Eşinizin ailesiyle birlikte oturmayı kabul eder misiniz?

Yok. Sadece başlığı okudum cevap kesinlikle yok hayır olmaz. Kendi anam geldiğinde bile evde diken üstündeyim. Bide başka adamlarla aynı evde dolanamam. Ben evde rahat olmayı severim. Don atlet gezer bazen sadece çamaşırla gezerim. Ev üstüne ev olmaaaazz

Nişanlım bunu baba söylemedi kardeşine bizim buradan iş bakıyormuş annesi de bana annem yokken annen evden bu yaz çıkar mı kesin dedi demek ki benim eve yerleşme düşünceleri var ayrıca benim evden onun ailesine ne az yeselwrmiş de oğullarına ev alsalarmış benim eve mi güv~nmişler beleşçi ler

Şu teklifin ardından okkalı bir tekmeyle by by denir kısacası.

Daha neler duyacağım bu Kk da, adam ailece senin eve çöküyor biraz gözünü aç yahu , aynı apart , aynı mahalleyi geçtim senin evine yerleşiyorlar , bu erkekler ne kadar da uyanık kurnaz hale gelmiş böyle, sorunuza cevabim tabiki de hayır, sizde ekstra durumlar var yanlız ailesi ile oturmaktan ziyade hepsi neden senin evine yerleşiyor, çok yanlış yoldasın çok...

Şaka mi bu

Valla ben şu birkaç gündür açılan konulara bakiyorum da tam 100 kişiye sorduk 100 populer cevap aldik ayarinda. Hayir yani konuda akıl mantık da yok ki cevap vereyim
Yemin ederim aynen öyle, eskiden kadınlar evlenir eşinin evine giderdi , şimdi erkekler sülalece kendisini geçindirecek sömürülecek gelin adayı arıyor ve de buluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…