- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- Konu Sahibi atalente35
Arkadaşlar malum deniz sezonu kapandı sayılır.esim çok sever denizi yarın gidelim dio ben istemiyorum hastayım ozaman bi arkasimla gideyim diyo siz olsanız izin verirmiydiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermezdim . Sen de git ya da o hiç gitmesinArkadaşlar malum deniz sezonu kapandı sayılır.esim çok sever denizi yarın gidelim dio ben istemiyorum hastayım ozaman bi arkasimla gideyim diyo siz olsanız izin verirmiydiniz
HayirArkadaşlar malum deniz sezonu kapandı sayılır.esim çok sever denizi yarın gidelim dio ben istemiyorum hastayım ozaman bi arkasimla gideyim diyo siz olsanız izin verirmiydiniz
in alma izin verme durumu yok eşimle aramda .yalnız arkadaşıyla denize gitmek isterse muhakkak fikrimi sorar ,ben de sorun çıkarmam .ne mana yani ,napacak orda ?ise gidiyorum der yine gider ,o zaman napmayi planliyosun
E demek ki çok müdahale ediyorsun .çok sıkarsan nefes almak ister ,dışarı itersin ..Aynısını söyledi şakaya getirip yapsam ise gidiyorum hergun mesai muhabbeti falan yaptı
Ben kendimce yani kendi fikrim eşler tek gitmemeli eşinle eğlenmeyeceksen ne işin varİyi de tek gidince ne olacak ki? Benim eşim gider hiç sorun etmem.
E siz de gidin. Ben bu sene denize hiç gidemedim doğum yaptım falan derken. Ama eşim gitti arkadaşlarıyla kardeşleriyle. Hiçbir sorun yok bunda. Kimse yapışık ikiz değil ki. Siz arkadaşlarınızla da mı beraber görüşüyorsunuz?Ben kendimce yani kendi fikrim eşler tek gitmemeli eşinle eğlenmeyeceksen ne işin var
Tabiki hayır ama o beni çok kısıtladığı için banada tek gitme fikri pek mantıklı gelmiyor.E siz de gidin. Ben bu sene denize hiç gidemedim doğum yaptım falan derken. Ama eşim gitti arkadaşlarıyla kardeşleriyle. Hiçbir sorun yok bunda. Kimse yapışık ikiz değil ki. Siz arkadaşlarınızla da mı beraber görüşüyorsunuz?
Hımmm o zaman haklısınız. Her şey karşılıklı. Sizi kısıtlıyorsa eğer siz haklısınız.Tabiki hayır ama o beni çok kısıtladığı için banada tek gitme fikri pek mantıklı gelmiyor.