Eşinizin Elbiselerini Koklar mısınız?

ben annemin ve babamın giysilerini alır onları özlediğimde koklarım şimdi bebeğimin giysilerini de kokluyorum coook güzel kokuyor
eşimden de uzak olsam onunda giysisini alırım yanıma

canim haklisin ozlemden koklanirda illa altinda birsey aramak icin koklamayi anlayamiyorum

o filimlerde olur parfum nasil sinsin donuna kadar. ohh ne guzel adamdan egzotik koku gelmiyorsa kacamak yapmiyo anlaminami geliyo. valla alemsin kizzz :)

ben kokuyada dikkat ederimde en cok saç varmı die o fark etmeden bakarı önemli ayrıntı bu bi kadın sacı gelipte sefgilimin sacı omzuna düşme ihtimalı sıfır tabi bi halt karıstırmıo sa

yok o kadar olmadim daha olcagimida sanmamda sen daha yeni evlisin mormaldir bi kac sene sonra gorurum ben seni:kahve:

Arkadaşlar Size Bunu Itiraf Etmek Istiyorum.1,5 Senelik Evliyim Ve 1 Gün Aksatmadan Hergün Eşim Işten Gelice Mutlaka Ona çaktirmadan çikardiği Kiyafetleri Donuna Kadar Koklarim.eğer Enteresan Bir Koku Duyarsam Onu Akşama Kadar Surat Yaparim.mutlaka Sorarim Eğer Cevap Beni Tatmin Etmezse Ayvayi Yer.gülmeyin Arkadaşlar Bazen En Büyük Cevap En Küçük Detayda Saklidir.

canım ya bu kadar şüpheci olma,böyle nasıl bir ömür geçirirsin 24 yıllık evliyim bu söylediğin bir gün bile aklıma gelmedi,siz biribrinizi seviyorsanız o bir yanlış yapma sen zaten kadınlık iç güdünle anlarsın o zaman dikkat eder hareketlerini kontrol edersin,kendini böyle yiyip bitirme canım mutluluklar.

böğkk:bbo: sadec kirmi temizmi diye koklarım-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol::roflol:

o yanımda yoksa, (işte bile olsa) koklarım hep kıyafetlerini dünyanın en güzel kokusudur huzur vericidir benim için ..
üzerinide koklarım teizkende 1kere giyilmişse de......

farketmiş benim sarılırken bile kokladığımı ilginç geliyor ona.. ama ben koklayarak severim ve koklayarak öperim...

:roflol:yaa çok üzüldüm ben burayı daha önce görmemişim gülmekten öldüm valla özlerimden yaş geldi allah seni inandırsın sen beni güldürdün allhda seni eşinden yüzünü güldürsün inş hep boşuna koklarsın o donları evine huzur dolsun kuzumsırnaşık şeysırnaşık şey

hafiye olmalıymışsın zavallı kocaCIK neler yaşıyo hiç şansı yokkaydirigubbakcemile3

:roflol:yaa çok üzüldüm ben burayı daha önce görmemişim gülmekten öldüm valla özlerimden yaş geldi allah seni inandırsın sen beni güldürdün allhda seni eşinden yüzünü güldürsün inş hep boşuna koklarsın o donları evine huzur dolsun kuzumsırnaşık şeysırnaşık şey

ayyy sorma Allah iyiliğini versin kız konunun sahibi...ben de çok fena güldüm işin ilginç tarafı eşim işte eve gelemedi..şimdi ev sahibi üstten demesin manyak mı nedir niye gülüyo bu gecenin 4 ünde diye :roflol:
tamam ceket gömlek kokla da niye donlarını kokluyon yaw ıyyyyy...sırnaşık şeysırnaşık şey ay aklıma ne geldi benim kızım 2 yaşındayken manyak mı nedir babası işten gelince ayaklarını kokluyordu sırnaşık şeysırnaşık şey kızım yapma ıyyy diyordum gidip bidaha kokluyordu sırnaşık şeysırnaşık şey

ayyyy çatladım ya gülmekten ağladım resmen biraz daha gülersem altıma yapıcam yemin ederim ya :))))))))))))))))))))))))

X