Anket eşinizin yada sevgilinizin en çok neresine vuruldunuz?

ilk gördüğünüzde eşinizin yada sevgilinizin neresine vuruldunuz

• gözlerine bakışına..

OY: 30 54,5%
  • ellerine ayakkabılarına ..

OY: 4 7,3%
  • saçlarına...

OY: 1 1,8%
  • giyimine...

OY: 0 0,0%
  • sesine..

OY: 4 7,3%
  • vücuduna..

OY: 3 5,5%
  • diğer?? saklı..

OY: 13 23,6%

• Ankete Katılan
    55
  • Anket Kapalı .
tabiki karakterine vuruldum ...bayanlarla olan seviyesine ,bana yalakalık yapmayışına ,ağır olgun tavırlarına , bütün arkadaşları karı kız peşinde iken onun bana deli gibi aşık olmasına rağmen saygılı beyfendi duruşuna ,sürekli canım cicim demek yerine beni sevdiğini tavırları ile göstermesine ,ahlakına ,dürüstlüğüne ...ruhuna yani kısaca ...

sesine vuruldum sonra ayrıldık umursamadı hiç beni bende nasıl beni görmez die çatladım tabi geri döndüğünde bi baktım çokktaann aşık olmusum

ilk başta bitirimliğine ufacık tefecik içi dolu turşucuk bişeydi ama yerinde durmazdı afacan cocuklar gibiydi , zmanla büyüdü tabii 3 sene olduu .. sonrasında onların yerini elleri ve dudakları aldıı :26:

biz sadece arkadaştık pek konusmazdık bi gün dügüne gittim o nerde dügün bende gelicem dedi ben şurda gel dedim geldi.. o kapının kenarından bana öyle masum tatlı tatlı bakmasına vuruldum. işte o an aklıma düştü.. zaten ben onun aklındaymışım çok uzun zamandır.. :) veeeeee evliyiz, mutluyuzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…