Eşinizin arkadaşı yada sizin bayan arkadaşı size kalmaya gelirse...

Vallaha kizlar ben ne evimde yatili misafir severim nede ben baskasinin evinde yatili misafirlik yaparim.:1closedeyes:

He tabiki acil durumlar olur, hastalik, tasinma vs. vs. basimin üstünde yerleri vardir hic sözkonusu bile olamaz, lakin sirf zevk icin kimse kimsenin evinde kalip kimse kimseyi rahatindan etmesin derim.

Benim Kaynimla eltim 3,5 hafta benim evimde kaldilar kaynim türkiyeden gelmisti eltimde daha ne ev tutmustu ne birsey eh mecbur bizde kaldilar.

Bir terbiyesizlilkmi yaptilar bir kötülüklerimi oldu??? Hayir ama ben kendi evimde kendimi yabanci gibi hissetmekten hoslanmiyorum evimde rahat olmak istiyorum iste bu kadar:nazar:

Ben evimde hemen hemen bütün eşimi dostumu ağırladım diyebilirim....:içelim:

Çok yakınımdaki insanlarda asla art niyet ve kötülük aramam, arasam çok yakınım olmazlar zaten...

Gece sohbetlerini çok severim heleki kafa dengim olursa bayıllırım...gamyoncuiremsu

bende gelsin kalsınlar isterim..zaten gelen benim ve eşimin yakınları olur..ufak defek dağnıklığı kusuru görmeyen insanlardır..eşime güvenirim..kız arkadaşlarıma bakmaz..bu çok kötü bir düşünce..

bizler çalışan insanlar olduğumuz için 14 yıllık evliliğim süresince yakın arkadaş çevremizden böyle bir taleple gelen olmadı...
sevgiler...

evimde rahatımdan ödün vermek benim için çok kötü. ne kimsenin evinde kalırım, ne de evimde yatılı misafirden hoşlanırım. evi herkesin özelidir. misafir oturma odasında oturur saati geldiğinde gider. evli de olsam bekar da olsam fazla içli dışlı olmaktan hiç hoşlanmam.

bunun devri olmaz...
ne benim arkadaşım, ne de eşimin arkadaşı bize kalmaya gelemez...
son derece saçmalık bence...

Eşim de ben de dostlarımız konusunda seçiciyizdir. Evimize giren çıkan insanlar da bellidir. 1-2 tane bekar ve canım diyebileceğim dostum var, onlardan gelmek isteyen olursa başımın üstünde yeri var ama onun dışında evimizde kalma teklifi yapabilecek samimiyet yok kimsede..

Şu yaşıma kadar daha hiç bir arkadaşımın evine yatılı olarak gitmedim. İstedim ama ailem izin vermedi.
Şimdi düşünüyorumda ben bir evli arkadaşımın evinde kalmaya gidersem kendimi nasıl hissederim. Ne kadar iyi olsa da aramız rahatsız olurum herhalde.
Evlendiğimizden beri ne eşimin ne benim arkadaşım yatıya gelmedi
Gelmelerinide pek istemem
Mecburiyet dışında tabi

Eşimin can dostu, sağdıcı kaldı bizde.Benim de arkadaşım.Kardeş gibiyiz hepimiz.Bence böyle kötü şeyler aklımıza getirmemek gerek.Herhangi biri tabi ki eve alınmaz ama çok samimi arkadaşalrın gelmesinde bi sakınca yok bence.

evlendikten sonra evime yatılı misafir olarak bekar kimseyi almam..görümcelerim ve 1.derece akrabalarım dışında:kahve:

Arkadaşımmm sırdaşım,dostum evlendiğimde bana kalmaya gelemeyecekse
o kişi zaten benim arkadaşım değildir..!!
aklıma asla kötü bişey getirmem arkadaşıma böyle bir haksızlığı yapamam
şimdi bekarsın evlen görürüz diyeceksiniz... ama annemin çok samimi 2 arkadaşı var
ve kendimi bildim bileli arasıra öyle kalmaya gelirler ve yanlış bişeyde görmüyorumyasakkelime arkadaşlık evlenince ölüyorsa o ayrı tabii :kahve:
yada arkadaşşlık o kadar basit bitecek birşey değill zaten evimde kalmasına müsade etmeyeceksem ne eşime nede arkadaşıma güvenmiyorum demektir!!
tekrar söylüyorum güvenmeyeceğim biride ne arkadaşım nede eşim olurr!!
Rabbimm kimseyi doğru yoldan ayırmasın!!
Kimsenin Karşısına kötü niyetli insanlar çıkarmasınn!!:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bence gayet doğal bir şey bunda ne kötülük olabilir ki zaten evinizde yatılı ağırladığınız misafir sizin çok yakınınızdır, dostunuzdur, insanın eşinin arkdaşının evinde kalmasında artniyet arayan, eşini arkadaşından kıskanan bir insan hastalık derecesinde kıskançtır şu da varki bu durumlar bekara evliye bakmaz evli olan çift olan arkadaşlarınızdan bile çıkabilir böyle insanlar Allah karşılaştırmasın arkadaş konusunda seçici olunduğu müddetçe böyle şeyler gelmez insanın başına tabi istisnai durumlar olabilir yine de demek o ki olucağı varsa evinizde kalmasa da olur

X