Eşinizin yanında rahat mısınız? 🙉⚡️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenmeden once bende biraz düşünürdüm bunlari ama esin yaninda asiri rahat oluyorsun:) sonucta ev hali. Benim bir de rahatsizligim var beli sıkan seyler giymem yasak. O yuzden hep lastigi bol pijamalarlayim düşün:) napalim saglik olsun diyorum.

Aynaya bile bakmaya korktugum anlarda esim yine cok guzelsin der..
Bazen diyorum ya bana aciyor 😀 yada kafa buluyor diye ama 8 senedir her gün ayni..
Hele az bakim yapayim dunyanin en guzeliyim..

Söylemek istedigim seven insan kusur görmuyor her hali guzel geliyor..
Evde sürekli bakimli olabilmek mumkun degil..
Hele cocuk olduktan sonra daha da zorlasiyor..
Bu kaygilari bende yasadim.. hatta diyordum heralde evlenince hergun evde fönle gezerim falan ama olmadi tabii..
Temiz derli toplu giyin sacin yagli olmasın az da bir iki.sey sur bitti gitti..
Bu arada konuda gaz cikarma gegirme vs olaylari yazilmis onlara hic girmiyorum ..onlar zaten asla yapilmamasi gereken seyler.. esimle aramda o konuda iyi bir mesafe var.. giyinirken bile disari cikmasini söylerim..
Gormediginden degil ama her an herseyi gözüne sokmak istemem:)

:)

Son düzenleme:
Normal dogum yaptim. Doguma esim de girdi. Ben saniyorum ki sadece ikinma aninda son raddede esimi cagiracaklar, bebegimiz hemem benim gogsume verilecek, esim benim sacimdan opecek bebegimizi koklayacagiz ve o anlari fotografcimiz olumsuzlestirecek minnos minnos...dr um dogumun her aninda esler birbirine destek olmali dusturuyla aktif dogum aninin her saniyesini birlikte gecirmemizi sagladi sag olsun...ve ben 3 4 saat adamin yaninda ikindim agladim bagirdim cagirdim...bu arada buyuk tuvaletimi de piti piti birakiverdim. Esim 8 cm 10 cm aciklik asama asama gordu. Bu saatten sonra yaninda prenses gibi gezsem nolur :KK70:

Seven insan kusur görmez
Sevmeyen ise olumlu seye bile, mesela evde kirpigine azcik dokundurdugun rimeli bile sorun yapar cunku sorun yapacak bir sey arar.

Ilk zamanlar tabi biraz daha özenli oluyor ama hayat bu, müzede gibi yasayarak geciremeyiz.

Bunlarin sorun olacagi kisiyle evlilik gecmez. Hastalik var, regl donemi var, hamilelik var, dogum logusalik var.

Bir gun hic unutmam sacimi topladim, ustumu degistirdim, cok hafif rimel parlatici falan. Esim geldi kapiyi actigim an oglum omzumdan asagi 🤢🤮

Ben sevgiliyken de rahattım yanında hala rahatım. Hiç öyle aman beni bu halimle beğenir mi, aman şöyle görmesin diye çekinmedim. Evlenmeden önce de bir çok halimi gördü dolayısıyla. Sabahın köründe uykulu şiş gözler dağınık saçlarla da gördü, hastalıktan solmuş halde de gördü, plajda bikiniyle de gördü. Hiç aklıma gelmedi açıkçası acaba şu an ne düşünüyor diye. 😄Takmayın bu kadar, insan sevince bunlara takılmıyor. İkimiz de aşırı rahatız birbirimizin yanında ve bence olması gereken de bu.

Herkes "bakımıma çok dikkat ederim" vs demiş ama aşırı titiz biri olarak temizlik konusunda bazen o gün kendini iyi hissetmediğin için eger evdeysen banyo yapmak istemeyebiliyorsun, hasta olunca da oyle. Asiriya kacmama konusunda hemfikirim fakat herkes gaz cikartir, herkes kıllı olabilir duruma bagli olarak. Sonuc itibariyle ayni tuvaleti kullanacaksin. Bunlari sorun yapan biri zaten evlenmemeli bana gore.

