E ne var konuşsun siz de konuşun pubg max 40-50 dk sürer o da çok iyi oyuncuysanız naber nasılsın muhabbeti dönmüyor sonuçta oyunla ilgili konuşuluyorHerkese mrb önceki konumu bilmeyenler için kısacık özet le yazacam. Ailem var ama yok gibi. Bu dünyada bir Allah im birde eşim vardı diye biliyorum dum konuya hemen geçiyorum.Online bir oyun var sesli sohbetli eşim oynuyor bana da indir beraber oynayalım dedi Oyunda malım kızlarda var. Bugün oyun oynarken 2 bayan da oyunda var dı. OYUN 100 kişilik bir oyun her bir grup 4 kişiden oluşuyor. BİZİM grupta ben eşim ve 2 bayan vardı neyse daha oyun başlamadan kızlar kendi aralarında konuşuyor benim mikrofon kapalı ama eşimin açık. Arada eşimle konuşuyor dum. Sonra kızlar kendi aralarında adamın eşi yanında var diye bizimle konuşmuyor dediler. Olay ondan sonra başladı. Eşim birden küfür etmeye başladı bana ve oyundaki kızlara ama mikrofonu kapatmıştı. Bana diyor ki beni rezil ettin şimdi kızlar diyecek bu adam eşinden korktuğu için bizimle konuşmuyor. BEN cvp vermedim dinledim sadece. Sonra bana dedi ki sen kötü niyetli sin benim konuşmam normal sen delisin kafayı yemişsin dedi. Ben şoktayım hala. Sonra hiçbir şey olmamış gibi bu oda soğuk hadi gel uyuyalım dedi ben yok dedim gitti uyudu. Kimseden hayır görmedim herkes bana karşı kıt kanaat geçindim yarı aç yarı yok günler geçirdim. Şimdide öyle bunca şeye rağmen bu muamele yi bana yaptı. İş arıyorum ama yok.. Ailem de yok 2 ay oldu 10 dk mesafe var daha bir gün babam kızım nasılsın demedi evimin kapısını kimse çalmadı. Si, değerli abla kardeş lerim bu konuda ben haklı olduğumu düşünüyorum. Siz ne düşünür sünüz bana yazar msnz. Psikolojim iyice bozuldu aklıma kötü şeyler geliyor bu gece sanki bu dünyada fazlalık gibiyim. ÇOK ama çok yoruldum artık bana bir umut lazım yoksa hayatıma son vermeyi düşünür oldum duvarlar üstüme üstüme üstüme geliyor nefes alamiyorum artık 1 haftada 5 kilo verdim geceleri uyumuyorum sabah uyuyup akşam uyanırım iyi ve kötü oldum. İnsanları anlayamıyorum artık. Kötü olan ne varsa iyi derler. Hakkımı her zaman yediler yemeye devam ediyorlar. Bana bir çözüm sizden başka kimsem kalmadı artık.
Mrb öyle değil eşim bir heyecan yapıyor oyunda kız oldumu. Bu arada yazmayı unuttum bir kere ben dışardayken eve geçtim eşim oyun oynuyordu kulaklık takılı olduğu için içeri girdiğimden haberi yok tu. Biraz dinledim oyunla ilgili konuşmuyordu eşim o günden sonra asla güvenmem artık.E ne var konuşsun siz de konuşun pubg max 40-50 dk sürer o da çok iyi oyuncuysanız naber nasılsın muhabbeti dönmüyor sonuçta oyunla ilgili konuşuluyor
Hanım efendi işte sorun orda oyun ile ilgili muhabbet dönmüyorE ne var konuşsun siz de konuşun pubg max 40-50 dk sürer o da çok iyi oyuncuysanız naber nasılsın muhabbeti dönmüyor sonuçta oyunla ilgili konuşuluyor
Mrb yorum için teşekkür ederim. Bilmiyorum ama düşünüyorum ben ne yaptım ki bunca şey oluyor qKonudan konuya atlamışsınız kafanız çok karışmış. Aileniz arkanızda durmuyor diye mi intiharı düşünür oldunuz? Ailesi olmayan milyonlarca insan var ve hâlâ hayattalar.
İnsanlardan beklentinizi azaltın. Madem sizin yanınızda değil, bırakın olmasınlar. Siz ayakta kalmanın yollarını bulun.
Konuda da haklısınız. Eşiniz tanımadığı kızlara rezil oldum diye gereksiz atarlanmış.
Mrb öyle değil eşim bir heyecan yapıyor oyunda kız oldumu. Bu arada yazmayı unuttum bir kere ben dışardayken eve geçtim eşim oyun oynuyordu kulaklık takılı olduğu için içeri girdiğimden haberi yok tu. Biraz dinledim oyunla ilgili konuşmuyordu eşim o günden sonra asla güvenmem artık.
