• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize siz poz verirken başkasının fotoğrafını çekse ne düşünürsünüz?

yorgunumk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
30
-8
1
28
Merhaba. Eşimle geziyorduk gezerken fotoğraf çekiniyorduk bir yerde beni çekmesini istedim. Ben poz veriyordum yandan çekiyor zannederken başka bir kadın kızıyla kendi fotoğrafını çekmesini rica etmiş hemen dönmüş onları çekmeye başlamış. Ben tabi ki o sırada farkında değildim farklı poz vermeye çalışıyordum bir baktım beni değil başkalarını çekiyor. Bende o an neye uğradığımı şaşırdım, fotoğraf çekinecek hevesim de kalmadı. Bulunduğumuz yerden hızlıca çıktım, arkamdan hani fotoğraf çekinecektin diye seslendi, istemiyorum dedim. Arabaya binince bağırmaya başladı sen gerizekalı mısın, salak mısın vs demeye başladı. Ben bunu rezil etmişim de. Zaten orada bana yaptığına ayrı kırıldım sonrasında yaptığı hakaretlere ayrı kırıldım. Sizce haksız mıyım?

Merhaba. Eşimle geziyorduk gezerken fotoğraf çekiniyorduk bir yerde beni çekmesini istedim. Ben poz veriyordum yandan çekiyor zannederken başka bir kadın kızıyla kendi fotoğrafını çekmesini rica etmiş hemen dönmüş onları çekmeye başlamış. Ben tabi ki o sırada farkında değildim farklı poz vermeye çalışıyordum bir baktım beni değil başkalarını çekiyor. Bende o an neye uğradığımı şaşırdım, fotoğraf çekinecek hevesim de kalmadı. Bulunduğumuz yerden hızlıca çıktım, arkamdan hani fotoğraf çekinecektin diye seslendi, istemiyorum dedim. Arabaya binince bağırmaya başladı sen gerizekalı mısın, salak mısın vs demeye başladı. Ben bunu rezil etmişim de. Zaten orada bana yaptığına ayrı kırıldım sonrasında yaptığı hakaretlere ayrı kırıldım. Sizce haksız mıyım?
Çokta abartmamak lazım bu durum olabilir birşey

Eşin çok kaba, sonrasinda gösterdiği davraniştan da belli oluyor ne nasil davranacagini biliyor ne özür dilemesini. Sen gittin diye kendisi rezil olmuşta(ne alakaysa), karisi orda boş boş hareketler yaparken rezillik olmamis mi?
Cok sacma aynisi bize de cok defa oldu. Eşim benim bitirmemi bekler sonra isteyene yardimci olur.

Eşin çok kaba, sonrasinda gösterdiği davraniştan da belli oluyor ne nasil davranacagini biliyor ne özür dilemesini. Sen gittin diye kendisi rezil olmuşta(ne alakaysa), karisi orda boş boş hareketler yaparken rezillik olmamis mi?
Cok sacma aynisi bize de cok defa oldu. Eşim benim bitirmemi bekler sonra isteyene yardimci olur.
Ben sonrasında özür dilemesini bekledim ve bana bağırıp çağırıp hakaret etti. Sonrasında özür diliyor ama kalbim çok kırıldı, nasıl davranacağımı bilmiyorum.

Eşiniz nasıl oldu da dönüp başkalarının fotoğrafını çekti bilmiyorsunuz sanırım. Detay vermiştir mutlaka. Bu yüzden çekip gidilir mi? Anne-kız değil de dayılar olsaydı böyle tepki verir miydiniz? Sebep onlar mı?

Adam da niye rezil oluyor siz çekip gidince ve niye o kelimeleri sarfediyor. İkinizi de anlamadım.

Gerçekten hıc anlamam 🤷‍♀️ bazen görüyorum da öyle iğrenç bi görüntü ki cidden kendınızı gorsenız yapmazsınız .sokakta mekanda bu eşini bırakıp giden kadınlara gerçekten benımde bi napıosunuz yahu diyesim geliyor . o sizin kocanız nie rezil davranıyorsunuz atıp gidip sokaklarda . karşıdaki anneye ne hissettirdiniz hiç düşündünüz mü ?

Eşinize poz verirken nası gormedınız hani sonuçta size yöneltilmiş bi kamera yok ya ortada sizin anlatımınızla neye göre şekillendiniz poz degıstırdınız durdunuz

eşinize yorum yapmıcam onu da siz sectınız bu adam bugün öğrenmedi o lafları sonuçta ilk kez de duymuyorsunuz anlaşılan cunkı ilk olsaydı o daha da aşağılık bi hareket olduğu ıcın arabadanda iner yürürdünüz

Eski konunuza baktım geldim de sorun anne kızda yada fotoğrafta değil.. ama konunun altı boşta değil kıskançlık yapmışsınız siz .

Şu her konuyada napacagım bilmiyorum çok kırıldım yazmayın çalışıyor ve maddi gücü olan biriymişsiniz napacagınız belli

Yeni evlendiğiniz eşiniz size yalan söyleyip şirkette ki bayan arkadaşıyla günlerce işe gidip gelip erkek arkadaşımla gittim die yalan söylemiş, tayinden ötürü aynı şehirde değilmişsiniz

Evliliğinizde 1 ay sonra yalan söyleyen eşiniz, böyle yalanlar olabilir die sizi manipüle etmiş
olamaz öyle yalanlar falan evlisiniz ne demek yalanlar olabılır .
günlerce bi kadınla işe gidiyorsa aralarında bisey yoksa iş arkadaşı konusunda korkup yalan söylemez söylememeli .

sonrasında bu adam şirkette başka çalışan kadın hakkında fazlaca bilgiye sahip die ona olan guvenınızı yitirmişsiniz

Ee boşanın o zaman .eğer doğruysa konu açılımı aralık 2024- size 2 aydır yalan söyleyen ve üstüne rahatça hakaretler savuran üstelikte bu tür yalanlar olabilir die aklınızla dalga geçip içinizdeki şüpheyi gidermek yerine sizi manipüle eden biriyle ne işiniz var. üstelikte şuan kendı evınız düzeniniz varmış aynı evde bile değilsiniz

Back