- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Arap baharı değil arap kafası diycemde , Kadını insan yerine koymayan andavallar bizim ülkede de var.Misvak az olmuş, deri kırbaç falan deseydi zaar.Kafalar şahane. Kafalar Ortaçağ !
En az bir asır lâzım çağdaş müreffeh medeniyetler seviyesinde olmalarınayıl 2016... vah ki ne vah....
Çok naziksiniz hanımefendisoruya cevap veriyorum; ağzının üzerine kürekle vurmalısınız
Çok naziksiniz hanımefendi
Derse göre misvakla dövülmek, kadınların "eşlerine karşı hata yaptıklarını" anlamalarına yetiyor.
Dördün biri gitmiş önemli değil elde üç var demek mi istiyorsuntabisi nazik nazik indirecen küreği, nezaket önemli
hani allah kulhakkıyla gelme derdi?
kul hakkının anasını ağlatıyolar??
nerde yazıyo ben vallahi göremedim ya. ilmihalleri oluyo ya okurdum. temizlik üzerine falan şeyler var bide namaz kılmazsa yüzüne olmamak şartıyla vurun çocuğa tarzında şeyler var.Ama aynı kitap dövmeyede izin veriyor.
Adamlar ne yapsın, ellerinde ki metin belli.
arap kültüründe çok fazla açık varŞimdi siz biz burada arapları eleştiriyoruz ya..
Bazı arkadaşlar, aradan böyle 3-5 saçma arap çıktı diye bütün araplara kötü diyemezsiniz dememek için zor tutuyordur belki..
Hani arapları kutsallaştırmamak lazım diye kamu spotu, bazıları ümmete küfür gibi algılar arapa laf edince..
Bende öyle düşünen arkadaşlardanım.Şimdi siz burada arapları eleştiriyorsunuz ya..
Bazı arkadaşlar, aradan böyle 3-5 saçma arap çıktı diye bütün araplara kötü diyemezsiniz dememek için zor tutuyordur belki..
Hani arapları kutsallaştırmamak lazım diye kamu spotu, bazıları ümmete küfür gibi algılar arapa laf edince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?