü püsü, giyinmeyi, bakımlı olmayı seven biriyim, abartı olmayan makyajı da çok severim :) Evdeki halim bu sebeple gözüme çok kötü geliyor, ufacık bir maskara sürmek onu kirpiklerime çok az değdirmek bile beni çok iyi hissettiriyor.Ama haliyle evde de sürekli böyle dolaşamam. Eşimin yanında da bu sebeple sanki kötü ve kasıntı hissedecek gibiyim. Sizlerde evlenmeden önce böyle düşünüyor muydunuz, acaba alışınca artık kötü gelmemeye mi başlıyor? Hele uyanınca o tipim.. güzeller güzeli. gerçekten en vahimi o. Vücudum da mükemmel değil, bir sürü kusur dolu. Mesela miniminnoş küçücük bi çift meme, alerjiden mütevellit kollarım ve bacaklarım komple kırmızı nokta nokta pütürcüklerle dolu. İlaçlarla azalsa da geçmeyen.. Sizler eşinizin yanında rahat mısınız? Her haliniz onun gözüne güzel geliyor mu? Ay şuramı görmesin, ay ya görürse, ya çirkin görürse beni, makyajsız görmesin, yanında şunu giyeyim bunu giymeyim gibi düşünceler çok mu saçmalar saçması nikah yaklaştıkça endişeyle ve saçmalıklarla karışık bi heyecan.. Siz bu durumları nasıl aştınız çok merak ediyorum yorumlarınızı
geliriz inşallah korona bitsin çok pis ahdım var eve girmiycem diye zaten
gelin lutfennnn ben bayilirken kolumdan tutarsinizUlan ya benayni yas grubuyum beni de çığır
Valla hep gencler var gordumgelin lutfennnn ben bayilirken kolumdan tutarsiniz
Nisanlinin mükemmel olduğunu mu dusnuyorsun. Eşinin doğal halini gördükten sonra kendini kötü hissetmiceksin emin olHerkese huzurlu geceler
Yaklaşık 2 hafta sonra nikahım var. Ve sizlere danışmak istediğim ufak dertlerim.. Normal gündelik hayatımda süsü püsü, giyinmeyi, bakımlı olmayı seven biriyim, abartı olmayan makyajı da çok severim :) Evdeki halim bu sebeple gözüme çok kötü geliyor, ufacık bir maskara sürmek onu kirpiklerime çok az değdirmek bile beni çok iyi hissettiriyor.Ama haliyle evde de sürekli böyle dolaşamam. Eşimin yanında da bu sebeple sanki kötü ve kasıntı hissedecek gibiyim. Sizlerde evlenmeden önce böyle düşünüyor muydunuz, acaba alışınca artık kötü gelmemeye mi başlıyor? Hele uyanınca o tipim.. güzeller güzeli. gerçekten en vahimi o. Vücudum da mükemmel değil, bir sürü kusur dolu. Mesela miniminnoş küçücük bi çift meme, alerjiden mütevellit kollarım ve bacaklarım komple kırmızı nokta nokta pütürcüklerle dolu. İlaçlarla azalsa da geçmeyen.. Sizler eşinizin yanında rahat mısınız? Her haliniz onun gözüne güzel geliyor mu? Ay şuramı görmesin, ay ya görürse, ya çirkin görürse beni, makyajsız görmesin, yanında şunu giyeyim bunu giymeyim gibi düşünceler çok mu saçmalar saçması nikah yaklaştıkça endişeyle ve saçmalıklarla karışık bi heyecan.. Siz bu durumları nasıl aştınız çok merak ediyorum yorumlarınızı
Önce siz kendinizi kusurlariniz ile sevin. O zaman adam onlari gormez bile.Herkese huzurlu geceler