[/QUOTE. Erkeklere zaten güven olmaz ay bırak ne yaparsa yapsın tilkinin dönüp dolaşağı yer kürkçü dükkanıdır
Kızlar daha önemli onun içinKonudan konuya atlamışsınız kafanız çok karışmış. Aileniz arkanızda durmuyor diye mi intiharı düşünür oldunuz? Ailesi olmayan milyonlarca insan var ve hâlâ hayattalar.
İnsanlardan beklentinizi azaltın. Madem sizin yanınızda değil, bırakın olmasınlar. Siz ayakta kalmanın yollarını bulun.
Konuda da haklısınız. Eşiniz tanımadığı kızlara rezil oldum diye gereksiz atarlanmış.
Ben konuşma sına müsaade etmem çünkü. Oyun da konuşmak zorunda değilsin. Bu oyunu oynayan arkadaşlarımn eşleri de oynuyor ve konuşmuyor lar. Eşim de konuşamadığı için patlıyor bana küfür etti evetSen konuşma dememişsin ki? Asıl sorman gereken soru benim kocam ruh hastası mı olacaktı bence. Evet ruh hastası. Oyunda tanımadığı kızlar hakkında ne düşünecek diye karısına küfür eden bi adet kompleks yumağı. Asıl sorunun bu bence. Yoksa oyun için konuşmuş konuşmamış yani bana böyle davrandıktan sonra adamı yatakta yakalasam ne olur? Sadık olsa ne olur? Ne hayır gelir ki bu kocadan?
Peki ne yapacam burda aylık 800 TL maaşı veriliyorSen konuşma dememişsin ki? Asıl sorman gereken soru benim kocam ruh hastası mı olacaktı bence. Evet ruh hastası. Oyunda tanımadığı kızlar hakkında ne düşünecek diye karısına küfür eden bi adet kompleks yumağı. Asıl sorunun bu bence. Yoksa oyun için konuşmuş konuşmamış yani bana böyle davrandıktan sonra adamı yatakta yakalasam ne olur? Sadık olsa ne olur? Ne hayır gelir ki bu kocadan?
Neden aileniz konusunda kendinizi suçluyorsunuz ki? Elinizden geleni yapmışsınız zaten şimdiye kadar. Tamam artık dert etmeyin kendinize. Bundan sonra onlar kaybeder.Mrb yorum için teşekkür ederim. Bilmiyorum ama düşünüyorum ben ne yaptım ki bunca şey oluyor q
Yarın bu konuyu güzelce konuşun isterseniz. Abartılı tepki verdiğini ve sizi kırdığını söyleyin.Kızlar daha önemli onun için
Sizi tebrik ederim yarama merhem oldunuz işte eşimde tam anlamıyla öyle yapmak istiyor oyunu bahane edip maksat muhabbet etmek. Akşam 7de başlar oynama gece 3 e kadar. Şimdi onca saat ben nasıl müsaade edecem saatlerce yanım da kızlarla konuş masınaOyun oynamak için değil zaten böyle yerlere sohbet etmek amacıyla giriyor insanlar. Bi de sesli sohbetmis. Bence hiç hoş değil.
Bir de küfür mü etti hem de bunun için. Ya bence bu aldatmak. Hiç hoş değil.Ben konuşma sına müsaade etmem çünkü. Oyun da konuşmak zorunda değilsin. Bu oyunu oynayan arkadaşlarımn eşleri de oynuyor ve konuşmuyor lar. Eşim de konuşamadığı için patlıyor bana küfür etti evet
Çok konuştum ama aradan günler geçiyor gene aynı. Bana müsadee et demek istiyor ama ben asla buna karşı yımNeden aileniz konusunda kendinizi suçluyorsunuz ki? Elinizden geleni yapmışsınız zaten şimdiye kadar. Tamam artık dert etmeyin kendinize. Bundan sonra onlar kaybeder.
Yarın bu konuyu güzelce konuşun isterseniz. Abartılı tepki verdiğini ve sizi kırdığını söyleyin.
İşte kızlar dedi ki bu adam evli yanında eşi var diye konuşmuyor. Oda bana dedi ki beni rezil ettin evet küfür etti ben konuş madım cvp vermedimBir de küfür mü etti hem de bunun için. Ya bence bu aldatmak. Hiç hoş değil.
İşte senin asıl sorunun kocanın tanımadığı kızlar için sana küfür etmesi. Sana saygısının olmaması.Ben konuşma sına müsaade etmem çünkü. Oyun da konuşmak zorunda değilsin. Bu oyunu oynayan arkadaşlarımn eşleri de oynuyor ve konuşmuyor lar. Eşim de konuşamadığı için patlıyor bana küfür etti evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?