Eşinizin yanında rahat mısınız? 🙉⚡️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kıllı tüylü görmesin kafi(temizlik açısından. hem hoş değil bayan açısından da sadece eş değil yani)
geri kısım kendin nasıl mutlu ve rahatsan öyle davran.
evimin içinde rahat dolaşmayacaksam nerede dolaşcam mesela

Kendisi Yunan heykeliyse demek 🙄
😒
Eminim kendi ezikliğini sizi dibe çekerek gidermeye çalışmıştır
Evlenince anladım ki sadece kendi değil ailesi de öyle imiş , aşırı bir kendini begenmislik vardı inanamazsiniz, hatta bakın size bir örnek vereyim çocuğumuz çok güzel değil mi demiştim , abartma her çocuk gibi demişti yani kendileri dışında evlatları bile güzel olma ihtimali yok :)) değişik bir aile yaa neyseki kurtuluyorum

Allah hayırlı kadirşinas evlat versin. Güzel zanlariniz icin teşekkür ederim.

Tam olarak annem gibiyim aslinda. O da mesafe ve seviye seven, düzgün konuşmaya ekstra dikkat eden biraz mağrur ve dikbaşli bir kadin.

Ablam da ben de ona benziyoruz.

Ergenlikten sonra kızlarınız sizin birer suretiniz olacaklardır. Allah evlat ile imtihan etmesin. Insallah da olurlar.

Sizin gibi güzel bakan bir çift göze ve güzel tarafından alan bir hissiyata hepimizin ihtiyacı var.
❤❤
Amin.
Samimiyetle laubalilik arasinda gorunmeyen ince bir cizgi vardir.
Ben de esimi seviyorum,yaninda rahatim,mutluyum.
Fakat bu rahatlik, tum temel ihtiyaclari yaninda gidermeye ve ilkel gudulere yol acmamali..
Annenizi tebrik ederim,degerli ,agirbasli kizlar yetistirmek baslibasina zor bir is.
Kendi gibi degerli evlatlar yetistirmis..
Babaannem derdi ki "Asil azmaz,bal kokmaz,kokar ise yag kokar,cunki ayrandir asli"

Evlenince anladım ki sadece kendi değil ailesi de öyle imiş , aşırı bir kendini begenmislik vardı inanamazsiniz, hatta bakın size bir örnek vereyim çocuğumuz çok güzel değil mi demiştim , abartma her çocuk gibi demişti yani kendileri dışında evlatları bile güzel olma ihtimali yok :)) değişik bir aile yaa neyseki kurtuluyorum
Inanamadim su an.
Esim,ilk oglumuz dogdugu zamani hatirliyorum da,uzun uzun ellerini incelemisti,cukurlarina kadar.
Allahim ne guzel yaratmis,sen benim oglummusun,gel bakalim tanisalim demisti:))
Evet her cocuk gibiler,fakat bizim icin ozeller,ne zaman baksak en tatli cocuklari goruyorduk karsimizda:))

Inanamadim su an.
Esim,ilk oglumuz dogdugu zamani hatirliyorum da,uzun uzun ellerini incelemisti,cukurlarina kadar.
Allahim ne guzel yaratmis,sen benim oglummusun,gel bakalim tanisalim demisti:))
Evet her cocuk gibiler,fakat bizim icin ozeller,ne zaman baksak en tatli cocuklari goruyorduk karsimizda:))
Hakkını yemeyeyim o da çok sever çocuğunu ama öyle seviyelidir abartı kelimeler kullanmaz sevmez

