- 25 Ocak 2023
- 2.538
- 2.573
- 53
- 30
Bunları bana açık a0çık söylemedi ama annesi bana annen evden ne zmn çıkacak diyince ni de kardeşine de bizim burdan iş baktığını öğrenince ordan anladık buraya çöreklrnmrye çalıştıklarını ama bebden gizlediHem suçlu hem güçlü maşallahsana mı güvenmiş ailesinin kirasını karşılamak için gerçekten pess ne günlere kaldık tabiki nişanı at kendi ayakları üstünde duramayan birine hayatını emanet etme
Bu bile saçma yani seninle konuşmayıp annene söylemesi.. empati kuruyorum anneme bile mahçup hissederdim kendimi ve bu insan evlenip ev geçindirecek öyle mi ? Hiç inandırıcı gelmiyorBunları bana açık a0çık söylemedi ama annesi bana annen evden ne zmn çıkacak diyince ni de kardeşine de bizim burdan iş baktığını öğrenince ordan anladık buraya çöreklrnmrye çalıştıklarını ama bebden gizledi
Ay adamın işi de mi yokBenim annem yaşıyor şu an evlenince nişanlım buradan iş bulup burda otururuz diye düşündüm annemin evi yapılıyor ozamana kadar evine geçecekti ama bunlar sinsi sinsi plan yapmışlar aralarında ailesi de çıktı piyasaya sobra ailecek beleşçi siniz dedim baya Bi saydım ayrıldım
Çok ağlıyordur şu an yağlı kapı gitti diye.Nişanlanaba kadar asıl niyetinin bu olduğunu belli etmedi ama nişanlandın tan sonra yavaş yavaş gerçek yüzlerini göstermeye başladılar ben biraz yumuşak yüzlütüm sanırım her şeyi kabul edeceğimi sandılar ama ben stemeyince işler değişti
İşi var ama kocaelide benim tayini ankaraya çıktı ankarada işe girecektiAy adamın işi de mi yoksiz de bir tuhafsınız koca mı kalmadı ayol , ille de bişey beslemek istiyorsanız evde hayvan besleyin size yoldaş olur hem kazık falan da atmazlar durduk yere ..
Ailesinin maddi durumun iyü olmadığını biliyordum evet ama ailesinide arkasına takması beni yorar ben dedim ailenin bana Bi faydası yok ev mi almışlar sana ne yapmışlar dedim aileni niye kabul edeyim bana Bi faydaları yoksa uzak olsunlar ayruca evime gelirlerse kiramı da öderler dedim kredisini benim ödediğim evde beleşe oturamazöar gelirlerse sözleşme imzaladım dedimÇok ağlıyordur şu an yağlı kapı gitti diye.
Sizi ailece sömürecekler kaçın arkanıza bile bakmayın, memur , paralı kız avcısı bunlar...İşi var ama kocaelide benim tayini ankaraya çıktı ankarada işe girecekti
Bunları söyleyip pazarlık yapmanız bile kendinize hakaret, ben direk tekmeyi koyardım...Ailesinin maddi durumun iyü olmadığını biliyordum evet ama ailesinide arkasına takması beni yorar ben dedim ailenin bana Bi faydası yok ev mi almışlar sana ne yapmışlar dedim aileni niye kabul edeyim bana Bi faydaları yoksa uzak olsunlar ayruca evime gelirlerse kiramı da öderler dedim kredisini benim ödediğim evde beleşe oturamazöar gelirlerse sözleşme imzaladım dedim
Büyük konuşmayım ama etmezdim diye düşünüyorumNişanlım evlenince kendi aldığım evde ailesiyle birlikte oturmak istiyor. Annesi babası erkek kardeşi benim ev 3 artı 1 eşya almanak için ve ailesini kiradan kurtarmak için benim eve getirmek istiyorlar siz Olsanız kabul eder misiniz
