Eşinize-Sevgilinize sevginizi nasıl belli edersiniz??

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

O benim sevgimden emin ama ben onun sevgisinden pek emin değillim
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben eşimi çok seviyom o çok ii biri
bazen cazgırlıkda yapmıyom deyil
ama hakikaten erkek çocuk gibidir sevgini fazlasıyla verecen ama abartmadan bu kez başa çıkamzsın:1hug:

hepsi güzel şeylerde ya o ne yapacak karşılık olarak
fisfisfis

arkadaşlar ben fazlasıyla gösteriyorum eşime karşı sevgimi ama ona gelince ben yapamıyorum diye işin içinden çıkıyor,siz olsanız nasıl göstertebilirsiniz herşeyi denedim açıkça konuştum şunu istiyoruma kadar ama bildiğini okuyor.

aklıma gelen her güzel sözü söylüyorum bende aşkım sevgilimden öte çikolatalı pastam beyaz çikolatam kaymaklı kadayıfım vs.(tatlıyı çok severimde)ve her fırsatta mutlaka dokunurum sarılır öperim ve günde belki yüzlerce kez seni çok seviyorum derim.ama aşkım yanımda yokki o yanıma geldikçe bunları yapıyorum yurt dışında o ve belkide sevdiğimi gösterdiğimin kanıtı uzaklıga ragmen 4. seneye girdik ve çok pürüzler yaşadık halada yaşıyoruz ama hala onu cok seviyorum

kızlar ne güzel yazmışsınız.... valla okuyunca çok mutlu oldum allah hepinizin mutluluğunu daim etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…