Herkese huzurlu geceler 🐣💓
Yaklaşık 2 hafta sonra nikahım var. Ve sizlere danışmak istediğim ufak dertlerim.. Normal gündelik hayatımda süsü püsü, giyinmeyi, bakımlı olmayı seven biriyim, abartı olmayan makyajı da çok severim :) Evdeki halim bu sebeple gözüme çok kötü geliyor, ufacık bir maskara sürmek onu kirpiklerime çok az değdirmek bile beni çok iyi hissettiriyor. 🤩 Ama haliyle evde de sürekli böyle dolaşamam. Eşimin yanında da bu sebeple sanki kötü ve kasıntı hissedecek gibiyim. Sizlerde evlenmeden önce böyle düşünüyor muydunuz, acaba alışınca artık kötü gelmemeye mi başlıyor? Hele uyanınca o tipim.. güzeller güzeli. 🤪gerçekten en vahimi o. 🤓 Vücudum da mükemmel değil, bir sürü kusur dolu. Mesela miniminnoş küçücük bi çift meme, alerjiden mütevellit kollarım ve bacaklarım komple kırmızı nokta nokta pütürcüklerle dolu. İlaçlarla azalsa da geçmeyen.. Sizler eşinizin yanında rahat mısınız? Her haliniz onun gözüne güzel geliyor mu? Ay şuramı görmesin, ay ya görürse, ya çirkin görürse beni, makyajsız görmesin, yanında şunu giyeyim bunu giymeyim gibi düşünceler çok mu saçmalar saçması 🙈 nikah yaklaştıkça endişeyle ve saçmalıklarla karışık bi heyecan.. ☺️ Siz bu durumları nasıl aştınız çok merak ediyorum yorumlarınızı 🥰
Ben genelde makyajsız takılan biri olduğum için hiç onunla ilgili bi çekincem olmadı aynı eve girdiğimizde (-ki eşim make-up artist). Vücudumdan da hiç çekinmezdim ama doğumdan sonra bana bi haller oldu göbeğimden biraz utanır gibiyim yaa :oops::oops::oops:Daha önce hiç göbeğim olmamıştı ondan mı bilmiyorum :oops::oops::oops:Bu iş canımı sıkıyo biraz umarım kısa zamanda kurtulurum bu göbekten de alışmak zorunda kalmam :bicak::bicak::bicak::bicak::bicak:

Gecen makyöz arkadasimla bir atismaya girdik.
Bir kadinin makyajli ve makyajsiz resmini attim ona ve "sahte guzel olacagima, dogal bir cirkin olurum daha iyi:KK66:" yazdim. Canim sikilmisti bir savas baslatayim dedim:KK70:

Tabii bir makyozden "aynen pampa" demesini bekleyemeyiz. Adam bunlarin icinde tum gun , ona gore fondoten, bizim icin yemeklik yag neyse o. Vazgecilmez yani:KK70:

Bir kac satir laf sokustan sonra bana son cumlem su oldu;
"Hicbir erkek gercek yuzunu gormek icin hortumla yikayacagi bir kadin istemez."
Konuya burda deginecegim iste.

Dogal ol, bakimli ol, ozguvenli ol.
Cok guzel gorunecegim diye kasarsan,
Yapaylasirsan
Onu buna alistirirsan
Iste ozaman problem olur.
Sen insansin. Birak ozunu sevsin, janjanli paketini degil:KK66:
Valla benim eşim makyör ve "aynen pampa" der öyle bişey desem :KK70: Makyaj yapmamı istemiyo desem yeridir. Dışarı çıkıcaz bi ruj maskara süreyim derim aman boşver ne gerek var falan diye ikna etmeye çalışır. Eve geldiğinde makyajlı görse, niye makyaj yaptınki falan der. Hemen hemen paylaştığımız tüm fotoğraflarımızda makyajsızım. Arada makyajlı bi fotomu falan görünce ben bile şaşırıyorum artık :KK70: Ama tabi özel günlerimizde falan kendisi makyajımı yapar :KK66:

aynı evin içinde insan birbirine bakarken fiziken bakmıyor ki, arada aşk sevgi varsa bunlar çoooook basit mevzular. eşiniz ne hallerinizi görecek, siz onun ne hallerini göreceksiniz. hiç gerilmeyin doğal olun akışına bırakın

