Eşinizin ailesiyle birlikte oturmayı kabul eder misiniz?

Oooo dünya kavga koparırim üstüne de nişanı atarım
Hayırdır coreklenecek yer mi ariyorlarmis, sevgiden evleniyoruz sanmistim ben filan deseydiniz ?

Ayrıldınız yani süper bir gelişme,barışma için kesin çabalar şimdi öküz bey sakın ikna olmayın aman sakın.

Oooo dünya kavga koparırim üstüne de nişanı atarım
Hayırdır coreklenecek yer mi ariyorlarmis, sevgiden evleniyoruz sanmistim ben filan deseydiniz ?
Neler dedim bu ilk değil daha önce de ikide Bi annesi gil kocaelide ben Ankaradayım ankaradan iş bulup düzenimiz burada luracaktıj öyle anlaşmıştık. Ama ailesini de peşine takacağını bilemedim önceden annem fili de buraya getiririz nurdan ev tutarım bize yakın yaşarlar diyordu ama amacı benim dvd çöeeklenmiş ve bunu benden saklıyor sinsice plan yapıyor

asssslaaa aslaaa direk atarım yüzüğü.
bu zihniyetteki biriyle farz edelim ki anlaştınız tamam ayrı oturalım dedi. ilerde o ailesi her gün size gelecek ve sonunda dediğini yaptıracaklar. çünkü siz artık nikahlı tapulu eşisiniz (onun kafasındaki zihniyete göre)...
hem cimri hem ana kuzusu yallah şöfförr derim yani

Ben zaten sinirlendim dedim biz başta blyor konuşmadık nereden çıktı arkamdan iş mi çeviriyorsunuz dedim beleşçi ler yiyiviler anan da yiyici sen de dedim az yeseydin iz ev alsaydınız dedim engelledim Her yerden hala ulaşmaya çalışıyor

Başlığa itafen direk hayır diyecektim ama okuyunca katmerli hayır, aileyi evlat ediniyor gibi görünüyorsunuz. Ne uyanık insanlar onlar öyle. At yüzüğü, bu adamla muhatap olman bile hata

Evlenmeden yüzlerini gösterdikleri iyi olmuş. Bence sakın barışma. O ne iş yapıyor? Vasıflı bir işi var mı? Annen sinirlenmemiş mi duyduklarına? Bu nasıl iş ben anlamadım.
O normalde gümrük müşaviri yardımcısı ama özelde çalışıyor ankaradan iş bakıyordu nitekim buldu da ama yok parası iyi değil yok şunu iyi değil diye diye hiç Bi işi kabul etmedi niyeti beni kocaeline götürmek ama ailesiyle tepene çökmeyealıluyuesa kocaelide de baba ev tutmaz

Başlığa itafen direk hayır diyecektim ama okuyunca katmerli hayır, aileyi evlat ediniyor gibi görünüyorsunuz. Ne uyanık insanlar onlar öyle. At yüzüğü, bu adamla muhatap olman bile hata
Zaten bende engelledim Her yerden ama yine yazıyor fake hesaptan hayur sadece ailesi bu zihniyette olsa kendi olmasa anlarım belki Bi nevi derim çocuk ailesi gibi düşünmüyor ama kwbdş de bu zihniyette o yüzden kesinlikle istemiyorum

Hala benimçe konuşmaya çalışıyor ama ben istemiyorum Her yerden engelledim
Çok doğru karar

Tapuyu da üstlerine verin

Ne hakla? Bunları ne ara bu kadar şımartıyorsunuz ya? Şu sitede dura dura şaşırma yetisi diye bişey kalmadı, hoş zaten çok da yoktu, iyice dibi sünnetlendi.
Nişanlanaba kadar asıl niyetinin bu olduğunu belli etmedi ama nişanlandın tan sonra yavaş yavaş gerçek yüzlerini göstermeye başladılar ben biraz yumuşak yüzlütüm sanırım her şeyi kabul edeceğimi sandılar ama ben stemeyince işler değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…