eşinizi tanimiyorsunuz

bu yazdiklariniz kucucuk yasta pembe hayallerle evlenip ,evliligi sadece gezme ,eglenme,oyun gibi goren ufak yastaki kizlarimiz icin gecerli.
evlilikten beklentimiz, saygi,huzur,sadakat,mutluluk,guven... evliligin temelleridir bunlar...
evlenir anlasamaz kadin haksiz olur
anlasamaz bosanir dul diye hor gorulur
evlenmez adi cikar 9 a
napsin kadin?

siz soyleyin hadi...

bize göre de bilinçsiz yapılan tercihleri öyle bir şekilde eleştiriyor ki sanki mutsuz evliliklerin tek sebebi kocasını tanıyamayan aile olmayı bilmeyen (!) kadınlar... bir başka konudaki yorumunda da üst perdeden ana babaları eleştiriyordu keza eşinden boşanmış bir üyeye "boşandın da başın göğe mi erdi" minvalinde ve alt metinde evliliği becerememişsin imalarıyla kaba yorumlar yapmıştı.
bizi rahatsız eden bu ukalalık nerden geliyor ne hakla hiçbir bilgisi ve fikri olmadan insanların kararlarıyla ve yaşadıkları acı olaylarla böyle suçlayıcı bir biçimde dalga geçiyor? üstelik o kadar büyük konuşuyor ki "aile olmayı bilen kadın tokat yemez" derken bir gün başına gelebilme ihtimalinden dahi korkmuyor.
vaktiniz varsa biraz okuyun...

Son olark şunu yazmak isterim ki, kadın düşmanı erkekleri bir noktaya kadar anlayabiliyorum, varlıklarını da şu toplumda pek yadırgamıyorum. Lakin anlamadığım nokta kadın düşmanı kadın şeklindeki garip cinsin türemesi ve sayılarının her geçen gün artması. Cahide sultan mıdır nedir o, Sibel Üresin denen garip çeşit , bu topik sahibi hanım derken beynimi asfalttan toplamaya ve yatmaya gidiyorum arkadaşlar, iyi geceler. A aptalasik saygılar.

Şükürler olsun çok mutluyum eşimde hayalimdeki erkek!

Ama evlilik bir kumar gibi neyle karşılaşacağınızı bilmediğiniz kapalı bir kutuda diyebiliriz ve biz kadere inanan insanlar olarak buna Allah'ın taktiri yazgısı diyoruz.

Kaç kez evlilik yaptınız da bu kadar emin yargılayabiliyorsunuz insanları?

Arkadaşım çok güzel çok mağrifetli ve severek tanıyarak evlendi ama ailesi yüzünden boşandı.Şimdi demek istediğiniz boşanmasaydı da çeksemiydi bir ömür.

Ayrıca yüce kuran_ı kerim dahi boşanmayı hak kılmışken bu neyin kafası?

evet haklısınız. Ben ilk sayfaya yanlız bakınca yorumları biraz sert buldum ama kk bayanları kokuyu almış demekki hemnden.. Konu sahibi evli değik gibi geldi bana.. Yoksa bu kadar ahkam kesemezdi heralde

aman erkek aldatmasın dövmesin diye her dediğini yapalım
hastayız falan demiyelim 40 derece ateşimiz olsa kalkıp ev işlerini yapmalıyız adam eve gelince temiz ev hazır yemek bulmalı
kendi annemiz babamı akrabamız gelmemeli sürekli gelen kaynanaya iyi davranmalı bize ne eziyetler çektirse susmalıyız
adam kızar sonra
hamile olsak da hasta olsak da sürekli bakımlı olmalı asla kilo almamalı doğumdan falan sonra ölümcül diyetlere başlamalıyız adam aldatır yoksan
asla adam bağırıp çağırsa da sesimiz çıkmamalı haklı da olsak sesimizi kesip oturmalıyız adam tokat atar sonra
kk sayesinde bir bekar olarak mutlu evliliğin aile olmanın önemini anladım
tişikkirler kk

Burasi bir derdim var . yani derdi olan derdini yazar bizlerde fikirlerinizi belirtiriz.

Halka sesleniş alanimiz değil ya da hayat dersi verme alanimiz da değil burasi.

Ayrıca bosanmayi mahvolmak gibi göstermeniz de uygun değil. Burada boşanan kadınlar var sizin belirttiginizin aksine bu karardan mutlu olanlar da var.

Hayatta hicbir zaman "genelleme" yapmamak gerek. Bu engin fikirlerinizi de konu acip yardim isteyenlere yazarsanız forumu amacina uygun kullanmis olursunuz.

okurken bile içim şişti..
bunu yapanlar da yok değil...

Boşanmak çok kötü de olsa maalesef hayatın bir gerçeği km ister ki boşanmayı...
Annesini dayak yerken gören, dayak yiyen, şiddetin olduğu bir evde büyüyen çocuklartravma yaşayıp asla unutamıyor, çok mutsuz oluıyor sırf bu sebep bile yeter boşanmak için

evet haklısınız. Ben ilk sayfaya yanlız bakınca yorumları biraz sert buldum ama kk bayanları kokuyu almış demekki hemnden.. Konu sahibi evli değik gibi geldi bana.. Yoksa bu kadar ahkam kesemezdi heralde

siz de haklısınız ama biz de bütün gece sinir harbi yaşadık kendimizi gülmeye verdik
"karmaşık bir ilişkisi" varmış evlerden ırak tanıyamadı mı ki eş adayını? aile olmayı bilmiyor mu acabaa?

O kadar eşi tarafından öldürülen kadın var yok yere sebeplerle. Bir tanesi hiç unutmuyorum haberlerde dendiğine göre eve yoğurt almadığı için öldürülmüştü. Ağır tahrik var tabii. Belki para bile yoktu evde belki neden bile yoktu. Bunun nedeni olmaz o ayrı. Ama siz konu sahibi burda ölmüş insanların bile arkasından konuşuyorsunuz resmen. Çok sinirlendim. İlk baş kafası iyi biri yazıyo sanmıştım ama değilmiş resmen burda kargaşa çıkarmaya kadını aşağılamaya bir kukla gibi göstermeye her çektiğinin her başına gelenin davranışlarının sonucuymuş gibi göstermeye gelmişsiniz. Ve bir kadınsınız öyle mi? Bir kadın yaralandığında öldürüldüğünde ne düşünüyorsunuz acaba? Biraz vicdan diliyorum size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…