Eşinizin Elbiselerini Koklar mısınız?

canım bu ne ya öldüm gülmektenn ne diye adamın donunu kokluyosunki kendisini kokla

Yaa öyle Demeyin Bazen şöyle Egzotik Kokular Gelir Haa Demedi Demeyin

cok hossun yaa bi de haklisin :smiley-cool: da birazda oluruna birak arkadaslarin dedigi gibi relax ol eger bi sey varsa zate sen koklamadanda ortaya cikar... bu arada yengeclerin bu kadar dedektif olduklarini blmiyordum peki esinin burcu ne ? burc meraklisi oldugumdan sormadan edemedim...

Şu koku meselesi var ya...

Şimdi benim kocam çok geç saatlere kadar çalışır. Akşamları üğrenç bir kokuyla gelir eve. Nasıl desem; ter, makina yağı,kaynak kokusu...vb. Üstü başı genelde siyahtır. Bazı siyahlıklar ne kadar yıkansa da geçmez... Ama gecenin bir vakti o şekilde yorgun ve pis kokan bir adama kapıyı açmak bana o kadar huzur verir ki...

Belki güleceksiniz ama hani benim için,ekmek parası için o kadar yorulmuş ve pislenmiş gibi geliyor bana. Her gece adama bir daha aşık oluyorum...

Bende bir acayiplik mi var acep? :uhm::uhm::uhm:

Canım sende bir acayiplik yok da dikkatimi çeken birsey var her yorumunda sürekli evliliğinin ne kadar mükemmel olduğunu söylemeden edemiyorsun.. Allah mutluluğunuzu bozmasın..Sende acayiplik yok merak etme mutlu kadın davranışları bunlar

..mutluluklar
[/B]

Canım sende bir acayiplik yok da her yorumunda sürekli evliliğinin ne kadar mükemmel olduğunu söylemeden edemiyorsun.. [/B]

evet laale, aynı şey benim de dikkatimi çekti, allah bozmasın, her daim mutlu olun ama bir yerlere nazar boncuğu tak:)

koklama konusuna gelince; evet yıkayacağım zaman kirli mi değil mi tam olarak anlamak için kokluyorum tişörtlerini falan ama don koklamak bana göre değil. aldatıyorsa da ordan anlaşılmaz heralde:))

arkadaşlar neşe yi kınamayın bence. insan bi kere güvenini kaybetmiye görsün .bende bunları çok yaşadım tabi don koklama olayım olmadı ama .zor gerçektende Rabbim herkezin evine huzur güven ve mutluluk versin.ve o aldatan eşleride Allah bildiği gibi yapsın diyorum.:eek:klava:

Arkadaşlar Size Bunu Itiraf Etmek Istiyorum.1,5 Senelik Evliyim Ve 1 Gün Aksatmadan Hergün Eşim Işten Gelice Mutlaka Ona çaktirmadan çikardiği Kiyafetleri Donuna Kadar Koklarim.eğer Enteresan Bir Koku Duyarsam Onu Akşama Kadar Surat Yaparim.mutlaka Sorarim Eğer Cevap Beni Tatmin Etmezse Ayvayi Yer.gülmeyin Arkadaşlar Bazen En Büyük Cevap En Küçük Detayda Saklidir.

bence sen çok şüphecisin eşin bişey demiyormu bu haline bıktırmışsındır ya Çok üzgünüm çoook

ya sabah sabah ne guldum yaaa allah napmasın senı valahı kopdumm yaa

peki bu zamana kadar bişey çıktı mı?ne kokusu algılaman gerekiyor ki farklı olsun.kendi parfüm kokusu da olur yani..

evli kadınları anlamak zor:1shok: bende nişanlımın eşyalarını kokluyorum ama temizmi degilmi diye.. yoksa yıkanacak belli.. bide olmadıgı zaman özlediğimnden....:asigim: ama ii oldu bende bi teftişe cıkayım artık... neme lazım kontrol her daim iyiydir...şakkıdı

önceleri bende aynen tazı gibi koklardım,hep kül tablası gibi kokordı.uzun zaman öncede bıraktım.sen daha yenisin sonra alışırsın...
şimdi varya acaba adamın üstünde hangi kıyafeti vardı diyorum,işte böyle canım ilk senelerin takibi bitiyor yerine takipsizlik alıyor...

koklamak mı?çıkardığı çorapları parmak ucuyla toplayıp sonrada çamaşır sepetine koyarım.eğer koymassam zaten tutup koklamama gerek kalmadan bütün evi kokutur...:)))

Donuna Kadar Koklarim

16 yıllık evliyim donunu koklamak aklıma gelmez:Roflol:benim eşimin gaz sorunu var düşünemiyorum donunu kokladımıkafamçokkarıştı:Roflol::Roflol::Roflol:

Neşecim bence ya fazla takıntılısın ya fazla kıskanç ya da arkadaşların dediği gibi güvenmeme problemimi var??

Eğer bir erkek aldatıyorsa sevmiyor demektir sevmediğim bir ortamda da kalmayı hiç istemem.Ben sevgi ve aşk dolu bir ortamda evliliğimi sürdürmeyi istiyorum. Eğer beni istemiyorsa ya da sevmiyorsa ayrılırım tavrım bu kadar net. Zaten hiç bir eş karısını severken aldatmaz

:1shok::Roflol::Roflol:
Arkadaşlar Size Bunu Itiraf Etmek Istiyorum.1,5 Senelik Evliyim Ve 1 Gün Aksatmadan Hergün Eşim Işten Gelice Mutlaka Ona çaktirmadan çikardiği Kiyafetleri Donuna Kadar Koklarim.eğer Enteresan Bir Koku Duyarsam Onu Akşama Kadar Surat Yaparim.mutlaka Sorarim Eğer Cevap Beni Tatmin Etmezse Ayvayi Yer.gülmeyin Arkadaşlar Bazen En Büyük Cevap En Küçük Detayda Saklidir.

4 senedir evliyim eşimin kokusundan hiç rahatsız olmadım hergün duşunu alır temiz kıyafetlerini giyer aksatmaz ama donunu koklamak hiç aklıma gelmedi:bbo:...yani tam tersini düşünsenize o sizinkini koklamak istese ne düşünürsünüz bence hoş değil yani..sırnaşık şey

Donuna Kadar Koklarim

16 yıllık evliyim donunu koklamak aklıma gelmez:Roflol:benim eşimin gaz sorunu var düşünemiyorum donunu kokladımıkafamçokkarıştı:Roflol::Roflol::Roflol:

:Roflol::Roflol::Roflol:

Koptum yaa, ne eglenceli bi konu olmus bu...:Roflol:

valla yaa okuduğum her yorumda kopuyorum:Roflol::Roflol: Allah razı olsun ne iyi ettin de açtın bu konuyu hele şu don meselesi süpperrr:Roflol:

X