Eşinizin yanında rahat mısınız? 🙉⚡️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek cümle kadını güzelleştiren özgüvenidir bunu asla unutmayın özgüvenle taşıdıktan sonra o kollar da minicik gögüslerde bir efsane durur ama sen utanıp sıkılırsan karşındaki farkında olmadan kusur aear

Eşin kusurlarınla sevmelı senı sende onu .Zaten evlılık budur .Sureklı kusurlusun dıyen zaten eş degıldır.Bırde bunu şakaya vurup soleyenler var hiç haz etmem .

Ilk sene her uyandığımda bb krem sürerdim ve o isten gelmeden once kapatici kas farı v.s surer beklerdim. Bikac sivilcemi izi var dye. Simdi cekinmiyorum 6 senedir evliyiz ve cok rahatım beğenrmi kaygim yok. Oda oyle. Ha kendimk salmıyorum ama Ki en kotu bakimsz kendimi beğenmediğim halimde bile kendimi iyi hissetmemi saglar esim. Evlilikte rahatlik cok onemli takmayin kafaya zamanla oturur. Nasil iyi hissediyosaniz o sekilde davranmaya baslarsiniz otomatik olarak

Evliliğin bitmek üzere olan 4.senesinden geliyorum ben.

Arkadaşlarin tuvalete birlikte gitmek vb aşamalarına biz gelmedik ve gelmeyecegiz. Böyle şeylerden kesinlikle hoşlanmam.

Eşim odaya girip kapisini kapatırsa kapıyı çalmadan iceri girmem.

Eşimin yaninda kaş bıyık almam. Almamaya çalışırım.

Odaya girip kapıyı kapatırsam o da pata küte odaya girmez. Belki ped koyuyorum dimi çamaşırıma. Böyle şeylere dikkat ederiz.

Aramizda daima belli bir seviye vardır.

Evlenmeden önce de bir süre ayni evde kaldık. Eşim tayin nedeniyle yaşadığımız şehire gelince ev tutana kadar bir süre birlikte kaldık. Annem babam o zamanlar nişanlım olan eşim ve ben.

Bu tür endişelerim olmadı pek. Pijamalı halimi de biliyordu yataktan yeni kalktığım halimi de. Bilmem. Eşim yeni uyandığı zamam çok tatli geliyor bana.

Ben de ona çok masum ve mazlum geliyormuşum.

Ağız kokusu olabilir. Başka bir sağlık sorunu yoksa fırcalarsiniz olur biter.

Saçlarınız dağınıktır. Tararsınız. Biter.

Ikimiz de evde rahat giyeriz. Eşim genelde pijama ile takilir zaten.

Biz birbirimizi seviyoruz çünkü. Birbirimize güzel geliyoruz.

Mesela kuzenlerim var benim benim yaşıtlarım olan.
Bana çok çok güzel geliyorlar. Böyle dünyadaki en güzel kızlar bence onlar. Ama onları cok sevdiğim için bana öyle geldiğini bircok kişiden duydum

Annem hep der ki ; gönül kimi severse o güzeldir.

Gerilmeyin.

Sevmek icin sebep yoktur. Güzel olmak sevilmeye kapı açmaz. Sevilen kişi güzel olur.

Rahat olun. Hayat arkadaşınız olacak o sizin. En kötü gün için söz veriyorsunuz.

Bir kaza geçirseniz ondan size bakmasını bekleme hakkiniz var.

Allah yuvaniza saadet versin. Allah utandırmasın.

Seviyorum seni kiz
Hepsine,ozellikle ilk cümlelerine nasıl katılıyorum.
Rahatlikta level atlamanin alemi yok.
Boyum kadar çocuklarım var neredeyse,bu deni
lenleri saldım çayıra moduna girmedim.
İnşallah kızım da senin gibi tatlı,hanım bir kız olur,senden o hisleri alıyorum,Allah'ım amin..

Allah hayırlı kadirşinas evlat versin. Güzel zanlariniz icin teşekkür ederim.

Tam olarak annem gibiyim aslinda. O da mesafe ve seviye seven, düzgün konuşmaya ekstra dikkat eden biraz mağrur ve dikbaşli bir kadin.

Ablam da ben de ona benziyoruz.

Ergenlikten sonra kızlarınız sizin birer suretiniz olacaklardır. Allah evlat ile imtihan etmesin. Insallah da olurlar.

Sizin gibi güzel bakan bir çift göze ve güzel tarafından alan bir hissiyata hepimizin ihtiyacı var.
❤❤

Afedersiniz hayvanlığa kaçan rahatlığı sevmiyorum
Çekinmeden osurmak (yanlışlıkla kaçabilir), çekinmeden geğirmek, beraber tuvalete girmek, gözünün önünde burnunu karıştırmak, uzun süre yıkanmamak, ter kokmak felan doğrudan soğuma sebebi.
Ama makyajsız olunur, saçlar dağınık olunur, pijamalı olunur, çıplak olunur, sivilceli olunur, selülitli olunur, abartmadan ufacık tıraşsız olunabilir eğer fırsat bulunamadıysa.
Hiçbişey suistimal edilmemeli

Yani rahat olamayacaksak evlenmeyelim.
Tabi herşeyde bir orta yol.
Ne aşırı salmak lazım ne de askeriye nizaminda gibi olmak lazım.
Bakımınızı ihmal etmeyin yeterki.

Yeninevliyken belki biraz çekinme olabilir ama sonrasında o kalmıyor zten. Bir de gaz cikarma geğirme birlikte tuvalete girme vs doğru bulmuyorum bu tarz davranışları yapmayız. Onun dışında ter kokusu kiyafet değiştirme vs dikkat ederiz.. Evde özenli giyinebilirsiniz bence hoş bir şey..Her ne kadar ben yapamasam da.
Yine de tabi sabah uyanınca saç baş dağınık olması gibi durumlar yaşanıyor normal olarak.Her daim bakimli olamaz ki insan. Veya bikac gün epilasyonun geçmiş olabilir. Hasta olabilirsin kafanı kaldıramadigin zamanlar olabilir. Yanı hepsi hayatın akışı içinde olabilecek şeyler.

Evlenmeden önce herkesin az cok düşündüğü şeyler bunlar ama hiç korkmayin alısıyor insan.
Sadece kisisel temizliğinize önem verin yeter.
Buarada 6 yillik evliyim, bir kere bile esim tuvaletteyken ellerimi yikamak icin girmedim, o da girmez kapimizi kilitleriz. Bilerek gaz cikartmada olmaz ikimizde hoşlanmiyoruz, ama yanlislikla olabilir insanlik hali.
Zamanla birbirinize alisacaksıniz, herkesin kusurlari var kimse dört dörtlük degil. Buarada mutluluklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…