- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.836
- Konu Sahibi ipektuncer
yanlız bu tırnak makası olayı ciddi bi mevzu, herkesin ayrı olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi tiksinmediğimi örneklendirmek isterdim ama
o da benim fantezi dünyama özel hayatıma kalsın di mi
bunun tiksinmekle sevip sevmemekle alakası yok
yapı olarak alışkanlıklarımız var kurallarımız var
ben de kendimi böyle daha iyi hissediyorum
bana özel bi lifin bi sabunun olması kendimi önemsediğimdendir
eşim hiç üstüne alınmasın
evlendiğinizde bulaşığınız az çıkar cansuer şimdi daha çok cicim aylarındasınız ondan restourantta falan napıyosunuz çevreden size garip gözlerle bakmıyolarmı :26::26:
konu tiksinmek ve lif olunca anlatmadan yapamam, konuyla ilgisi yok ama
bize 2 haftada 1 gelen yardımcı bir kadın var
banyoda duşun yanında asılı duran lifle halı siliyomuş, hiç haberim yok
bide demezmi geçenlerde siz bunu kullanıyomuydunuz ben bunla halı siliyodum diye,
be kadın madem halı sildin niye tekrar asıyosun duşun yanına
artık temizlikçi almamaya karar verdim
ya amonracım şimdi kabul et, yastık olayı komik, sanırım seninki kırmızı onun ki mavi
yanlız bu tırnak makası olayı ciddi bi mevzu, herkesin ayrı olmalı
flocke bunu okuduuuu ve hem-men unuttuuukonu tiksinmek ve lif olunca anlatmadan yapamam, konuyla ilgisi yok ama
bide demezmi geçenlerde siz bunu kullanıyomuydunuz ben bunla halı siliyodum diye,
yavv itiraf ediyorum o biraz abartı olabilir ama eşimin bundan haberi yok
erkeklerin kafa derisi daha yağlı yapı gereği bi de eşimin çok terler kafası uyurken
şimdi niye nahoş bi manzara da yatayım
caaanım saçlarıma ben ne kadar bakım yapıyorum senin haberin var mı
ben evli değilim
ama evlenmek üzereyim =) inşallah seneye yaz.
ve sevgili sözlümün ağzından lokmayı bile alırım. bırak aynı bardağı. zaten beraber yemek yerken genelde tek çatal tek kaşık kullanıyoruz bunu da isteyerek yapıyoruz.
eray bundan çok mutlu oluyor.
ama tabi seninki alışkanlık, çevremde de var senin gibi olanlar ama bunda da büyütcek bişi yok. tabi karşındakine bağlı.
ben yapsam eray çok kırılırdı..
Ay inanmıyorum yaa..
İşte benim de sinir olduğum bir mevzu bu..
Bana gelen yardımcı da, yerleri sildiği kovayı yıkayıp aynı kova ile yeni su yapıp mutfak tezgahını, mutfak dolaplarını siliyormuş. Oysa temizlik için evde 4-5 tane kova,leğen mevcut.
Bir d edaha enteresanını söyleyeyim. Benim eşimin fanilaları tuhaf bir şekilde eksiliyordu. Adam giymeye fanila bulamaz oldu, her hafta fanila alıyoruz, o boyutta.
Hatun temizlik sonrası bez yıkamayıp, direkt çöpe atıyormuş. Ve eşimin çekmecesinden fanila alıp, kesip bez yapıyormuş..
canım ya senin oğlun olsun yoksa ojelerini nasıl paylaşcan merak ediyorum, bakım malzemelerini falan
ben evli değilim
ama evlenmek üzereyim =) inşallah seneye yaz.
ve sevgili sözlümün ağzından lokmayı bile alırım. bırak aynı bardağı. zaten beraber yemek yerken genelde tek çatal tek kaşık kullanıyoruz bunu da isteyerek yapıyoruz.
eray bundan çok mutlu oluyor.
ama tabi seninki alışkanlık, çevremde de var senin gibi olanlar ama bunda da büyütcek bişi yok. tabi karşındakine bağlı.
ben yapsam eray çok kırılırdı..
Ay inanmıyorum yaa..
İşte benim de sinir olduğum bir mevzu bu..
Bana gelen yardımcı da, yerleri sildiği kovayı yıkayıp aynı kova ile yeni su yapıp mutfak tezgahını, mutfak dolaplarını siliyormuş. Oysa temizlik için evde 4-5 tane kova,leğen mevcut.
Bir d edaha enteresanını söyleyeyim. Benim eşimin fanilaları tuhaf bir şekilde eksiliyordu. Adam giymeye fanila bulamaz oldu, her hafta fanila alıyoruz, o boyutta.
Hatun temizlik sonrası bez yıkamayıp, direkt çöpe atıyormuş. Ve eşimin çekmecesinden fanila alıp, kesip bez yapıyormuş..
aman allahım valla cinayet çıkardı.nedemek yerleri sildiği kovayla mutfak tezgahı silmek.
Yok artık daha neler bırak adam rahat yesin yemeğini niye alıyonki ağzından lokmasını sırayamı giriyosunuz çatal kaşık içinnn başka yokmu