eşinizi tanimiyorsunuz

kizmada boyle anlamayi nasil beceriyorsunuz hayret ediyorum. bir kadinin dayak yemesi hakarete ugramasi ne demektir ya. bir defa bile. bunun anlami sudur. o aile kadinda erkekte aradaki problem her neyse sonun sonuna gelmis evlilik biteli yillar olmus sen yeni farketmissin demektir. ve devaminda evli insanlar ayakta uyumus aileleri icin hicbisi yapmamamis hicbi onlem almamis, degisen kosullarin hicbirisine ayak uyduramamis, ne kendisini ne esi kendisini aile olmaya adamamis, savasmamis, caba gostermemis. bu eksende faraza iki yillik evliliklerini ilk ayda bitirmisler geri kalan 23 ayi evlilik zannetmisler. sonra evli evine koylu koyune biz iki yilda yapamadik. yahu siz birak iki yili bir ayda yapamadiniz. cevabida siz zaten aile degildinizki. bunu anlamak bu kadar zormu
evlenirken mutlu mesut gulerken, iyiyken,eglenirken hayata umutla bakarken ne degistide kotu oldunuz soruyorum hepinize. iyi olan iki kisi bi sure sonra nasil dusman olur. eminim hicbiriniz cevabini bilmiyorsunuz. ama ben biliyorum. bana iki iyi insanin nasil dusman oldugunu, birbirinden nefret edecek hale nasil geldigini aciklamanizi bekliyorum. madem cok bildiginizi iddia ediyorsunuz.

kötü olunduğunu nerden çıkardın eşimi 12 senedir tanıyorum nerdeyse 3 senedir evliyim 1 oğlumuz var

kötü olanlar genelde aldatmadan bosanıyo, hamile karısını aldatan var böyle insandan nefret etmek çok zor olmasa gerek

ayrıca duygu bu, biriyle 20 sene evli kalırsın aşıksındır 21.sene aşkın biter ne dicez siz zaten baştaki 20 senede aile degildiniz mi

mantık yok yazdıklarında

Işinize gelmeyen yorumları nası da görmezden geliyorsunuz. Madem herşeyin bunca idrakindasınız nie ilişki durumunuz karmaşık??

Yalnızlıktan muzdaripseniz ve kocasızlık en büyük kabusunuzsa -ki diğer konulara yorumlarınızda bu gayet açık ve net- buralarda vakit kaybetmeyin. Burdan iş çıkmaz size. Erkeklerin ağırlıkta olduğu yerleri tavsiye ederim. Hatta bi kahvehaneye gidip bu konuşmayı yaparsanız ordan yürürsünüz walla

X