- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 128
- 45
- Konu Sahibi madam_moody
-
Heh işte. Kilit nokta kanepe Yine geldik mi ünlü filozof madamusun sözüne
Önce aile mi oluyorduk yoksa tanıyor muyduk, yada tanımıyor muyduk? Haydar bu işin neresindeydi? Kafam karıştı iyiceAz önce BDV de bi konu açılmış, az daha yorum yazıyordum buna madam cevap versin diye. Kız nişanlı aile olmak istiyor da nişanlısını tanıyamamış daha..
Önce aile mi oluyorduk yoksa tanıyor muyduk, yada tanımıyor muyduk? Kafam karıştı iyice
Madam nerede acaba? ulkedeki tum kanepeleri yakmaya gitti sanirim. Bosanmalar azalsin, kocalar hep yatakta yatsin diye..
yukarı bakBen cevap yazsın diye bir iki dürttüydüm yanlış anladı herhalzor durumda kaldı zaar
yukarı bak
Hunharca gibiŞu an hunharca gibi gülüyorum
Madama gelmiş
Baktın olmuyor boşan . 2. Olmadı yine boşan kime ne . Kimse hayatımA karışamaz . Önemli olan aile olmak evet ama asil önemli olan dozunda herkesin özelini Yaşaması . Içeçek mi gidecek içeçek gezecek mi gezecek . Sen de aynı şekilde . Sonra ortak hareket edeceksin.o cok ozledigimiz mukemmel erkek hic dogmadi dogmayacak kizlar. goruyorum ki aile olmussunuz ama ne yazik ki esinizi tanimiyorsunuz. aile olmak ne demektir bircogunuz bilmiyor farkinda degil. aile olabilmek hem kolay hem cok zordur. aile olmak idare etmekte degildir hukmetmekte. saygili olmaktir. birey olmaktir. hataliysa kendi aileni bile uyarmaktir. burada goruyorum gercek veya degil bilmiyorum ama evli insanlarin aile olamadiklarini goruyorum. bosanan seviniyor ama ne yazik ki hayatina cikacak erkek bosandigi adamdan cok farkli olmayacak. aile olmayi ogrenmeden evlenmeyin. hayatinizi mahvetmeyin. sadece siz degil kendi ailenizide mahvediyorsunuz.
Nasıl tokat yer? Tokat yiyen kadin mi suçlu? Nasıl olur da bir erkek fitraten kendinden güçsüz olan kadına, TOKAT ATAR????? Tokati yiyen kadin mutlaka bir suç işlemiştir dersin sen şimdi. Evli misin gerçekten merak ettimuzuluyorum size inanin. aile olmayi ogrenin demek kotu bisi degil hayati onemlidir. burada onlarca konu okudum ozune bakildiginda hep ayni sorunla karsilasilmis. o nedenle boyle baslik actim. bircok problemi yoluna koymak kolaydir ancak ne oldugunu bilirseniz. bazende problemin ne oldugunu bildiginiz halde gerekeni yapmamissaniz artik cozemezsiniz. zaman oyledir ki hakim olamazsan herseyi silip supurur. evlilikte bir kural vardir, cevrendekiler senden guc aliyorsa kendi sonunu hazirlamis olursun. onemli olan evlenmek degildir, evliligi akillica yurutebilmektir. baska turlu havlu atar ortalikta savrulursunuz. bosanmis baska bir arkadasima yeni evlendigi kocasi ve 1 yillik evliyken soyle demis kavgada. sen zaten baskasinin artigisin.(ve bunlar severek evlendiler ikiside calisiyor memur) simdi soruyorum size, ne yapsin kiz, severek ikinci evliligini yapti ve artik muamelesi gordu. ustelik isi gucu yerinde. size gore durmasin bosansin. evet bana gorede bosansin. ama esini tanimis olsaydi, aile olgusunu kavrayabilseydiler bu muameley ugramazdi. ailesi ne kadar uzuldu. ben sizi nir seye inandirabilirim belki ama sizi o inanisa bagli tutamam. en azindan duzgun insanlarin izinden gidin ve onlari taklit edin hicbisi bilmiyorsaniz. ben erkekleri falan savunmuyorum ancak esin sana tokat atmissa aile olmayi ogrenememisler. gecmisteki sertlikler kirginliklarin gonullerini almamislar. yoksa bir insan nasil tokat yer, eziyete ugrar ve bunu nasil kaldirabilir. neyse ben yanlis anlasildim galiba siz gulmeye devam edin.
Hunharca gibi
uzuluyorum size inanin. aile olmayi ogrenin demek kotu bisi degil hayati onemlidir. burada onlarca konu okudum ozune bakildiginda hep ayni sorunla karsilasilmis. o nedenle boyle baslik actim. bircok problemi yoluna koymak kolaydir ancak ne oldugunu bilirseniz. bazende problemin ne oldugunu bildiginiz halde gerekeni yapmamissaniz artik cozemezsiniz. zaman oyledir ki hakim olamazsan herseyi silip supurur. evlilikte bir kural vardir, cevrendekiler senden guc aliyorsa kendi sonunu hazirlamis olursun. onemli olan evlenmek degildir, evliligi akillica yurutebilmektir. baska turlu havlu atar ortalikta savrulursunuz. bosanmis baska bir arkadasima yeni evlendigi kocasi ve 1 yillik evliyken soyle demis kavgada. sen zaten baskasinin artigisin.(ve bunlar severek evlendiler ikiside calisiyor memur) simdi soruyorum size, ne yapsin kiz, severek ikinci evliligini yapti ve artik muamelesi gordu. ustelik isi gucu yerinde. size gore durmasin bosansin. evet bana gorede bosansin. ama esini tanimis olsaydi, aile olgusunu kavrayabilseydiler bu muameley ugramazdi. ailesi ne kadar uzuldu. ben sizi nir seye inandirabilirim belki ama sizi o inanisa bagli tutamam. en azindan duzgun insanlarin izinden gidin ve onlari taklit edin hicbisi bilmiyorsaniz. ben erkekleri falan savunmuyorum ancak esin sana tokat atmissa aile olmayi ogrenememisler. gecmisteki sertlikler kirginliklarin gonullerini almamislar. yoksa bir insan nasil tokat yer, eziyete ugrar ve bunu nasil kaldirabilir. neyse ben yanlis anlasildim galiba siz gulmeye devam edin.
Oraya bi canlı ismi yazacaktım heralde kendime yakıştıramadım en son onu hatırlıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?