- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- Konu Sahibi madam_moody
Sen çok yaşa madam moody! Rüyamda dahi dedim '' sahi aile olmak neydi?''
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizmada boyle anlamayi nasil beceriyorsunuz hayret ediyorum. bir kadinin dayak yemesi hakarete ugramasi ne demektir ya. bir defa bile. bunun anlami sudur. o aile kadinda erkekte aradaki problem her neyse sonun sonuna gelmis evlilik biteli yillar olmus sen yeni farketmissin demektir. ve devaminda evli insanlar ayakta uyumus aileleri icin hicbisi yapmamamis hicbi onlem almamis, degisen kosullarin hicbirisine ayak uyduramamis, ne kendisini ne esi kendisini aile olmaya adamamis, savasmamis, caba gostermemis. bu eksende faraza iki yillik evliliklerini ilk ayda bitirmisler geri kalan 23 ayi evlilik zannetmisler. sonra evli evine koylu koyune biz iki yilda yapamadik. yahu siz birak iki yili bir ayda yapamadiniz. cevabida siz zaten aile degildinizki. bunu anlamak bu kadar zormu
evlenirken mutlu mesut gulerken, iyiyken,eglenirken hayata umutla bakarken ne degistide kotu oldunuz soruyorum hepinize. iyi olan iki kisi bi sure sonra nasil dusman olur. eminim hicbiriniz cevabini bilmiyorsunuz. ama ben biliyorum. bana iki iyi insanin nasil dusman oldugunu, birbirinden nefret edecek hale nasil geldigini aciklamanizi bekliyorum. madem cok bildiginizi iddia ediyorsunuz.
akilli kadin demedim, aile olabilmis kadin dedim.cogu yazanlarsa sizin gibi kavramlari anlayamamis maalesef. benim
soylemedigim seyi soylemis