eşinizi tanimiyorsunuz

Bacım sen ne diyon? Gerçekten okuyorum okuyorum anlamıyorum. Fransız sanat filmi gibi konu. Bir de şu ne demek tam olarak:
...evlilikte bir kural vardir, cevrendekiler senden guc aliyorsa kendi sonunu hazirlamis olursun...
Burada ne demek istedin?
Şu kısmı da anlamadım:
...ben erkekleri falan savunmuyorum ancak esin sana tokat atmissa aile olmayi ogrenememisler...

bu işler bu kadar plan programlı olsa çok yapmacık olur hayatı sinema filmi yada dizi gibi görmeyin tiyatro gibi aslında planlanmış ama doğaçlama

Şu ettiğin boş lafla sınanmak da var. Biliyorsun değil mi?

tüm mesajlarınızı okudumda anlamadım ciddi olarak soruyorum size aile olmayı öğrenmek kelimesini heryerde kullanmışsınız ya bize bir açıklasanız aile olmak ne demek size göre gerçekten bunun tanımını merak ettim ciddi olarak hayır anlamadım yani aile olmak nasıl öğrenilir kursu mu var bilmiyorsam diye soruyorum

Peki mükemmel kadın var mı?
Doğmuş mu ?

Ben söylim, arkadaş diyot ki, tokat yediysen eğer, dön kendine bi bak, nerde hata yaptım diye... Akıllı olsaydın tokat yemezdin diyor... gırgır gecmiyom valla, Madam aynen böyle düşünüyor bence!!! Ve tabi bu düşüncenin paralelinde, aldatildiysan falan da kesin bir hata vardır.... cık cık cık

bir sorun var, ben boşandım ama hiç tokat yemedim. Tüh boşanmasa mıydım acaba?

ha yni madem aile olmayı öğrenmiş kadın tokat yemezmiş ya
anlatsın şiddet gören kadınlara da kadınlar tokat yemesin

arkadaşım sen bizi gece gece trollemeye mi geldin? kafan mı güzel senin? ne demek aile olmayı bilen kadın tokat yemez.
umarım bir gün tokat yersin. ciddi ciddi söylüyorum bunu. bugüne kadar bunu kimse için dilemedim ama umarım eğer varsa kocan senin yüzünün coğrafyasını değiştirir de görürsün mabadından sosyolojik tespit saçmayı (Türkçenin azizliği işte tek harf nelere kadir). o ipe sapa gelmez görüşlerini kendine sakla.
herkesin elinde tuttuğu kendine be güzelim, biz nerden bilelim sen elinde ne tutuyorsun

Ben hala nasıl aile oluruz, ne yapmamız gerek anlayamadım somut şeylerle açıklama yapılıp aydınlanmak istiyorum böyle elle tutulur örneklerle..

Ayrıca kendisi kadin bile değil yaw erkekten dönme huzuru kk da yakalamaya çalışan bir insanimsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…