Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa öyle Demeyin Bazen şöyle Egzotik Kokular Gelir Haa Demedi Demeyin
Şu koku meselesi var ya...
Şimdi benim kocam çok geç saatlere kadar çalışır. Akşamları üğrenç bir kokuyla gelir eve. Nasıl desem; ter, makina yağı,kaynak kokusu...vb. Üstü başı genelde siyahtır. Bazı siyahlıklar ne kadar yıkansa da geçmez... Ama gecenin bir vakti o şekilde yorgun ve pis kokan bir adama kapıyı açmak bana o kadar huzur verir ki...
Belki güleceksiniz ama hani benim için,ekmek parası için o kadar yorulmuş ve pislenmiş gibi geliyor bana. Her gece adama bir daha aşık oluyorum...
Bende bir acayiplik mi var acep? :uhm::uhm::uhm:
Canım sende bir acayiplik yok da her yorumunda sürekli evliliğinin ne kadar mükemmel olduğunu söylemeden edemiyorsun.. [/B]
Arkadaşlar Size Bunu Itiraf Etmek Istiyorum.1,5 Senelik Evliyim Ve 1 Gün Aksatmadan Hergün Eşim Işten Gelice Mutlaka Ona çaktirmadan çikardiği Kiyafetleri Donuna Kadar Koklarim.eğer Enteresan Bir Koku Duyarsam Onu Akşama Kadar Surat Yaparim.mutlaka Sorarim Eğer Cevap Beni Tatmin Etmezse Ayvayi Yer.gülmeyin Arkadaşlar Bazen En Büyük Cevap En Küçük Detayda Saklidir.
Donuna Kadar Koklarim.
donundan nekadar egzotik koku gelebilirki:Roflol::Roflol::Roflol:
Arkadaşlar Size Bunu Itiraf Etmek Istiyorum.1,5 Senelik Evliyim Ve 1 Gün Aksatmadan Hergün Eşim Işten Gelice Mutlaka Ona çaktirmadan çikardiği Kiyafetleri Donuna Kadar Koklarim.eğer Enteresan Bir Koku Duyarsam Onu Akşama Kadar Surat Yaparim.mutlaka Sorarim Eğer Cevap Beni Tatmin Etmezse Ayvayi Yer.gülmeyin Arkadaşlar Bazen En Büyük Cevap En Küçük Detayda Saklidir.
Donuna Kadar Koklarim
16 yıllık evliyim donunu koklamak aklıma gelmez:Roflol:benim eşimin gaz sorunu var düşünemiyorum donunu kokladımıkafamçokkarıştı:Roflol::Roflol::Roflol: