• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin ailesiyle birlikte oturmayı kabul eder misiniz?

Siz annenizlemi beraber yaşıyorsunuz o evde,yoksa ayrımı evleriniz.
Benim annem yaşıyor şu an evlenince nişanlım buradan iş bulup burda otururuz diye düşündüm annemin evi yapılıyor ozamana kadar evine geçecekti ama bunlar sinsi sinsi plan yapmışlar aralarında ailesi de çıktı piyasaya sobra ailecek beleşçi siniz dedim baya Bi saydım ayrıldım

Benim annem yaşıyor şu an evlenince nişanlım buradan iş bulup burda otururuz diye düşündüm annemin evi yapılıyor ozamana kadar evine geçecekti ama bunlar sinsi sinsi plan yapmışlar aralarında ailesi de çıktı piyasaya sobra ailecek beleşçi siniz dedim baya Bi saydım ayrıldım
Deyin ki, annem çıkmıyor yanımdan, yaptırdığı evi de kiraya verecez. Senin ananla yaşayacağıma kendi anamla yaşarım kendi evimde.

Of sinir katsayım yükseldi arkadaşlar ben yine ceza yiyeceğim belli 😐😂 aç gözünü yeni gelincik. Enayi misin bu kadar yahu. Ne demek annen gitcek mi falan. Ay küfrü basar siktir ederim. Yüzüne de tükürsem az kalmazdı
Yüzüne tükürmedim ama bunu ona, söyledim annen böyle söyledi benim evim anneni ilgilendirmez dedim ailecek beleşçi siniz dedim engelledim Her yerden ama hala ulaşmaya çalışıyor

Hastalık vs durumu yoksa kalmam, kiradan ondan bundan kaçmak için aynı evde kalmayı teklif etmek de büyük bahaneymiş inandınız mı cidden

Yüzüne tükürmedim ama bunu ona, söyledim annen böyle söyledi benim evim anneni ilgilendirmez dedim ailecek beleşçi siniz dedim engelledim Her yerden ama hala ulaşmaya çalışıyor
Aklını kullan malını mülkünü yedirme. Muhattap olmanın mantığı yok. Yarın bi gün tapuyu da isterler.

Normalde ankaraya, atandım ankaradan iş bulucak tı öyle anlaşmıştık başından berii. Ama ben ailesiyle yaşamayı kabul etmediğim için işler değişti şimdide Kocaeline gel seneye buraya tayin iste diyor

Back