Ilk kez catlaga takan bir erkek okuyorum burada. Ben 2 doğumdan sonra zor toparlandim, catlak desen genç kizligimda bile bacaklarım catlakti...hic böyle bir soze maruz kalani duymamıştım (git catlak tedavisi ol gibi).erkekler genellikle böyle şeyleri görmezler diye dusunuyordumBu konu da yorum yapmak bana düşmez artık sanırım çünkü boşanma aşamasındayım, ama ben de bikac şey söylemek istedim; ben de snein gibi cekingelerim vardı ama evlenmeden bisuru alışveriş yapmıştım gecelikler evde şık güzel ev giysileri Hepsini de giydim zaten severim temiz düzenli olmayı hatta doğumdsn sonra bile lohusa halimle bile dikkat ettim ama her seferinde eşim bir kusur buldu , böyle yapsan daha güzel olurdu saçın niye böyle , dön bakayım çatlak mi çıktı sen de ( ki alakası yok hala bakarım nerde gördü bu çatlağı diye :))) gidip çatlak tedavisi ol sevmem ben vücutta pürüz vs..bunlar gibi bi çok sey...yani kısacası demem odur ki seven insan seni olduğu gibi kabul etmeli, böyle şeylere takılmamali
:)) Aşırı mukemmelliyetci idi kendisi ,ben söylediklerine uzuldugumde kendince savunması şu idi ; senin için diyorum daha güzel gorunursun vs gibi bi çok şeyIlk kez catlaga takan bir erkek okuyorum burada. Ben 2 doğumdan sonra zor toparlandim, catlak desen genç kizligimda bile bacaklarım catlakti...hic böyle bir soze maruz kalani duymamıştım (git catlak tedavisi ol gibi).erkekler genellikle böyle şeyleri görmezler diye dusunuyordum
Cidden doğru bir karar vermişsinBu konu da yorum yapmak bana düşmez artık sanırım çünkü boşanma aşamasındayım, ama ben de bikac şey söylemek istedim; ben de snein gibi cekingelerim vardı ama evlenmeden bisuru alışveriş yapmıştım gecelikler evde şık güzel ev giysileri Hepsini de giydim zaten severim temiz düzenli olmayı hatta doğumdsn sonra bile lohusa halimle bile dikkat ettim ama her seferinde eşim bir kusur buldu , böyle yapsan daha güzel olurdu saçın niye böyle , dön bakayım çatlak mi çıktı sen de ( ki alakası yok hala bakarım nerde gördü bu çatlağı diye :))) gidip çatlak tedavisi ol sevmem ben vücutta pürüz vs..bunlar gibi bi çok sey...yani kısacası demem odur ki seven insan seni olduğu gibi kabul etmeli, böyle şeylere takılmamali
Aslında inanki en başta takılmamıştim hatta beni daha güzel görmek istiyor diye düşünüp herşeyime dikkat ettim, ama kendi pek elestiri kabul etmezdi, ama asıl sorunumuz bu değilmiş tabi ailesinin lafıyla hareket edip beni ve evladımı sildi kendisi, ben yine yuva yıkılmasın diye uğraştım ama sonuç malesef olumsuz şuan zaten o istese ben istemiyorum aklım başıma geldiCidden doğru bir karar vermişsin
Kendi çok mükemmel sanki, gitsin buruşuk bamyasını ütületsin
Çok sinir oluyorum şöyle kendini şaheser sananlara
İnsanız kusurluyuz kimse kusursuz değil
Bu o kafaya sahip olamayacak kadar kibirli bir kulmuş, yazık.
Esim ilişkimizin başından beri makyajsiz daha güzel olduğumu söyler bundan ötürü hic kasmadimHerkese huzurlu geceler
Kendisi Yunan heykeliyse demek:)) Aşırı mukemmelliyetci idi kendisi ,ben söylediklerine uzuldugumde kendince savunması şu idi ; senin için diyorum daha güzel gorunursun vs gibi bi çok şey
Allah razı olsun ya, hislerime tercüman oldunAfedersiniz hayvanlığa kaçan rahatlığı sevmiyorum
Çekinmeden osurmak (yanlışlıkla kaçabilir), çekinmeden geğirmek, beraber tuvalete girmek, gözünün önünde burnunu karıştırmak, uzun süre yıkanmamak, ter kokmak felan doğrudan soğuma sebebi.
Ama makyajsız olunur, saçlar dağınık olunur, pijamalı olunur, çıplak olunur, sivilceli olunur, selülitli olunur, abartmadan ufacık tıraşsız olunabilir eğer fırsat bulunamadıysa.
Hiçbişey suistimal edilmemeli