Eşinizin Elbiselerini Koklar mısınız?

Zaten Belli Etmiyorum Ama Don Burnumdayken BİRGÜN BENİ Yakalamişti ,
Ama Dedimki üff Odadaki Pis Koku Burdanmi Geliyodu Dedim.çaktirmadim Güya

ayy canım ya gerçekten komiksin.süphe uyandıran bir durumda elbise koklamak en son düşünüceğim şey olsa gerek :)

Kiz Sende AmMA Cahilmişsin Ha,adami Alir Götürürler ELİNDEN Haberin Olmaz.sonra Ortada Koklayacak Ne Don Kalir Nede Adam

KIZ ÖYLE DEMEYİN allah KORUSUN LAF ARAMIZDA BAŞKA BİRİYLE İLİŞKİ FALAN OLDUYSA D Ö L KOKABİLİR VE AYRICA FARKLI BİR KOKU ,PARFÜMDE SİNER DONCUĞUNA ÖYLE DEĞİLMİ.AMA ADAM BANYO YAPIP GELİYOSA OZAMAN DON DA CEVAP ARAMAYIN.KIYAFETİ DEVREYE SOKUN .DONDA YOKSA CEVAP KIYAFETTE VARDIR.PU HAHHAHAHA

şaka olarak ona güvenmediğimi hep söylerim. Kızlar geçiyorsa çaktırmadan gözlerini takip ederim bakıyor mu diye.. Baktıysa kafasına indiririm :mymeka: ama hep dalgasına çok güleriz sonrada Şeniz

valla bende koklarım ama adam evde yokken elbiselerini bide işe gidince geceliklerini koklarım ama kıskançlıktan deil özlediğim için napayım ben çok seviyorum kocamı bence sende fazla koklama yakında b u sıcaklarda yoksa burun felci geçirirsin :)))

hakikaten çok komikkkkkk........ne kokusu almayı düşünüyosun..kadın parfümü falanmı....bu kadar şüpheci olma cnm ya:)))))))))))))))

ben arasıra eser koklarım çünkü kokusunu bile özlediğim zamanlar oluyor....

yuh donda koklanırmı yanında yattığım adam baska aksama kadar gıyıp terledığı wc ye gırıp cıktığı don baska.mıden baya sağlammıs senınde he.

arkadaşlar bu konu önemli konu şüphelenenler bu yolu bi denesin.garanti sonuç verir.ama burnunuzun koku alma kapasitesine bağlı.pu hahhahaha bende gülüyorum ama gerçek bunlar yabana tamayın

Aslinda Erkeklerin çoğu Salak .kadinlari Atlattiklarini Saniyolar Ama Kadinlar Herşeyin Farkinda Sadece Ispat Edemiyolar.işte Tek Mesele Bu.yanlişsam Söyleyin

ne yalan söyleyeyim ilk gördüğümde kocasını çok seviyo heralde dedim.Bende 3 yıllık evliyim eşimin elbiselerini bende koklarım ama yanımda olmadığı zaman yani onu özlediğimde.Sanırım kocan senin güvenini sarstı daha önce.Ama abartma bence donuna kadarda koklanmaz.Allah yardımcın olsun bence başka bi yöntem bul koca bir ömür koklamakla geçmez koku alma duyunu yitirirsin sonunda...

nıye durduk yere ben aldatıyomu dıye paranoya yaratıyımkı bak canım bunu sonu ıyı değıl ınsan ruh hastası olur.

Arkadaşlar Size Bunu Itiraf Etmek Istiyorum.1,5 Senelik Evliyim Ve 1 Gün Aksatmadan Hergün Eşim Işten Gelice Mutlaka Ona çaktirmadan çikardiği Kiyafetleri Donuna Kadar Koklarim.eğer Enteresan Bir Koku Duyarsam Onu Akşama Kadar Surat Yaparim.mutlaka Sorarim Eğer Cevap Beni Tatmin Etmezse Ayvayi Yer.gülmeyin Arkadaşlar Bazen En Büyük Cevap En Küçük Detayda Saklidir.

Canım kusurabakma ama böylesini de ilk defa duydum..Müsadenle ben biraz güleyim.... Hayatı kendine zindan etmek için iyi bir yol..Rahat ol yahu relaxxxxx ..koklamaya devam ettiğin sürece birgün beklediğin kokuyu mutlaka alırsın ona göre.....

gülmek istiyorum bu ne yaa adamın elbiseleri hatta donuna kadar (öğğğkkkk) koklamak ne demek, hemen bir uzmana git güzelim başka yolu yok, kocan yakında bu olaydan bıkar kalıverirsin ortada

X