eşinizi tanimiyorsunuz

Benim gariban kocam ne yapsın kavga ederken adamı ben tekme yumruk cırmık dalıyorum her yeri iz oluyor ama bir fiske vurmuşluğu yok halbuki istese tuz buz eder uzak doğu sporlarında siyah kuşağı var ve emniyet mensubu...yani vurmayacak erkek aslaa vurmuyor

Siz bizlere üzüleceğinize kendinize üzülün bence. Bizlerin durumu gayet iyi.

Insanın kendini bile tanıması bir ömür sürüyorken karşımızdakini tanıyıp evlenmeyi tavsiye etmeniz çok ilginç. Ki zaten insan değişen bir varlıktır. Olaylar ve durumlar zaman içinde kişilik değişikliğine sebep olabilir. Yıllarca aynı şakayı yaptığımızda gülüp geçen birinin bir kez daha yaptığımızda suratımıza çakmayacağı ne malum? Bu onu tanıyamayışımızdan mı kaynaklıdır sizce?

Ayrıca sorunu bilmek kolayca çözebilmeyi sağlar evet ve bazen boşanmaktır çözüm. Tıpkı kangren olan kolumuzu kestiğimiz gbi..

Bazı hayatlar, bazı hikayelerde ayrılıktır mutlu son. Her hikayede sonsuz birlikteliğin mutluluk olduğuna yalnızca çocuk masallarında rastlarsınız. Boz yetişkimler öyle olmadığını biliriz.

Ilişki iki kişiyle yaşanır dolayısıyla buraya konu açıp bizlere akıl vermeniz yeterli olmayacaktır. Zira söz ettiğiniz gbi bir sürü konu okuduysanız sorunların ağırlıklı olarak erkek kaynaklı olduğunu görmüşsünüzdür. Faydalı olmak istiyorsanız onlara yönelik bilgilendirme çalışmaları yapmalısınız.

Evlilik için orta derecede hissiyat ve ortak ilgi alanları yeterli olmalı aslında. Sonuçta evlilik kişilere sorumluluklar yükleyen bir sözleşme gbidir. Her iki taraf da bunun idrakında olursa sorun yok ama "evliliği pekmez sandım, yerim yerim bitmez sandım" zihniyetindeki insanlarla karşılaştıysak bu bizim onları tanımayışımızdan değil, onların olayın idrakında olmayışından kaynaklı..

vallahi bu konunun fake olmasını diliyorum
keşke bu tür düşünceleri edenlerin sadece erkekler olduğunu bilsek
bu zihniyette kadın olmaz zaten desek
ama maalesef bitip tükenmiyorlar
yok kadın bakımlı ve nazlı olsa kocasını el üstünde tutsa aldatmaz
yok akıllı kadın dayak yemez ( bunu söyleyen hülya avşardı bir zamanlar )
he canım he çok biliyonuz çok gördünüz geçirdiniz siz

ne guzel. peki ozel degilse bosanma sebebini sorabilirmiyim. simdi seninle soru cevap yapalim bakalim aile olabilmek neymis konusalim.

Önce birey olmakla ilgili ders almalısınız.

Tokat yememek için kocasının her dediğini yapan ya da nabza göre şerbet veren kadın birey olamamıştır.
Gurursuzdur. Çocuk yetiştirmemelidir.

Bu da benim kanaatim, birey olamamışsınız. Çocuk yetiştirmeyiniz.

Ya şimdi bu konu böyle öğüt verme adı altında suçlayıcı,yerici,eleştirici,kınayıcı biçimde anlatılınca,ben bile hiç alakam olmadığı halde ters bir cevap yazasım geldi..

Bir şey anlatmak istiyosunuz evet iyi bişey ama lütfen doğru kelimelerle anlatın

,siz böyle insanları suçlayınca kimse aaaa tamam demeyecek,yorumları okumadım ama eminim çoğu eleştiri niteliğindedir bu da sizin anlatım tarzınızdan konuşma şeklinizden kaynaklanıyor.

sen once benim yazdiklarimi bir oku anla. birey olmak mevcut yazilarimda, biz ne konusuyoruz sabahtan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…