- 14 Ağustos 2015
- 680
- 1.271
- 33
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Dikkat ediyorum, burada birini alıntılıyorsun, alakasız yerlerden örnekler verip, tam sayfa döşüyorsun, bu şahsa yönelik değil, kendi fikrini birilerine dikte etmek için yapıyorsun.
Burada bahsedilen Arap kadınlarına ve dolayısı ile mensubu olduğumuz din ile alakalı konu.
Yani o döşediğin örnekler ile alakası yok..
İlla son sözü söylemeliyim huyundan millete gına geldi, hani verdiğin örnekler alakalı olsa içim şişmez.
Senin varlığın burada emin ol herkes görüyor, amacına ulaşmışsın.
Hani bana sivrilmek için demişsin ya..
Acaba ??
Hadi son kez alıntılada bari son sözü söyle içinde kalmasın..
Yazdığın yorumun içeriği, benden alıntılaığın ile alakası yok..Bence parmağa değilde gösterilen yere bakmayı öğrenmelisin.
Yazdığım yorumun içeriğine bak, bana değil.
Yoksa çekilmez olur.
Ön yargılar, damgalamalar, yakıştırmalar, ithamlar vb havalarda uçusur.
Mesela beni takip edeceğine, yazdıklarıma anlamlar yükleyeceğine içeriğe, konuya cevap verseydin ya.
Bu çok hoşuma giderdi.
Dikkatini bana değil, yoruma yönlendirmelisin.
Bak, şahsa yönelik yorum yapmadığımı sen söylemişsin.
Ben alıntı yaptığım kişini ismini bile genelde görmem, özellikle bu uzayan konuda, seni fark etmedim bile.
Yani neden saldırma, konuyu çekme, dayatma çabası güdeyim?
Aynı yolun yolcusumuyuz, karşıt görüşlümüyüz bilmiyorum bile.
Sırf bir genelleme yapmanın yanlışlığından bahsettim, örneğinide doğal olarak bildiğim, takip ettiğim alandan verdim ve bir anda diktatör oldum.
Bana karşılık olarak "Hayır, bilgi çağında yaşıyoruz. İnsanların neler yaptığını, çoğunluğu meyilli olduğu tarafı biliyoruz. Yani yaptığım iftira değil, analizdir. Hatta bu kimselere danışma şansımız olsaydı, muhtemelen beni değil seni yalanlarlardı" vb deseydin, konu ne de güzel ilerlerdi.
Doğrusu bunu bekliyordum. Ama "Arap" diye genelleyenin, bana da aynı ön yargıyla yaklaşabileceğini düşünmemişim.
Yazdığın yorumun içeriği, benden alıntılaığın ile alakası yok..
Sana derdimi anlatıcam diye uğraşmakta baydı..
Senin yorumun burada yorum yazan 10 larca kişininki kadar kıymetli değil, çünkü senin yorumun ekstra bir şey değil..
Yani lütfedip siz cahillere yazıyorum modundan çık, çünkü sen o kadarda önemli değilsin.. Buradaki herkes kadarsın.
Sen kimseye ne yapacağını dikte edemezsin, evet birinin görüşü sana ters gelebilir, yada yanlış ifade kullanmıştır ve ya sen yanlış anlarsın, ama sırf ben biliyorum demek için alakasız örneklerle kafa etmeye, hatta ırkçılık gibi çirkin ithamlarda bulunma hakkına sahip değilsin..
Bence parmağa değilde gösterilen yere bakmayı öğrenmelisin. Bunu ilk kendin uygula, insanlara öyle davran.
Soru sormuyorsun, konu döşüyorsun.
Burada olay senin üslubun, sen değilsin..!
Sen karşıdaki ne demek istiyor demiyorsun, direk saldırıyorsun. Cevap verdikçe uzatıyorsun.
Konu arap erkeği konusundan taa nerelere saptı, seni tebrik ederim.!
Yazdığın yorumun içeriği, benden alıntılaığın ile alakası yok..
Sana derdimi anlatıcam diye uğraşmakta baydı..
Senin yorumun burada yorum yazan 10 larca kişininki kadar kıymetli değil, çünkü senin yorumun ekstra bir şey değil..
