- 30 Aralık 2009
- 22.684
- 88.275
- 40
-
- Konu Sahibi madam_moody
Egemcim esin seni taniyamamis ondan hahakızlar 15 gündür kanepe de uyuyan benim,benim durumum ne ola ki
bir sorun var, ben boşandım ama hiç tokat yemedim. Tüh boşanmasa mıydım acaba?
Ben söylim, arkadaş diyot ki, tokat yediysen eğer, dön kendine bi bak, nerde hata yaptım diye... Akıllı olsaydın tokat yemezdin diyor... gırgır gecmiyom valla, Madam aynen böyle düşünüyor bence!!! Ve tabi bu düşüncenin paralelinde, aldatildiysan falan da kesin bir hata vardır.... cık cık cık
Oo senin durum vahim.kızlar 15 gündür kanepe de uyuyan benim,benim durumum ne ola ki
Harcadın gül gibi herifi ablaaaaaaaaAile olamamışsın işte ne yapak
uzuluyorum size inanin. aile olmayi ogrenin demek kotu bisi degil hayati onemlidir. burada onlarca konu okudum ozune bakildiginda hep ayni sorunla karsilasilmis. o nedenle boyle baslik actim. bircok problemi yoluna koymak kolaydir ancak ne oldugunu bilirseniz. bazende problemin ne oldugunu bildiginiz halde gerekeni yapmamissaniz artik cozemezsiniz. zaman oyledir ki hakim olamazsan herseyi silip supurur. evlilikte bir kural vardir, cevrendekiler senden guc aliyorsa kendi sonunu hazirlamis olursun. onemli olan evlenmek degildir, evliligi akillica yurutebilmektir. baska turlu havlu atar ortalikta savrulursunuz. bosanmis baska bir arkadasima yeni evlendigi kocasi ve 1 yillik evliyken soyle demis kavgada. sen zaten baskasinin artigisin.(ve bunlar severek evlendiler ikiside calisiyor memur) simdi soruyorum size, ne yapsin kiz, severek ikinci evliligini yapti ve artik muamelesi gordu. ustelik isi gucu yerinde. size gore durmasin bosansin. evet bana gorede bosansin. ama esini tanimis olsaydi, aile olgusunu kavrayabilseydiler bu muameley ugramazdi. ailesi ne kadar uzuldu. ben sizi nir seye inandirabilirim belki ama sizi o inanisa bagli tutamam. en azindan duzgun insanlarin izinden gidin ve onlari taklit edin hicbisi bilmiyorsaniz. ben erkekleri falan savunmuyorum ancak esin sana tokat atmissa aile olmayi ogrenememisler. gecmisteki sertlikler kirginliklarin gonullerini almamislar. yoksa bir insan nasil tokat yer, eziyete ugrar ve bunu nasil kaldirabilir. neyse ben yanlis anlasildim galiba siz gulmeye devam edin.
Oo senin durum vahim.Malzeme listesine bir ayna bir de haydar yazman lazım. Ama kullanım amaçlarını ve şekillerini biz de öğrenemedik daha.
ne guzel. peki ozel degilse bosanma sebebini sorabilirmiyim. simdi seninle soru cevap yapalim bakalim aile olabilmek neymis konusalim.bir sorun var, ben boşandım ama hiç tokat yemedim. Tüh boşanmasa mıydım acaba?
Kaç yıl garantisi var? Garanti sürecinde tanımamazlık olursa yine gönderebiliyor muyuz?Kızlar eşlerini taniyamayan Madama göndersin o tanıyıp size gonderir
Oooooo.. İşte beklediğimiz an. Gözümüz ekranda, elimiz klavyede bekliyoruzne guzel. peki ozel degilse bosanma sebebini sorabilirmiyim. simdi seninle soru cevap yapalim bakalim aile olabilmek neymis konusalim.
ne guzel. peki ozel degilse bosanma sebebini sorabilirmiyim. simdi seninle soru cevap yapalim bakalim aile olabilmek neymis konusalim.
ya sen ciddi misin? ne olur fake ol ya.ne guzel. peki ozel degilse bosanma sebebini sorabilirmiyim. simdi seninle soru cevap yapalim bakalim aile olabilmek neymis konusalim.
ne guzel. peki ozel degilse bosanma sebebini sorabilirmiyim. simdi seninle soru cevap yapalim bakalim aile olabilmek neymis konusalim.
Hihim )))))Kaç yıl garantisi var? Garanti sürecinde tanımamazlık olursa yine gönderebiliyor muyuz?
sen once benim yazdiklarimi bir oku anla. birey olmak mevcut yazilarimda, biz ne konusuyoruz sabahtan beri.Önce birey olmakla ilgili ders almalısınız.
Tokat yememek için kocasının her dediğini yapan ya da nabza göre şerbet veren kadın birey olamamıştır.
Gurursuzdur. Çocuk yetiştirmemelidir.
Bu da benim kanaatim, birey olamamışsınız. Çocuk yetiştirmeyiniz.