Benim ilk evliliğim eski eşimin ailesinin sürekli bir arada olmak isteyip ama aynı zaman da her şeyin ayıp karşılandığı kuralların olduğu bir ortama ayak uyduramadığım için bitti. Şöyle söyleyim evlendik haftası hepsi kalmaya geldiler hadi gittiler iki gün sonra da biz gidiyoruz. Bu arada aynı şehirde oturuyorduk. O onun yanında oturamaz biri birinin yanında canım diyemez diğeri balkona sigara içmeye bile gidemez ama ille birlikte olacaz kafasındalar. Anneye babaya müsait değilim ya da hayır demek mümkün değildi saygı ve acıma duygusu bir arada değişik bir yapıydı senesinde boşandık.
AdChoices
ADVERTISING
Yıllar geçti 2. Evliliğimi yaptım Allahım binlerce razı olsun öyle görgülü asil kibar bir aileye denk geldim ki Eşimin de ikinci evliliği belki de ondan bilemiyorum ailelerimiz çok dikkatliler bize karşı yeterki biz iyi olalım diye sesleri hiç çıkmaz. Başka şehirdeler Yılda 1 kez ancak geliyorlar o da yalvar yakar 2 gece kalıyorlar, elleri kolları dolu hediyeler yemekler anlatamam bende içimden geliyor pervaneyim ama eşim de bir dakika oturmaz hep destek. Sabah telefonu yanımdan alıp ailecek kahvaltı hazırlayıp beni öyle uyandıran insanlar.
İş eşte biter o sizi zorlamaz sizi anlarsa karşı tarafta zamanla alışır bu duruma diye düşünüyorum. Siz eşinizle ilişkinizi iyi tutun