Eşinizin yanında rahat mısınız? 🙉⚡️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ne kadar heyecanlı dönemler 🥰 Daha önce bahsetmiştim ben pazardan rahat kıyafet alma batağına düştüm. Çok zor bir bağımlılık, Allah kimseye vermesin. Ağzı yüzü kaymış, dikiş hataları olan , güllü dallı ama inanılmaz rahat pijamamsı şeylere bağımlı oluyorsunuz. Ben Shusui ben bir pazar paçavrası bağımlısıyım 🤣🤣🤣 Evde böyle geziyordum ünide ve sonrasında , evlenince nasıl olacak diye panik oldum sizin gibi ama bilin ne oldu, kocamı da çektim bu batağa 🤭 5 liralık pamuklu anane donu gibi şorta hastayız. Beraber rezil giyince normal geliyor göze. Kızımda mesela 3 oldu yeni, arada böyle elbise falan giyince tuhaf oluyor. Ay çocuk güzelmiş aslında falan diyoruz 😄
O kadar yorum gördüm size yazmadan edemedim cok heyecanlandım okurken :KK9:bende pazar mallarini cok severim yaaaa vazgeçemiyorum. Hem ucuz hem rahat hem de senelerce kullaniyosun bazen. Kac senedir cikamiyorum ama ciksam gizli gizli alir seve seve giyerim :rolleyes:(kardeslerim cok kızar😝)

Eşimin yanında inanılmaz rahatım, her konuda. Ama insan sevdiğine güzel gözükmek istiyor, dışarıya gözüktüğünden daha fazla. O yüzden haftasonu veya pandemi de evdeyken bile genelde makyaj yapmaya kendimi iyi hissedecek şeyler giyinmeye çalışıyorum. Öğrenciyken evde eskileri giymek eskiden en sık yaptığım şeyken çalışmaya başladıktan sonra bir ev giyim kıyafetleri oluşturdum. Evlenip gelirken de sadece giymekten mutlu olduğum şeyleri yanıma aldım böylelikle. Eşimden çekindiğimden kasıldığımdan değil. Böyle kendimi hep daha iyi hissettiğim için

O kadar yorum gördüm size yazmadan edemedim cok heyecanlandım okurken :KK9:bende pazar mallarini cok severim yaaaa vazgeçemiyorum. Hem ucuz hem rahat hem de senelerce kullaniyosun bazen. Kac senedir cikamiyorum ama ciksam gizli gizli alir seve seve giyerim :rolleyes:(kardeslerim cok kızar😝)
Ayyyy değil mi ama yaaa 🥰🥰🥰 Mağazada tişört görüyorsun 90₺ neden ,saf pamukmuş. Pazar komple pamuk, mis gibi giy yazın. İnanın 12 sene önce 1 liraya aldığım pijama altları hala duruyor, hala giyiyorum öyle bir dayanıklılık. İzmir'de muhteşemdi pazarlar bu konuda. Taşındım malasef ama İzmir'e ilk gittiğimde direk pazara atacağım kendimi 🤭

Nefret ederim o tip şekilci, sürekli kusur bulan erkeklerden. Bizim yan komşumuz vardı. Destek yayınevinin sahibi Yelda. Kadın yeni doğum yaptı. Kocası kondisyon bisikleti aldı. Zayıfla diye.
var ya benim kocam yapsa kafasında parçalarım. Ne münasebet. Beden benim bedenim. Boşanmanız son derece isabet olmuş. Unutmayın her kul özeldir. Yaradan bize kendi ruhundan üflemiş. Siz kendinize değer verdikten sonra illa ki hayat sizi güzelliklerle kucaklayacaktır. 🌹
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için ❤️.ne güzel söylediniz her kul özeldir diye, ben de ne kadar yasayacagimi bilmediğim şu hayatta baskalari için kendimi sekillendirmeye ve yaşamamaya karar verdim...yani kendim için yaşayacağım geri kalan omrumu...doğru bir karar verdiğine kalpten inanıyorum 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X