Eşinizin Elbiselerini Koklar mısınız?

Ben çoktandır koklamıyorum
anca yıkayacağım zaman koklarım
temiz mi kirli mi ayırt etmek için

:roflol:bende aynı senin gibi yapıyorum canım.eskiden koklardım gündüzleri özlediğim için.şimdi sabah toplarken evi kirlimi diye kokluyorum.:roflol:

walla ben kendi kıysfetlerımı kokluooyorum kirlenmiş mi die=)eşim yok olsada koklamam beee...o kadar da kıskanc deiilim

Ay catladim gulmekten Allahta seni guldursun emi.Heledeki yakalandiginda verdigin cevaba koptum resmennn :roflol::roflol::roflol:

Kiz bu kadar paranoyak olma valla kendi kendine zindan edersin hayati.

çok komikti bazen koklarım ,şuanda bi şüpem yok ,çok kıskancım ama kendimi aşmaya calışıyorum ne yapıyım çok seviyorum aşkımı

ilk sayfayı açarken ne saçma demiştim ama içerde gülmekten gözlerim yaşardı çok ilginçsiniz yaaaaa çok merak ettim kalkıp eşimin donunu bende koklicam

ben elbiselerini değil o uyurken onu koklarım:eek:(ben şüphelendiğim için degil ama onun o güzel kokusunu duymak için)

Ben eşimi özlediğim zaman :roflol:pijamalarını koklarım:asigim:aşkitom o benim Şeniz

kokusuna hastayımmmm:roflol:

Evet koklarım,mis gibi de kokar. Belki inanmazsınız ama ben eşimin ter koktuğunu bile hatırlamam.Kokmaz kii:asigim:

Arkadaşlar Size Bunu Itiraf Etmek Istiyorum.1,5 Senelik Evliyim Ve 1 Gün Aksatmadan Hergün Eşim Işten Gelice Mutlaka Ona çaktirmadan çikardiği Kiyafetleri Donuna Kadar Koklarim.eğer Enteresan Bir Koku Duyarsam Onu Akşama Kadar Surat Yaparim.
pardonnnn donunu neiçin kokluyorsunuzz:roflol::roflol:enterasan derkennn benimkinin donuu hergün aynı kokuyorr belirli gün ve haftalardaa farklımı oluyorr ilginççççççççççç

tövbe tövbee.. ben de gayet masumane evet koklarım özlediğimde yazacaktım. millet casusuluk için kokluyormuş meğer tatlicadiarzu

yok koklama aman be isim gucum yok bide onun giysilerinimi koklucam .....zaten degisik bi koku olursa burnuma gelir...
bi keresinde esime sarildim daha evli degildik
``senden anne sutu gibi bebek gibi bisey kokuyo `` dedim
esim sokkkk ``bide burnum koku almaz dersin`` diyo
megerse kuzeni onlara gelmis onun yeni dogan bebegi vardi kucagina almis sevmis kucaginda bayagi tutmus onun kokusu sinmis,,,,,a.s.

bende basen koklarım koklamak iyidir arkadaşlar gülmeyin bi gün bi farklı koku olabilir

kizlar yapmayin kuskularla nasil yasiyorsunuz :sm_confused:niye mutlulugunuza golge dusurmeye calisiyorsunuz

eşim hergün snop şişesine düştüğünden ve bende hiçbir kokunun snop kokusunu silemeyeceğini düşündüğümden koklamam.. zaten gerekte yok nereye giderse gitsin gözüm üzerinde
sengözlerimebaksanab

ben annemin ve babamın giysilerini alır onları özlediğimde koklarım şimdi bebeğimin giysilerini de kokluyorum coook güzel kokuyor
eşimden de uzak olsam onunda giysisini alırım yanıma

X