Eşinizin ayak islerini yapar mısınız?

Ne güzel.. Mutluluğunuz daim olsun!

Eşim burada anlattığım kararından ibaret değil tabiki. Yoksa bu şekilde çekilmezdi. Onu seviyorum ama düzelnesi gereken şeyler var..

Karşılıklı çay kahve meyve atıştırmalık servisi yaparız birbirimize seve seve. Teşekkür, eline sağlık eksik olmaz. Ama sizin eşinize hizmet edilmez haketmiyo çünkü.

Eşiniz ağır lesmis
Buna emek vereceğine bir agaca verseydin meyve verirdi sana
Yamanmis sana her işini yaptiriyor pis herif

Cidden babam bana bir gün kalk bana çay getir dememiştir
Her zaman kendi alır isterse bile rica eder
Elalemin herifine kendini pas pas etmemek lazım

+10000
Losttaki sawyerin deliler gibi aşık olduğunu söylediği karısını görünce bir tuhaf oluyorum
Ama adam kac senedir evli ve bir olayi çıkmadı
Ama bizim orta boylu kıllı göbekli kel sari dişli adamlar sabahtan akşama Türk kızını gömüyor

Eşim her şeyi kendi alır evde. En fazla bulamadığı şeyin yerini sorar, ona bile sen bileceksin ben ne bileyim diyorum

Çok kilo aldım ondan mı böyle oldu bilmiyorum moralim çok bozuk kendimi çirkin ve kıymetsiz hissediyorum (
Saçma bir cevap olacak ama yaptırmak istediklerinizi eşinizi önce gaza getirip yaptırsanız? Şöyle ki bence erkekler pohpohlanmaktan çok hoşlanıyor, önce sen yaparsın sen bilirsin, sen daha iyi yaparsın canım cicim gibi telkinlerde bulunup deneseniz.

Eşinizin tavarı herkesin de kabul ettiği gibi çok yanlış, kırıcı cümleler kurmuş. Dediğim gibi bir yol izlemeye başlasanız belki daha yapıcı olur.

hiccccc bir isini yapmaa..sende kus konusma aynisini ona yap..biz kolemiyiz ya bu dunyaya hizmetcimi geldik..cocugunu ve kendini dusun..esine pes yani birde calisan hanimsin..insan kiymet bilir az..ben yapmiyorum vallahi..iki cocukla perisanjm zaten..hic ksra bakma diyorumm o da alisti kendi yapiyor..

Icim sogudu adetaaa buz gibi sular indi göğsümden. Harikaaa...

Siz karşılıklı yaptığınız için sen hizmet etmekten zewk alıyorsun.. konu sahibinin kocası düşüncesiz bir erkek olduğu için kadında napsın yaptıklarından zewk alamıyo..
evet canım aynen öyle Allah yardımcısı olsun inşallah

Salaklar yaa.. bu erkekler gercekten kafasiz! Kendimden cok kesit buldum su anlattiklarinizda. Ben de esime, bu cocuk sana fazla insallah baska cocugun olmaz baska..demistim. Icinden gelmiyo demekki cocuguyla ilgilenmek. Onu bile gorev gorup yapiyor yani. Bu kaz kafalilarin bam teli boyle dini ornekler verince titriyor anca..baska laftan anlamiyorlar ama verdigin ornegi de baska tarafiyla anliyor yani,kufrettin falan saniyor kendine..
Cok sinir bozucu. Hic bi isini yapma bosver. Tepene cikmis cunku.
Bizim de haftasonu kizim yere muz soymus kabuk atmis(21aylik) .ve pc oynayan babasinin ayaginin dibinde o kabuklar. Toplayamadinmi yerden alamadinmi her ise ben mi kosucam dedim.. Basladi ben evi temizleyim muz kabugunu da toplayim bulasigi da yikayim sen hic bi boka yarama disarda para da kazanir gelirim..falan filan ..
Bu arada y.l tezimi yeni teslim ettim cok sukur . O surecte de kiskancliktan napcagini sasirmisti. Herseyi lutuf olarak gormemj bekliyordu. Okula gidiyorduk o kizimla ilglenirken ben hocayla gorusuyordum. Bak ben olmasam ben getirmesem kimle gelcektin seni okula tasidim(1saat uzakliktaki sehirde okul) havalarindaydi hep. (Kizimla otobus dolmus vs imkansiz .. en basiti hala meme emiyor ve illa ikisini de acmak istyor falan..)
Tez surecinde sadece cocuga baktim bi de tezime baktim. Ev su an benden baya bi temizlik bekliyor halilarda hep lekeler var cunku silmedim cocugun doktugu kaldi. Ugrasamadim..yikamaya verdim dun.. Esjm o gunlerde iyice bilenmis. Adi,hic bi ise bakmamak,kaldi yani..

aman geri adım atmayın iki trip atınca karşı tarafaa istediğini yaptıracağını düşünen tembel erkeklerden nefret ediyorum

Gömerler tabii. Sırf fazladan organları var diye bu özgüveni veren anneler, sevgililer, eşler sağolsun.

Ben simarttim keşke yapasaydim şimdi hizmetçisi gibi goruyor

Çok çok ayıp etmiş. afedersiniz , bana kızmayın ama bu adam tam bir odun..
Yerinizde olsam, o adamın tek bir işini bile yapmaz dersini verirdim , beyefendi küçük çocuğu olan ve çalışan hanımına destek olacağına , bir de ayak işlerini emir kipi ile yaptıracak, pes..
gerçekten siz çok iyi , temiz birisiniz .
Kendi çocuğu ile bile alakadar olamayacak olanlar; evvelinden anlaşılsa da , onları baba olma güzelliğinden mahrum bırakabilsek keşke.

Merhamet bi erkeğe çok yakışıyor. Merhametli bi erkek eşinin yorgunluğunu yüzünden okur, kıyamaz, yardımcı olmak kendi içinden gelir. Zorlamayla olmuyor o işler maalesef..
Bir de tabii erkek annelerine çok iş düşüyor, bende bi erkek annesiyim. Aman oğlum sen dur, aman da paşam ne istermiş, sen rahatına bak oğlum ben hallederim’ci bi anne olup öyle bir adam yetiştirmek istemiyorum. Benim kv 3 erkek çocuk yetiştirmiş, 3üde temizliğinden yemeğine kadar bilir yapar. Eşim bana yardımcıdır çokca o yüzden. Bi işin ucundan tutmak, eşine/annesine yardımcı olmak erkekliğinden birşey kaybettirmiyor önce bunu benimsetmek lazım

oldu iyi günler.sende hata..hafta sonu ekmek almaya sen nıye gıdıyosun.gonder gtsın kendı alsın..yemek yaparkaen çağır mutfağa.gelmıyorsa ekmekle çorba koy onune yetişemedım yemek geceye kalmasın dıye bu kadar oldu ancak de.çocuk su istıyorsa belım ağrıyor çoçuğa su verırmısın de çaktırmadan çocuğu babasına yonlendır.hiç birşey deme sadece uygula.mecbur yapmaya çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…