Eşinizin arkadaşı yada sizin bayan arkadaşı size kalmaya gelirse...

pilli_hatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2008
167
1
Eşinizin arkadaşı yada sizin bayan arkadaşı sizi aradı ve ben 1 hafta sizde kalmaya gelicem dedi tepkiniz ne olurdu?

sizce bu devirde bayan arkadaşınız sizde kalabilirmi yada eşinizin erkek arkadaşı bekar size kalmaya gelebilirmi?

Nasıl karşılarsınız?

keske gelse enim arkadaşım ya 2 güncük geldi sadece
valla ben güvenmeyecegim kişilerle arkadaslık etmem eşimin arkadasları da eşimin sorumlılugunda ama ben
biz de kaldıgında şüphe duyacagım biriyle zaten arkadaslık etmem

doğru diyorsunda artık hiç kimseye güven kalmadı ne yazıkki
neler duyuyoruz görüyoruz insan şaşırıyor bende senin gibi düşünüyordum ama artık pek sıcak bakmıyorum

eger gercekten sevdigim ve güvendigim arkadasimsa gelsin tabiki seve seve agirlarim...
esimin arkadasi gelmek istiyorsa bende arkadasiyla samimiysen buyursun gelsin onuda elimden geldi kadariyla agirlamaya calisirim...

Buyursun gelsin.
Herkesle samimi olmam, 3 tane cok yakin arkadaslarim var 20 yildir arkadasiz.
Onlarin basimin üstünde yeri var.
Fakat 2-3 sene tanidigim birinin gelipte evimde yatiliya kalmasina izin veremem.

Şimdi bu tarz olaylarda benim düşünmem gereken bir durum olmaz!Nedenmi?
Gelecek olan arkadaşın düşünmesi gereken bazı ayrıntılar var mesela!
1.Gelecek arakadaşım öncelikle bir güven sağlamışızki bana kalmaya gelebiliyor hemde evliyken
2.Aceba orada rahat edebilirmiyim gibi bir düşünceye kapılabilir nedenmi 1.ben evliyim 2.o bekar
3.Birde aceba varlığından rahatsız olup olmaması gibi bir durumda söz konusu olabilir.
Sonuç olarak canım evime yatıya gelecek her kim olursa olsun demekki aramızda samimi bir bağ kurulmuşki gelebiliyor.Eşim içinde kendi adımada konuşmam gerekirse bu böyledir.
.
Bu karşılıklıdır,he şunuda söylemeden edemiyeceğim evliliğimin 5 yılı bitmek üzere ve ne benim yakın arkadaşlarımdan gelip kalmıştır evimde nede eşimin arkadaşlarından gelip kalan olmuştur.

aynen benimde daha kimse kalmaya gelmedi fakat neler duyuyoruz en yakın arkadaşı ile kaçıp evlenenler neler neler çok yakınım anlatmıştı eşinin arkadaşı hemde çok samimi yakınıma arkadaşlık teklif etmiş boşa kocanı kaçalım demiş düşünün yani....

ya bence karşımdaki insana güvenime bağlı.
yani güvendiğim bir insansa gelir.
biraz da iş kocada bitiyo tabi.
herkes kocasının huyunu suyunu bilir

Evime gelip kalabilecek kişi sayısı şu anda bekarken bile sayılıdır. Kaldı ki evlenirsem şu anki arkadaşlarımı düşündüğümde 5-6 kişiyi geçmez sayı. Çünkü ben arkadaşlarla samimiyet konusunda seçiciyimdir. Arkadaş,tanıdık sayım çoktur, ancak dostlarım azdır. Dostlarıma da kapım her zaman açıktır, onların kapısının da bana açık olduğu gibi.

Evleneceğim insana bu tür konularda güvenemeyeceksem zaten evlenmem. O da eğer bana güvenemeyecekse evlenmemeli. Arkadaşlarını eve davet etmede seçici olmalıdır benim gibi, rahatsız olmamam için. Ama olur da olağan dışı, zorunluluktan biri gelip kalsa, rahatsız olsam anında söylerim evli olduğum insana. Bir dahaki sefer içinsengözlerimebaksanab

Ben istemezdim..
Ne kendi arkadaşımın gelip kalmasını, nede onun arkadaşının gelip kalmasını..
İyi bir zamanda yaşamıyoruz..
Ne nekadar samimi olunsada, bende onun arkadaşıyla ne kadar samimi olsamda istemem..
Evli olursa belki derim..oda belki..
Kalmayı gerçekten gerektirecek bir durum varsa belki kabul edebilirim..
Gelmeler gitmeler olabilir..Oda tabi bekar kız arkadaşı gelmesin onuda istemem..
Gereksiz samimiyet hoş değil...

valla benim arkadaslarım belli....hepi topu bi kaç kişi.....onunkilerde belli....gelene kapım acık....haaaa ama var bi kaç tip!!!!!!! degil evime gelmek sitemin önünden gecemezler!!!!!!!!....bunun ayrımını iyi yaparım....

1 hafta bana göre uzun bir süre, uzun süreli tek bayan istemem.eşim de evde rahat edemez.
onun dışında 1-2 gece kabul ederim (kişisine göre tabii).

Buyursun gelsinler, başımın üstünde yerleri vardır.
Ben eşime, eşimde bana sonsuz güvenir. Böyle bir pislik gelen kişilerce yapılsa bile ikimizde haddini bildiririz. Bu nedenle hiçbir korkum yok.

Misafiri ailecek severiz...
Bir iki gece ağırlamakta hoşumuza gidebilir, ama abartılmamasından yanayım...

karşımdaki insandan süpelendigimden degil ama pek fazla kalmalı misafirden hoşlanmadıgım icin isteemem
ne onun arkadaşlarını ne kendini arkadaşlarımı

tabiki gelsinler başımın üstünde herkezin yeri vardır
sohbetimizi ederiz, yemegimizi yeriz, cay-kahvemizi iceriz
sonra
evli evine köylü köyüne

pilli hatun bu, yani ortalık çok kötü oldu diyerek arkadaşlarınızı eşiniz ya da sizin tarafınızdan olan arkadaşları evinize yatıya kabul etmemek diye birşey olamaz bence. doğru da değil. nedenine gelince; insan en önce kendisine, sonra eşine güvenmek zorunda. bu biraz da trafik kazası oluyor diye çıkman gereken yola çıkmamaya benzer. bir de şu var; kendi kız kardeşine bile kocasını kaptıran hanımlar yok mu? duymuşsunuzdur. geçenlerde bir programda neşe karaböcek, gülden karaböcek kardeşlerin yıllardır bitmeyen küskünlüğünü anlatıyordu programda. gülden karaböcek çocuk denecek yaşta idim ablamın eşi tarafından kalndırıldım vs.vs. şeklinde izah ediyordu geçmişteki günahını. şimdi söyleyin bana kızkardeşimiz de mi gelmesin (gerçi benim kızkardeşimde yok ama) veya eşimizin erkek kardeşi de mi gelmesin? bence en önce kendimize güvenmeliyiz. ve; tabii herşeyde olduğu gibi Allaha sığınmalıyız, Allah kimseyi, en başta bizleri utandırmasın. tabii ki Allaha sığınırken de tedbiri elden bırakmamak lazım. sonra taktir Allahtandır elbette. ama bu tedbir kesinlikle o evime gelmesin kalmasın bu gelmesin kalmasın şeklinde değil. hepinize sevgiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…