Eşinize-Sevgilinize sevginizi nasıl belli edersiniz??

arkadaşlar sevgi söylendikçe,gösterildikçe büyür diyenlerdenim.bazıları kesinlikle eşime canım,aşkım,seni seviyorum vs.vs. demem diyememki diyorlar,bazılarıda ki ben bu grubun içindeyim her zaman (tabi o bana küs olmadığı zamanlar) söylerim...''sevginin 5 dili'' diye bir kitap okudum...herkesin sevgisini gösterme tarzı tabiki farklı kitapta da bunu anlatıyor..siz sevginizi nasıl gösterirsiniz...hadi buyrun.....:enbuyukkk:

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

O benim sevgimden emin ama ben onun sevgisinden pek emin değillim
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar sevgi söylendikçe,gösterildikçe büyür diyenlerdenim.bazıları kesinlikle eşime canım,aşkım,seni seviyorum vs.vs. demem diyememki diyorlar,bazılarıda ki ben bu grubun içindeyim her zaman (tabi o bana küs olmadığı zamanlar) söylerim...''sevginin 5 dili'' diye bir kitap okudum...herkesin sevgisini gösterme tarzı tabiki farklı kitapta da bunu anlatıyor..siz sevginizi nasıl gösterirsiniz...hadi buyrun.....:enbuyukkk:

ben eşimi çok seviyom o çok ii biri
bazen cazgırlıkda yapmıyom deyil
ama hakikaten erkek çocuk gibidir sevgini fazlasıyla verecen ama abartmadan bu kez başa çıkamzsın:1hug:

Herşekilde....Onu düşündüğümü belli ederek,işyerini arayıp seni seviyıorum diyerek,yatağa atarak,ellerini öperek,onu çocuk gibi severek,kıyafetlerinin uyumuna bakarak,gıdasına sağlığına dikkat ederek,sevdiği yemekleri yaparak vss..
hepsi güzel şeylerde ya o ne yapacak karşılık olarak
fisfisfis

arkadaşlar ben fazlasıyla gösteriyorum eşime karşı sevgimi ama ona gelince ben yapamıyorum diye işin içinden çıkıyor,siz olsanız nasıl göstertebilirsiniz herşeyi denedim açıkça konuştum şunu istiyoruma kadar ama bildiğini okuyor.

aklıma gelen her güzel sözü söylüyorum bende aşkım sevgilimden öte çikolatalı pastam beyaz çikolatam kaymaklı kadayıfım vs.(tatlıyı çok severimde)ve her fırsatta mutlaka dokunurum sarılır öperim ve günde belki yüzlerce kez seni çok seviyorum derim.ama aşkım yanımda yokki o yanıma geldikçe bunları yapıyorum yurt dışında o ve belkide sevdiğimi gösterdiğimin kanıtı uzaklıga ragmen 4. seneye girdik ve çok pürüzler yaşadık halada yaşıyoruz ama hala onu cok seviyorum

kızlar ne güzel yazmışsınız.... valla okuyunca çok mutlu oldum allah hepinizin mutluluğunu daim etsin....

X