Eşinizin doğuma girmesini istiyor musunuz?

Orangephobia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2023
11
5
23
Doğuma tek başıma girmek istemiyorum. Yapı olarak çok panik bir insanım ve o süreci yalnız yüklenmek istemiyorum. Bugün doktoruma sorucam doğuma eşim de girebilir mi diye. Siz ne düşünüyorsunuz? 19+5 günlük hamileyim bu arada.

Doğuma tek başıma girmek istemiyorum. Yapı olarak çok panik bir insanım ve o süreci yalnız yüklenmek istemiyorum. Bugün doktoruma sorucam doğuma eşim de girebilir mi diye. Siz ne düşünüyorsunuz? 19+5 günlük hamileyim bu arada.
bende çok isterim yanımda olması bana güç olacak gibi geliyor , çünkü bir panikte benim :) ama eşim çok sıcak bakmıyor, bayılabileceğini falan düşünüyor (sanki o doğuracak :dondurma:) normal doğum olursa bebek doğar doğmaz içeri alacak şekilde ayarlamayı planlıyorum , sezeryan olursa da, kapıda beklesin artık napalım, biide cidden bayılır onunla uğraşamam orada :halay:

Ben istedim. Eşim istemedi. O yüzden arkadaşım girdi. İyi ki de girmemiş çünkü kapıda ağlamış. Yanımda ağlasa bir de onu sakinlestirmekle ugrasirdim. Eşinizin ne düşündüğü önemli yani:)

Benim eşim girdi iyiki de girmem demedi. O koltuğa yatıp sancılar sıklaştığı an onu yanimda istedim. İnsana güç veriyor iyi geliyor. Sezeryan olsaydı hastane kuralları gereği yasaktı ama çok şükür gerek kalmadı

İkimizde istedik ama doktor kabul etmedi. İyi ki de etmedi eşimin olmasını istemezmişim.

Benim planli sezeryandi esimin de girmesini istedim, spinal anestezi oldum. Esim yanimda oturup elimi tuttu. Ben korktugum icin cok destek oldu. Hemsire ve anestezi druyla sohbet ettik. Guzel video ve fotilerimiz var. İyiki gelmis. Bir daha dogursam yine isterim. Sonucta o bebek bizim bebegimiz.

İlk doğumumda covid nedeniyle izin vermediler bu sefer ben de çok istiyorum eşim de çok istiyor fotoğraf ve videolarımız vardı ama ilk anlarında orda olamadım diye de çok üzülmüştü😀 ben de çok heyecanlıydım destek olacağını düşünüyorum daha doktorumla konuşmadık

Ben ilk dogumumda istemistim ama esim kaldiramayacagini soyledi istemedi.
Bu dogumumda teklif etmeyecegim cunku ben de genel anestezi istiyorum. Spinal ile çok gerildim.

X