- 20 Mart 2008
- 141.505
- 212.941
- 1.423
- 60
Siz annenizlemi beraber yaşıyorsunuz o evde,yoksa ayrımı evleriniz.Annesi bana annem yanında yokken annen bu yaz çıkar mı evden diye sordu bir de kardeşine de bizim burdan iş bakıyormuş denek ki kardeşi de bizle kalacak
Aynen öyle bu yüzden de ağzıma geleni söylem yiyici ler beleşçi ler uzak durun o anana da söyle kredisini ben m ödediğim eve bida gelmesin dedimKendi aldığınız evde "gelin" mi olacaksınız? Adamın içgüveysi geldiği yetmiyor bi de ailesini takıyor peşine.
Benim annem yaşıyor şu an evlenince nişanlım buradan iş bulup burda otururuz diye düşündüm annemin evi yapılıyor ozamana kadar evine geçecekti ama bunlar sinsi sinsi plan yapmışlar aralarında ailesi de çıktı piyasaya sobra ailecek beleşçi siniz dedim baya Bi saydım ayrıldımSiz annenizlemi beraber yaşıyorsunuz o evde,yoksa ayrımı evleriniz.
Şu kadar yüzgöz olduktan sonra evlenecek misiniz peki?Valla ben dedim annen ne karışıyor benim eve anan mı almış evimi ona e ister annem oturur ister ben dedim anan da sen de yiyicisinz, dedim
Deyin ki, annem çıkmıyor yanımdan, yaptırdığı evi de kiraya verecez. Senin ananla yaşayacağıma kendi anamla yaşarım kendi evimde.Benim annem yaşıyor şu an evlenince nişanlım buradan iş bulup burda otururuz diye düşündüm annemin evi yapılıyor ozamana kadar evine geçecekti ama bunlar sinsi sinsi plan yapmışlar aralarında ailesi de çıktı piyasaya sobra ailecek beleşçi siniz dedim baya Bi saydım ayrıldım
Şu kadar yüzgöz olduktan sonra evlenecek misiniz peki?
Hala benimçe konuşmaya çalışıyor ama ben istemiyorum Her yerden engelledimŞu kadar yüzgöz olduktan sonra evlenecek misiniz peki?
Yüzsüz bi de ayyy. Şu lafları duysam insan içine çıkamam ben.Hala benimçe konuşmaya çalışıyor ama ben istemiyorum Her yerden engelledim
Yüzüne tükürmedim ama bunu ona, söyledim annen böyle söyledi benim evim anneni ilgilendirmez dedim ailecek beleşçi siniz dedim engelledim Her yerden ama hala ulaşmaya çalışıyorOf sinir katsayım yükseldi arkadaşlar ben yine ceza yiyeceğim belliaç gözünü yeni gelincik. Enayi misin bu kadar yahu. Ne demek annen gitcek mi falan. Ay küfrü basar siktir ederim. Yüzüne de tükürsem az kalmazdı
Aklını kullan malını mülkünü yedirme. Muhattap olmanın mantığı yok. Yarın bi gün tapuyu da isterler.Yüzüne tükürmedim ama bunu ona, söyledim annen böyle söyledi benim evim anneni ilgilendirmez dedim ailecek beleşçi siniz dedim engelledim Her yerden ama hala ulaşmaya çalışıyor
Bitirdim ve engelledim ama hala ulaşmaya çalışıyorHastalık vs durumu yoksa kalmam, kiradan ondan bundan kaçmak için aynı evde kalmayı teklif etmek de büyük bahaneymiş inandınız mı cidden
Öyle dedim işine gelmediDeyin ki, annem çıkmıyor yanımdan, yaptırdığı evi de kiraya verecez. Senin ananla yaşayacağıma kendi anamla yaşarım kendi evimde.
Israr etmeyi geçtim bunu bana söylemedibile annesinden öğreniyorumKESİNLİKLE HAYIR...Bu konuda ısrar ediyorsa, güvence vermiyorsa hemeeen ayrılın.
Artık eski nişanlım diye hitap etmeniz lazım
Eğer anneniz farklı anlatıp sizi yanlış yönlendirmiyorsa siz kurmuyorsanız şuan bu durumu basın tekmeyi hatta kiraya cıkalım sen iş düzenini bozma bu evi kiraya verip anneme gelir yapıcam diyin izleyin.norna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?