asdfghjklş şakaysa komik değilse daha komikNişanlım evlenince kendi aldığım evde ailesiyle birlikte oturmak istiyor. Annesi babası erkek kardeşi benim ev 3 artı 1 eşya almanak için ve ailesini kiradan kurtarmak için benim eve getirmek istiyorlar siz Olsanız kabul eder misiniz
Aman sakın bulaşmayın bence tabiki üzücü bir ilişkiyi bitirmek ama ilerde çok daha fazla üzücü olurO normalde gümrük müşaviri yardımcısı ama özelde çalışıyor ankaradan iş bakıyordu nitekim buldu da ama yok parası iyi değil yok şunu iyi değil diye diye hiç Bi işi kabul etmedi niyeti beni kocaeline götürmek ama ailesiyle tepene çökmeyealıluyuesa kocaelide de baba ev tutmaz
Canım kusura bakma ama senin fikrin aklın yok mu? Bunu sormak bile saçma. Burada çoğunluk kabul etse tamam mı diyeceksiniz? Sinsilik demek bile masum kalır yanlarında :) Direk engeller hayatımdan çıkarırım. Ben bırak sevgiliyi liseden normal erkek arkadaşımla olan muhabbetimizde bile '' e sen evlenince yeni yaptırdığınız o evde eşinle kalırsın o zaman değil mi?? '' diye heyecanlı soru sorduğunda bile bi höst dedimNişanlım bunu bana söylemedi annesi anneme demiş ordan öğrendim yani sinsice plan yapıp benim eve yerleşmek istiyorlar ailecek
Tabi tabi seve seve kabul ederim. Tövbe yarabbim yaa daha neler görüp duyacağız.Nişanlım evlenince kendi aldığım evde ailesiyle birlikte oturmak istiyor. Annesi babası erkek kardeşi benim ev 3 artı 1 eşya almanak için ve ailesini kiradan kurtarmak için benim eve getirmek istiyorlar siz Olsanız kabul eder misiniz
Israr etmeyi geçtim bunu bana söylemedibile annesinden öğreniyorum
Nişanlım bana bunu dese git otur ailenle benden uzak durun derim. Bu kadar da netim.Nişanlım evlenince kendi aldığım evde ailesiyle birlikte oturmak istiyor. Annesi babası erkek kardeşi benim ev 3 artı 1 eşya almanak için ve ailesini kiradan kurtarmak için benim eve getirmek istiyorlar siz Olsanız kabul eder misiniz
Ben bunları yüzüne vurdum 90 derece döndüler dedim sinsi sinsi plan yapıyorsunuz arkamdan keşke bana baştan deseydin ailenle yaşamsk istediğini dedim cvo veremiyorÇünkü sizin şu an verdiğiniz tepkiden korkup usul usul bir anda her şeyi halledip sonra çökeceklerdi. Bu aileci erkeklerin ailesi korkunç plancı, dolandırıcı. Sizin maaşınız iyi diye çökme derdindeler. Annenizin bile öleceği tarihi hesap edip ona da çökmeyi planlarlar, kardeşi az, arkasında az memur veya çalışan kızlara her türlü yalan, dolan, manipülasyon denerler. Size şimdi yanlış anlamışsın, istersen ailemle görüşmem, keser atarım der sonra evlenmeden önceydi bunlar der. Telefon hattınızı değiştirin, hediyeleri kargo ile gönderin bir daha ararsan polise şikayet ederim diye not yazın bitsin gitsin. KArşınıza her yerden çıkar, ısrarcı diye etkilenmeyin. kana gelen sinek gibiler daha doğrusu kene gibiler.
Ben bunları yüzüne vurdum 90 derece döndüler dedim sinsi sinsi plan yapıyorsunuz arkamdan keşke bana baştan deseydin ailenle yaşamsk istediğini dedim cvo veremiyor
Bitti zaten bunları yüzlerine vurduğum için o da bida aramadıBitti mi şimdi kesin olarak? Her yerden ulaşmaya çalışıyor dedin sonra artık yazmıyor dedin farklı şeyler söyledin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?