ilk evlenirlen öyle olacak sandım. benim annemin de gelini var ama bizle esitti her zaman. ben de öyle olacak sandım ama olmadı. kv hiç kızı yok 4 errrrkeeekkk
o yüzden anladığını sanmıyorum. ilişkimize vs karışmaz veya kısıtlamazlar. esimden çekindikleri için esim ve ben istediğimiz zaman istediğimizi yapabiliyoruz karışmazlar. ama arkadan konusuyor tabii ki
ama ben istediğimi yaptıktan sonra banane valla.
o yüzden de ailem gübi görmüyorum. olamazlar da. bir yanlışımı gördüklerinde gelip bana söylemek yerine konu komşuya veya diğer gelinlere söylüyor. bu da bana itici geliyor. bir kere oturup benimle derdini konustuğu yok.
benimkiler de sanki evlenmemi bekliyorlarmış gibi düğünümden 1 ay sonra altınlarımı istediler. o zaman da esime dedim altınlar umrumda değil, ailen bunlar senin. ama bizim ihtiyacımız olduğunda aynı desteği gösterirler mi? esim de bilmiyorum dedi. kısa zamanda da göstermediklerini gördük. ama benim umrumda bile değil. esim su an diyor ki seninle evlenmeseydim ailemin gercek yüzünü göremeyecektim. bu bana yeter. en azından artık herkes ona göre davranıyor.
ayy ne rezillikler valla boşver. ben hala arar, sorarım. saygısızlık etmem ama o kadar. dahil olmalarına asla izin vermiyorum. planlarımı vs anlatmam. sohbet etmem uzun uzun. onlar da cizdiğim sınırı görüyor. arkadan atıp tutuyorlar ben hiçbirini duymamış gibi davranıyorum valla. bir de onlarla böyle basit muhabbetlere giremem