Valla benim eşim makyör ve "aynen pampa" der öyle bişey desem :KK70: Makyaj yapmamı istemiyo desem yeridir. Dışarı çıkıcaz bi ruj maskara süreyim derim aman boşver ne gerek var falan diye ikna etmeye çalışır. Eve geldiğinde makyajlı görse, niye makyaj yaptınki falan der. Hemen hemen paylaştığımız tüm fotoğraflarımızda makyajsızım. Arada makyajlı bi fotomu falan görünce ben bile şaşırıyorum artık :KK70: Ama tabi özel günlerimizde falan kendisi makyajımı yapar :KK66:
Guzelmis:KK66:

Eşimle flört ederken aşırı kokoştum. 12 cm topuklular, deri çizmeler, saçlar fönlü ya da topuz. Bugün nereye gidelim, kimi dinleyelim, gezelim tozalım kafasındaydık. 5 ay sonunda evlendik. 💍
evlilik 7/24 Hasta oluyorsun, sıkıntın oluyor, hayat meşgalesi... Aynı evin içinde ister istemez doğal hallerinizi de görüyorsunuz. Benim tek kriterim ikimizin ayrı banyosu olması. Onun dışında Allah’a çok şükür 2 senedir birbirimizden irite edici bir şey yaşamadık. 🧿 Hiç kimsenin yanında olmadığım kadar rahatım. Tüp bebek tedavisinde ameliyat olduğum zamanlarda da el bebek gül bebek bakar. Annemi çağırmam, eşim bakar. İlaçlarımı alır, çorba yapar. Bence zaten öbür türlü yürümez. İyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta diye söz veriyoruz.

Her seferinde eşim bir kusur buldu , böyle yapsan daha güzel olurdu saçın niye böyle , dön bakayım çatlak mi çıktı sen de ( ki alakası yok hala bakarım nerde gördü bu çatlağı diye :))) gidip çatlak tedavisi ol sevmem ben vücutta pürüz vs..bunlar gibi bi çok sey...
Nefret ederim o tip şekilci, sürekli kusur bulan erkeklerden. Bizim yan komşumuz vardı. Destek yayınevinin sahibi Yelda. Kadın yeni doğum yaptı. Kocası kondisyon bisikleti aldı. Zayıfla diye.
var ya benim kocam yapsa kafasında parçalarım. Ne münasebet. Beden benim bedenim. Boşanmanız son derece isabet olmuş. Unutmayın her kul özeldir. Yaradan bize kendi ruhundan üflemiş. Siz kendinize değer verdikten sonra illa ki hayat sizi güzelliklerle kucaklayacaktır. 🌹
Normal dogum yaptim. Doguma esim de girdi. Ben saniyorum ki sadece ikinma aninda son raddede esimi cagiracaklar, bebegimiz hemem benim gogsume verilecek, esim benim sacimdan opecek bebegimizi koklayacagiz ve o anlari fotografcimiz olumsuzlestirecek minnos minnos...dr um dogumun her aninda esler birbirine destek olmali dusturuyla aktif dogum aninin her saniyesini birlikte gecirmemizi sagladi sag olsun...ve ben 3 4 saat adamin yaninda ikindim agladim bagirdim cagirdim...bu arada buyuk tuvaletimi de piti piti birakiverdim. Esim 8 cm 10 cm aciklik asama asama gordu. Bu saatten sonra yaninda prenses gibi gezsem nolur :KK70:
Normal doğuma eşlerin girmesi çok sakıncalı diyorlar. Travma yaratıyormuş. Siz iyi cesaret etmişsiniz.

Naneportakal olduğunu düşünen başka kimse olmamış mı hayret ☺️ tüm forum seferber olmuştu.

x veya y kişisi olmanız beni ilgilendirmez tabi, sadece böyle düşündüm. Umarım mutlu olursunuz.

zaman geçtikçe aranızdaki çekingenlik kalkacaktır bunları düşünmezsiniz bile.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X