Anket eşinizin yada sevgilinizin en çok neresine vuruldunuz?

ilk gördüğünüzde eşinizin yada sevgilinizin neresine vuruldunuz

• gözlerine bakışına..

OY: 30 54,5%
  • ellerine ayakkabılarına ..

OY: 4 7,3%
  • saçlarına...

OY: 1 1,8%
  • giyimine...

OY: 0 0,0%
  • sesine..

OY: 4 7,3%
  • vücuduna..

OY: 3 5,5%
  • diğer?? saklı..

OY: 13 23,6%

• Ankete Katılan
    55
  • Anket Kapalı .
Ilk canli canli görüstügümüzde yakisikliligina vuruldum ve o gözlerine!!! bakislari o kadar ictendiki......kapildim ve hala da kapilip gidiyorum iste insallah ölüme kadar

valla bende bilmiyorum nesine vuruldum mirmirmirmir

başlı başına herşeyine diyebilirim..yüreği başta olmak üzere :asigim:

ilk defa ona baktığımda inanılmaz bi güwen hissetmiştim kimsede hissetmediğim..her haliyle huzur weriodu..farklı olması,olgun olmasıydı sanırım beni ona çeken:asigim:

bana ilk tanismamdan itirabaren guven vermesi durust olmasi efendi esprili yesil gozleri boyu kisiligi bana karsi ilgisi herseyiyle asik oldum ben ona cok ama cok seviyorum onuuu herseyim o benim:)

valla özellikle biyeri yok ben bir bütün olarak sevdim onu ama illede özellik diosanız bana karşı olan bakışlarına vuruldum

Son düzenleme:
heryerine saydırmayın şimdi bana uleynn benim olan kalbine vurulmuştuk bi zamanlar bide sıcak sesine

bana karsı olan büyü sevgisine ,fedakarlıklarına ve büyük bir sabırla beni beklemesiiiiiii............beni cok etkilediiiiiiiiiiii............

Endamın yeter gözlerin yeter...boyuna posuna endamına vuruldum sonra konuşmasını gülüşünü çok beğendim daha sonra herşeyine vuruldumm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…