Çok aşırı bakımsızlığa kaçmadığın sürece adamlar zaten her halimizle seviyorlar.
Evlenince normalleşiyor her şey.
Bakımlı olmak güzeldir bende elimden geldiğince oluyorum ama regl olunca her şey bitiyor.
Gerçekten seven adam seni cidden olduğun gibi kabul ediyor her halini seviyor.

İlk başta aynı evin içinde tatlı telaşlar oluyor ama sonrasında huzura bağlanıyor. :anne:

bende senin gibi düşünüyordum
Sonra aynı evi paylaşmaya başladığımızda ilk zamanlar biraz özen gösteriyordum.
Sonraları saldım doğal halime özüme döndüm :))
Şimdi artık tayt tunik ve 0 makyaj dolaşıyorum ve çokta rahatım
O da benim yanımda smokin giymiyor tabi 😂
Alışılıyor yani her türlü rahat olun
Sizi gerçekten seviyorsa hiç dert etmeyin bunları

Herkese huzurlu geceler 🐣💓
Yaklaşık 2 hafta sonra nikahım var. Ve sizlere danışmak istediğim ufak dertlerim.. Normal gündelik hayatımda süsü püsü, giyinmeyi, bakımlı olmayı seven biriyim, abartı olmayan makyajı da çok severim :) Evdeki halim bu sebeple gözüme çok kötü geliyor, ufacık bir maskara sürmek onu kirpiklerime çok az değdirmek bile beni çok iyi hissettiriyor. 🤩 Ama haliyle evde de sürekli böyle dolaşamam. Eşimin yanında da bu sebeple sanki kötü ve kasıntı hissedecek gibiyim. Sizlerde evlenmeden önce böyle düşünüyor muydunuz, acaba alışınca artık kötü gelmemeye mi başlıyor? Hele uyanınca o tipim.. güzeller güzeli. 🤪gerçekten en vahimi o. 🤓 Vücudum da mükemmel değil, bir sürü kusur dolu. Mesela miniminnoş küçücük bi çift meme, alerjiden mütevellit kollarım ve bacaklarım komple kırmızı nokta nokta pütürcüklerle dolu. İlaçlarla azalsa da geçmeyen.. Sizler eşinizin yanında rahat mısınız? Her haliniz onun gözüne güzel geliyor mu? Ay şuramı görmesin, ay ya görürse, ya çirkin görürse beni, makyajsız görmesin, yanında şunu giyeyim bunu giymeyim gibi düşünceler çok mu saçmalar saçması 🙈 nikah yaklaştıkça endişeyle ve saçmalıklarla karışık bi heyecan.. ☺️ Siz bu durumları nasıl aştınız çok merak ediyorum yorumlarınızı 🥰
Siz kendinizi nasıl güzel mutlu hissediyorsanız öyle davranın yoksa sürekli kendinizi kasar durursunuz olmadık yere de adamın kendini bir şey zannetmesine yol açabilirsiniz evlenmeden önce böyle düşünceler elbette akıldan geçer zamanla alıştıkça her şey akışını bulacaktır

Gecen makyöz arkadasimla bir atismaya girdik.
Bir kadinin makyajli ve makyajsiz resmini attim ona ve "sahte guzel olacagima, dogal bir cirkin olurum daha iyi:KK66:" yazdim. Canim sikilmisti bir savas baslatayim dedim:KK70:

Tabii bir makyozden "aynen pampa" demesini bekleyemeyiz. Adam bunlarin icinde tum gun , ona gore fondoten, bizim icin yemeklik yag neyse o. Vazgecilmez yani:KK70:

Bir kac satir laf sokustan sonra bana son cumlem su oldu;
"Hicbir erkek gercek yuzunu gormek icin hortumla yikayacagi bir kadin istemez."
Konuya burda deginecegim iste.