Yani lütfedip siz cahillere yazıyorum modundan çık, çünkü sen o kadarda önemli değilsin.. Buradaki herkes kadarsın.
Sen kimseye ne yapacağını dikte edemezsin, evet birinin görüşü sana ters gelebilir, yada yanlış ifade kullanmıştır ve ya sen yanlış anlarsın, ama sırf ben biliyorum demek için alakasız örneklerle kafa etmeye, hatta ırkçılık gibi çirkin ithamlarda bulunma hakkına sahip değilsin..
Bence parmağa değilde gösterilen yere bakmayı öğrenmelisin. Bunu ilk kendin uygula, insanlara öyle davran.
Soru sormuyorsun, konu döşüyorsun.
Burada olay senin üslubun, sen değilsin..!
Sen karşıdaki ne demek istiyor demiyorsun, direk saldırıyorsun. Cevap verdikçe uzatıyorsun.
Konu arap erkeği konusundan taa nerelere saptı, seni tebrik ederim.!
"Şahıstan bağımsız yorum yaptığımı" kabul eden sen mi yoksa ben mi konuyu saptırmış olabiliriz?
Sen, "Arap genellemesine karşı çıkabilecek potansiyelde ki üyelerden" dem vururken, bunun yanlış olduğunu çünkü Arapların asla birbirine benzemediğini, hatta azılı düşmanlar olduklarını yani yanlış olan bir davranışın ırktan, damarda akan kandan öte bir sebebinin olması gerektiğini söylemek mi konuyu saptırmak oluyor?
Niyet okumayı bırak Bilinmeyenfx. Yorumumun değerli olduğunu, herkesin önümde secde etmesi gerektiğini ne söyledim ne de ima ettim.
Bana, "dikta" olarak kabul ettiğin bir mesajımı göster.
Sadece bunu yap.
Ne yazdım da bu kadar celallendin?
Hangi konuda baskı yaptım?
"Ulan, nasıl böyle söylersin?" tarzında tek bir kelimemi getir.
Birkaç sayfa öncesine gitmen yetecektir, bul ve getir. Bakalım, beraber karar verelim.
Evet hep asılsız atarım, sakın yazma tamam..İşte, asılsız bir cümle atarsan ortaya, böyle sıkılırsın.
Eyvallah.
Peki sadece öğrenmek için soruyorum..
Neden sadece kadın?
Yani bizler kadın olarak kaş bile çatıldığında inciniriz..
Aynı ceza erkek için de var mı?
İnce sopa yada kalın sopa?
Sadece insan olarak soruyorum.. Mesele kadın erkekte değil aslında..
Misvağın boyutu küçük olsada gururun aynı derecede zedelenir.
Hayır bana göre az ya da çok, sonuç aynı.lütfen
Lütfene cevap vermiş gibi oldum ama :)lütfen
Biraz anlatır mısınız biz bilemedik aradaki nüansı ?
Pes..!Senin. Burda bana sorduğun soru derin bir İslam sorusu , sen musluman misin ilk buna cevap ver çünkü ona gore cevap vericem
Artı muslumansan bile üzerine farz olan ibadetleri yapıyor musun yada yapmıyorsan itiraz ediyor musun hepsine yoksa ben yapamıyorum ama kabul de ediyorum mu diyorsun
Çünkü avamla din konuşulmaz
Sen bi cevap ver sonra bende derin cevaoalr alirsin
Pes..!
Sorun burada biliyormusun..Siz o dediğiniz kadınlardan daha iyi halde olduğunuzu nasıl iddia ediyorsunuz e hanı bu ülkede özgürlük virt zırt hart hurt yoktu tayyip erdoganin gemisi burası kizlarrrr
Diktatörün ülkesi , yani
Bilgi dağarcığına hayran kaldım
Ben hiç bir doktorun tıbbi terimleri avam a anlattığını gormedim
Anlayacağı dilde anlatır iyi ki uzun yazmamisim, tahmin ettiğim gibi çıktın
Hafi bakalım.herşeyi.merak etme bir daha da YAZMA!!
MİLLETE YAZMA DIYORSUN YA YNİSİNDAN.SENDE YAZMA
Bune ya ben niye bişey anlamıyorumDiego Dur Allahını seversen! Zaten ortalık karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?