Eşinizin Elbiselerini Koklar mısınız?

gerçekten ilginç yalnız koklamayla biyere varacağını sanmıyorum ne yaparsan kendine yaparsın boşver bukadar takma hayat geçip gidiyo aşkını yaşa donunu ne kokluyosun

Donuna Kadar Koklarim

16 yıllık evliyim donunu koklamak aklıma gelmez:Roflol:benim eşimin gaz sorunu var düşünemiyorum donunu kokladımıkafamçokkarıştı:Roflol::Roflol::Roflol:

ay ben bayildim ,ne guzel bir konu bulmussun ve arkadaslarin yorumlarida bayilmami ikiye katladi , getirin beni ayiltacak bir kokuuuuu .don almamak kaydiyla .:Roflol::Roflol::Roflol::Roflol::Roflol:

Ben Asla Yapmam.benim Eşim Kötü Kokmaz.ama Onunla Alakali Değil Eşime Güvenim Sonsuz.ben Birakin Koklamayi Cebinden Cüzdanini Bile Almam.hiç Cüzdanini Kariştirmadim Bugün.sadece Kirliye Atildiği Zaman Unutmazsam O Da Ceplerine Bakarim Bişey Varmi Diye Ama Onuda çok Zaman Unuttum Hep Yikadim Evraklarini...

biraz geç oldu ama yarıldım burda gülmekten :Roflol::Roflol:
daha neler artık donunu koklıycam bide işim gücüm yokta :Roflol:

arkadaşlar neşe yi kınamayın bence. insan bi kere güvenini kaybetmiye görsün .bende bunları çok yaşadım tabi don koklama olayım olmadı ama .zor gerçektende Rabbim herkezin evine huzur güven ve mutluluk versin.ve o aldatan eşleride Allah bildiği gibi yapsın diyorum.:eek:klava:

Allahım gece gece öldürdünüz beni yaaa:Roflol::Roflol:

benim esim yok fakat tek bildigim annem koklama hastasi :Roflol:
her camasir yikamasindan once gelir odamda ortalikta nekadar kiyafet varsa koklar kokusunu begenmediklerini alip çilar:Roflol:

aaaa yok kokmam ben..zaten hassas bi midem var heleki coraplarini bile kendisi koyar makinaya dokunamam benya iyyyyyyyy :)))uyyy severim ama siskomuu..

bende koklarım ama bişey aramak için değil.....
onun ten kokusu sinmiş oluyor ya o kadar hoşuma gidiyor ki.. çok mutlu oluyorum...
kazak , gömlek ve atletini koklarım onun kokusu bana oksijen miş gibi geliyor..
hatta koltukta uzanmışken yada yatarken girerim boyunun yada kolunu altına
derin derin içime çekerim kokusunu , manyak diyor bana bazen...
ama bayılıyorum onun ten kokusuna teride iğrenç kokmaz mhteşem benim koçişim...

yaw arkadaşım abartmıyomusun bu kadar olmaz ki sen eşine güvenmiyomusun ki bence hiç geregi yok elbiseleri yerine kendisini kokla :)

allahın aşkına ben eşimi koklasam işten geldiyse yağ kokar kahvehaneden geldiyse sigara kokar işim mi kalmadı başka biyere gitmeye cesaret edemez zaten başına geleceklerden korkar bence sende vazgeç burnuna yazık

ya neşecim herkesin kendi düşüncesidir fakat bence de abartı biraz.bilemiyrm bu güvensizlikten mi ama yapma bence kocan anlarsa fena olur.tabi bu benm kararım.diğer arkadaşlar demiş ya koku için ter kokar falan koklama die tabi koklarım seviyrm çünkü ne var ki(don hariç tabi) ama senn yaptığın da abartı eğer senn hoşuna gitmeyecek bişey yapar ve bunu senden saklarsa o onun bileceği iştir.kaybeden o olur ama sen diosan bari erken öğreneyim boşversene hangi yalancının mumu sabahı görmüş ki onunki görsün.son bişey daha diecem bunu unutma bence insanın aklına gelen başına gelir.

Valla bilmiyorum ben yazdıklarını okudukça bir arkadaşımın bir köpişi vardı tatile giderken bırakmıştı bu yavruyu bir hafta..Köpiş herşeyi kokluyordu ısrarla..Hadi onlar koku duyusuyla algılıyorlar iyiyi kötüyü sendede bir tazı burnu var sanırım:)))Abartıyorsun bence,sen eşini koklamaya dur böyle giderse eşinin kaçmaya niyeti yoksada kaçıracaksın valla...
Ben eşimin halet-i ruhiyesinden şııp diye anlarım onun ne yaptığını.Koklamaya ne gerek herzaman miss gibi kokar garibim...
Çok güldüm valla,yeter pesss diyorum sana...

bende koklamak zaten ıçerı gırer gırmez kokusunu alırım ıgrenç bı sekılde kimyasal kokusu yayılır eve....

koklarım çünkü kirliyi temizi kendisi ayıramıyo.ayırıp da kirli sepetine atamıyo.koklamadan nasıl bilcem koyu renkli kıyafetlerde temiz mi kirli mi?keşke koklamak zorunda kalmasam,kendi kirlisini kendisi atsa kirli sepetine ne ii olurdu

Yaa arkadaşım efsane bir konu açmışsın okurken koptum gülmekten :roflol: Hele arkadaşların yorumları süpeer :sm_cool: Eee bende yorum yapmadan geçmeyeyim dimii ee yanii bende koklayamam yaa püüff aman aldatıyorsada anlaşılmaz sanırım don kokusundan ve yanlış yerde arıyosun delili söyleyeyimmm :eek:

X