Dogal ol, bakimli ol, ozguvenli ol.
Cok guzel gorunecegim diye kasarsan,
Yapaylasirsan
Onu buna alistirirsan
Iste ozaman problem olur.
Sen insansin. Birak ozunu sevsin, janjanli paketini degil:KK66:

Tabii ki rahatım. Ay onun yanında rahat olmayım da kimin yanında rahat olayım.
Eşim sabah uyandığımdaki eli yüzü şiş saçım başım dağınık halimi baya sever 😂
Geceleri elim yüzüm çok karışır onla bile dalga geçeriz. Eşinizle bağımız normal bir insanla, sevgilinizle hatta ailenizle olan bağınızdan daha kuvvetli olacak. Mahrem her şey ikinizin arasında olacağı gibi, en zor rezil hallerinizde birlikte olacak. Yeri gelecek banyonuzu yaptıracak, yeri gelecek siz onun. Hayat nişan dönemi gibi değil hastalık, sağlık, rezillik hepsi birlikte geçecek. Hiç takmayın kafanıza, evde gazınızı tutmadığınız anlar olacak daha neler neler... Dört duvar ve ikiniz kalacaksınız :-)

Gecen makyöz arkadasimla bir atismaya girdik.
Bir kadinin makyajli ve makyajsiz resmini attim ona ve "sahte guzel olacagima, dogal bir cirkin olurum daha iyi:KK66:" yazdim. Canim sikilmisti bir savas baslatayim dedim:KK70:

Tabii bir makyozden "aynen pampa" demesini bekleyemeyiz. Adam bunlarin icinde tum gun , ona gore fondoten, bizim icin yemeklik yag neyse o. Vazgecilmez yani:KK70:

Bir kac satir laf sokustan sonra bana son cumlem su oldu;
"Hicbir erkek gercek yuzunu gormek icin hortumla yikayacagi bir kadin istemez."
Konuya burda deginecegim iste.

Dogal ol, bakimli ol, ozguvenli ol.
Cok guzel gorunecegim diye kasarsan,
Yapaylasirsan
Onu buna alistirirsan
Iste ozaman problem olur.
Sen insansin. Birak ozunu sevsin, janjanli paketini degil:KK66:
Vallq bi videolar var, genelde uzakdogulularin, burunlardan ipler falan cikiyo, porselen bebegin icinden vietnam köylüsü cikiyo falan, o.durumda degilsen sal gitsin diyorum konu sahibine

Normal dogum yaptim. Doguma esim de girdi. Ben saniyorum ki sadece ikinma aninda son raddede esimi cagiracaklar, bebegimiz hemem benim gogsume verilecek, esim benim sacimdan opecek bebegimizi koklayacagiz ve o anlari fotografcimiz olumsuzlestirecek minnos minnos...dr um dogumun her aninda esler birbirine destek olmali dusturuyla aktif dogum aninin her saniyesini birlikte gecirmemizi sagladi sag olsun...ve ben 3 4 saat adamin yaninda ikindim agladim bagirdim cagirdim...bu arada buyuk tuvaletimi de piti piti birakiverdim. Esim 8 cm 10 cm aciklik asama asama gordu. Bu saatten sonra yaninda prenses gibi gezsem nolur :KK70:
Ay inanmiyorum ya :) guldurdunuz beni , çok yaşayın emi ❤️

Bu konu da yorum yapmak bana düşmez artık sanırım çünkü boşanma aşamasındayım, ama ben de bikac şey söylemek istedim; ben de snein gibi cekingelerim vardı ama evlenmeden bisuru alışveriş yapmıştım gecelikler evde şık güzel ev giysileri Hepsini de giydim zaten severim temiz düzenli olmayı hatta doğumdsn sonra bile lohusa halimle bile dikkat ettim ama her seferinde eşim bir kusur buldu , böyle yapsan daha güzel olurdu saçın niye böyle , dön bakayım çatlak mi çıktı sen de ( ki alakası yok hala bakarım nerde gördü bu çatlağı diye :))) gidip çatlak tedavisi ol sevmem ben vücutta pürüz vs..bunlar gibi bi çok sey...yani kısacası demem odur ki seven insan seni olduğu gibi kabul etmeli, böyle şeylere takılmamali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X